Det var en gång...

.. två kamrater som var på väg hem från skolan. När de gick av tåget så var dom längst bort på perongen så det var en bit att gå. Mitt upp i ett samtal säger plötsligt den ene "Men kolla! Det är någon som har ramlat!"

Tåget stog fortfarande inne med dörrarna öppna. En gubbe hade lyckats ramla på väg ut ur vagnen och låg nu på alla fyra, med sin ryggsäck framför sig. "Vi måste få upp honom innan tåget åker, han ligger väldigt nära!"
Ingen gjorde något så tjejrna sprang fram..

"Hur är det? Klarar du dig upp?"
Gubben var alkoholpåverkad och kunde inte komma upp själv, så tjejerna fick rycka in så gott dom kunde.

På varsin sida, greppade de tag i hans armar och försökte få upp honom. I samma sekund som dom började lyfta insåg dom att han var för jävla tung. Tjejerna kollade på varann och började småflina då dom var väldigt övertrötta.. Dom fick ta i tills dom nästan sprack, och då kom gubben äntligen upp på benen igen!
Tåget väntade med att fortsätta rutten tills de alla tre hade tagit sig bort från den yttre plattformen.

Gubben var okej men var tvungen att sitta ner och ta det lugnt.

Tjejerna gick därifrån och slogs sedan av tanken på hur jävla tung han hade varit och hur svårt det var att lyfta. De hörde grymtningarna de hade lyckats åstadkomma, om och om i huvudet. De skrattade. Fan va knäppt. Men en god gärning hade det gjort, och stolta var dom!


Dessa två tjejer var jag och Line!

Berättelsen skriven av Line Bengtsson! Kolla in hennes blogg HÄR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0