Jag ska komma med i elitserien, jag ska komma med i SM, jag ska komma med i landslaget, jag behöver träna NU!


Nyår! ;)

Hallå allihopa!

Här sitter jag igen framför datorn som vanligt.. lyssnar på musik som vanligt.. inte duschat än som vanligt... är trött som vanligt.. idag är allt som vanligt, alla dagar är sig lika. Eller vad säger ni?

Nu på morran har jag Varit nere och solat tillsammans med min kära vän Emelie, det var mycket trevligt. Det blev ganska mycket prat eftersom vi inte träffast på hur länge som helst. På vägen hem träffade jag också Malin och Johanna där det också blev en lite pratstund. Snart kommer min mamma hem och då ska vi åka iväg och handla lite till nyår i morgon som nu är helt planerat, jag kommer ha skit kul!! Planerna för nyår är att jag ska fira tillsammans med mina kära gamla klasskompisar. Kvällen börjar vid 6 då jag och tjejerna ska äta en nyårsmiddag tillsammans med efterätt och bara ha det allmänt mysigt. Sen senare på kvällen kommer killarna dit. Vid tolvslaget blir det att gå ut och bara kolla på alla fina raketer som alla smäller. Vi kommer ha det jätte bra (Y) iaf ska jag nu lägga mig i min säng och kolla på filmen Easy A men skriver kanske senare och nu säger jag hejdå.

See u.   

 


Äntligen!

Hej nu har jag precis kommit hem från träningen i Huddinge. Träningen gick riktigt bra, stod flera st dubbel axel skit skönt :D


Idag så har jag varit med Vilma i kista gallerian och jag måste bara säga. Herre gud vilket rörigt köpcentrum, hittade typ ingenstans :P men men. Jag köpte mina efterlängtade skor som jag har velat ha hur länge som helst till nyår! Sen köpte jag en svart fliceetröja, ett vitt panband med en roset på :)

 

Men nu ska jag lägga mig och kolla på solsidan som jag nyss laddade ner ;)

God natt :) <3  


December ;)

God morgon bloggen!

Min gårdag var jätte mysig! Jag, Vilma, Lea och Johanna var i stan hela dagen och shoppade men jag köpte bara två tröjor :P sen på kvällen så mötte vi upp Micke och satte oss och fikade och hade det jätte mysigt. Jag kom hem vid åtta ;) När jag kom hem laddade jag ner filmen Easy A och jag måste säga att det var sjukt bra, jag rekommenderar verkligen filmen.

 

Men nu måste jag gå ska snart ta bussen ner till rönninge där jag ska ta tåget till Flemingsberg där Vilma väntar eftersom vi ska åka till kista gallerian och shoppa mer :P  Efter att vi shoppat ska vi åka till huddinge och träna!!! :D åååå vad jag längtar tills vi ska träna :D <3

Dagens outfit!
 

Men nu måste jag gå  Men hoppas ni får en toppen dag ni med ;)


Dagens outfit!



Nu bär det av mot stan med Lea och Vilma för att SHOPPA galet!! :D

Puss på er! <3


Kommer ni ihåg det här som jag skrev om "att misslyckas" för ett tag sen? Vet ni, jag har faktiskt jobbat på det och det går framåt bra va!!!

Det har med att misslyckas är något jag tänkt mycket på den senaste tiden.

När jag misslyckas på en tävling är hela min värld förstörd, det går inte ens att förklara hur besviken jag blir på mig själv. Jag sätter mig i ett hörn i omklädningsrummet och surar, bölar och skäms. Ni hör ju själva hur töntligt det låter, men det är sant.  Allt ska vara Perfekt när man åkt, och så är det med den saken.

Men nu på senaste tiden har jag börjat fundera på saken. Jag vet att vad jag än skriver här nu kommer jag fortfarande vara lika dan som förra året om jag misslyckas i år, men man kan alltid försöka.

Nu när jag varit på läger och tränat med dom duktigare åkarna, har jag sett att även dom misslyckas, eftersom ingen är perfekt.  Så om du faller eller misslyckas helt ska du inte ge upp utan fortsätta och visa vad du går för. Det är motgångarna som ger din framgången, och det är något jag lärt mig.

Alla kan misslyckas till och med världsstjärnorna. Det finns ingen konståkare på hela jorden som aldrig misslyckats eller haft motgångar, det hör till. Jag har haft mina motgångar men jag slutar inte kämpa för det, för jag vet vad jag vill och vad jag kan. Jag vill vara en av stjärnorna på toppen och inte en av dom i botten. 

Så vad som en händer sluta aldrig kämpa, och ge inte upp. Det är bara du som kan ta dig dit du vill.



Som sagt även världsstjärnorna misslyckas!


26 December 23.56

God kväll hoppas ni haft en bra dag för det har jag.

Idag har jag varit och Shoppat i skärholmen. Jag köpte inte så mycket, jag köpte en tröja, en klänning och en sport bh ;)  Men det var så himla fullt i skärholmen man kunde knappt gå ju :P Efter att vi varit i skärholmen så var det bara att åka hem snabbt och sen byta om för 20 års fest hos min gudmor. Mycket trevligt hade jag.

Imorgon så ska jag, Lea och Vilma in till stan och shoppa mera :D

Men nu ska jag snart ta och lägga mig och sova men jag tror jag skriver mera imorgon!

God natt :)


God natt!



Imorgon blir det inte så mycket bloggande eftersom jag ska SHOPPA, men jag hoppas ni klarar er! ;)


Julens Outfit! :)


GOD JUL! :) <3

God jul säger jag bara har nyss kommit hem från våran årliga julfrukost hos våra kusiner och har nyss fixat de sista presenterna så nu ligger det under granen :)


Jag har fått öppna två  julklapp som varje år och gissa vad jag fick! Jag fick en jätte fin och skönt tröja med sånt här ludd i ;) och sen fick jag Kinect till xbox 360, för er som inte vet vad det är så är det den här kameran som man dansar och så framför som dom gör reklam för på tv :D Men nu ska jag gå och spela lite och sen hjälpa till lite för att gästerna kommer redan kl 3 dessvärre hela släkten ;)  

 

GOD JUL! <3



Min önskelista! ;)





Resten ser ni lite längre ner ;)


Jul imorgon! :O

Jag fattar, inte det är jul imorgon.  Tiden har gått så himla snabbt tycker inte ni det?  Jaja idag har jag haft en riktigt lyckad dag. Jag började med att städa hela mitt rum så nu är det super fint. Sen så gick jag upp till ishallen för att träna lite, jag tränade i en och en halv timme. Viste är jag duktig! Träningen gick helt okej stod 2 dubbel axel och gjorde några riktigt bra försök på trippel tolope. Sen efter så gick jag hem och då kom Lea och Vilma för vi skulle byta julklappar och gissa vad jag fick!!


Av Lea fick jag ett DJ HERO till ps3 och av Vilma fick jag ett jätte fint nagellack från märket O.P.I, det var jätte fint. Sen fick jag också jätte gott julgodis som Vilma gjort själv :)


Sen efter vi byt julklappar så spelade vi DJ HERO och bara var allmänt flummiga. Efter att dom gick hem så har jag inte gjort så mycket bara tagit det lugnt ;) men nu ska jag kolla lite på tv ni får ha det så jätte bra ;)


  


JULLOV!! :D <3

Hej Bloggen!! Jag har inte bloggat under helgen eftersom jag varit i Malmö på konståknings SM. Vi hade det jätte mysigt med alla underbara människor som var där. Jag ångrar ingenstans att jag åkte för så kul som vi hade har jag inte haft på länge.


På fredagen gick vårat tåg halv 7 och vet ni vad det gick i tid. När vi sedan åkt förbi Lund som är stationen före Malmö så är vi tvungna att stanna på grund av spår brist. Där blev vi sittande i två timmar, så jävla typiskt när vi precis ska av. När vi sedan var framme så skulle vi åka två bussar men vi hade inga kontanter så första bussen smög vi på och när vi sedan skulle ta andra bussen fick vi inte gå på så vi var tvungna att hämta ut pengar. När vi sedan skulle hämta ut pengar tog den bara ut 500 så då gjorde vi det och sprang sedan till bussen. När vi sedan ska betala så säger han som kör att dom inte tar större sedlar en 100 men efter lite bråk så växlade han den ändå. När vi sedan var framme så var allt jätte bra vi träffade alla underbara människor kollade på konståkning  och bara umgicks. På fredan gick vi och la oss kl 4 ;) Sen har resten av helgen varit jätte bra. Hem från Malmö åkte vi med Familjen Neuman och resan var riktigt trevlig. Så tack till alla människor som gjorde min helg  underbar. :)<3


Och efter som vi kom hem kl 4 på natten på söndagen så gick inte jag till skolan i måndags utan jag sov till halv 11 och det var verkligen jätte skönt och vid 2 tiden åkte jag och Lea till skärholmen och köpte lite julklappar och sen vid halv sju hade vi träning. Träningen gick riktigt bra jag stod äntligen den där jävla Axeln som jag stod för ett och ett halvt år sen. Sen fick jag idag JULLOV!!!! Det är så himla skönt J Jag bara njuter tillsammans med Lea och Line på Pizzan ;)




SM baby!!! :D <3

God kväll bloggen!
Det finns en sak som jag inte berättat för er och det är att i morgon bitti kl halv 7 avgår mitt och Lines tåg till Malmö. Gissa vad vi ska göra!! Jo vi ska på Konståknings SM!!! :D Det ska bli så jävla kul. Vi har längtat sen en månad tillbaka och imorgon smäller det.
Nu sitter jag i Lines rum medanst hon duchar. Eftersom tåget går så tidigt imorgon så sover jag här som ni kanske förstått ;)
Men nu måste jag gå, ska snart lägga mig i Lines säng och kolla på Finalen av Paradise hotel men det tråkiga är att jag redan vet vem som vinner eftersom en viss Ludwig Ahlqvist har skvallrat..... Inte kul!! men men ;)
God natt på er och hoppas ni får en toppen helg för det kommer vi ha :D <3
Hittade två jätte söta bilder på Line, på hennes dator ;)

Lucia!

I går var det som sagt Lucia. Min lucia var jätte mysig. Min lucia började med två stycken lucia tåg, ett i Rönninge skola där fina Ebba var Lucia och ett i skogsängsskolan där min älskling Lea var lucia. Båda var jätte duktiga. Sen på kvällen så var det dags för min egen lucia i is hallen. Våran grupps åk var skit dåligt men men inget vi kan göra åt saken.

Här har ni några bilder från Lucia on ice 2010 :) <3


            


Då bär det nu av mot Täby igen för att köra långa, hoppas det går bättre en igår ;) <3


Lördag den 11 December

Hej Nu har jag precis kommit hem från Calle där jag var tillsammans med Lea och Johanna, Jag hade det jätte trevligt.  Vad har ni gjort ikväll da?

 Tävlingen idag gick åt helvete, Jag gjorde en step out på flippen som skulle bli en kombination med tolope efter.  Dubbel axeln var runt men dock fall. Piruetterna var katastrof…  Steget var snubbligt. Det enda som var bra var ögeln. Men jag får faktiskt skylla lite på att jag hade mina nya skridskor som jag bara åkt med två gånger.  Men Imorgon är det en ny dag och då jävlar ;)

 Nu ska jag lägga mig och kolla på 2 och halv män ;)

 

God natt <3


DAG 6 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen och uttråkad

Jag vet inte riktigt vilken låt jag spelar när jag är Ledsen men dom låtarna som jag gillar mest nu som går om och om igen är:


 







Då bär det av mot Täby för tävling, önska mig lycka till! ;) <3


DAG 5 - Någon du är stolt över de senaste dagarna

Min egna LUCIA, Lea Cileg!! :D <3


Nobeldagen!

God morgon på er! Hoppas ni har sovit gott inatt för det har jag ;)
Jag sitter nu i skolan i bildsalen och har bild ;) Jag har äntligen blivit klar med min målning, super skönt.
Efter som det är Nobeldagen idag så firar vi det även här i skolan. Så efter lunch blir det nobel firande med priser och annat skoj. Det tråkiga är att vi måste vara kvar i skolan 2 timmar längre. Vi slutar igentligen kl 1 men idag måste vi stanna till 3, Inte okej :(

Men måste gå nu är super hungrig hej då ;)

PussPuss! ;) <3


DAG 4 - Beskriv dina föräldrar

Då börjar vi med min pappa da ;)

Min pappa heter Samo Danjel Vodovnik och han är 40 år, han fyller år den 26 april. Min pappa har brunt hår och är 175 cm. Min pappa jobbar på Viasat som team ledare. Min pappa är inte alltid så normal, han kan vara helt knäpp ibland ;)

Min mamma heter Esperanza Vodovnik och är 45 år, hon fyller år den 20 december. Min mamma har en tvilling syster.  Min mamma har lite röd brunt hår och är ungefär 162 cm, alltså inte så lång ;) Mamma Jobbar på Salems vårdcentral som sekreterare.

Jag har världens bästa föräldrar! :D <3




DAG 3 - En bild av någonstans du har varit på

Som ni kanske ser på bilden så är det London.

Förra året fick jag nämligen en resa till London i julklapp av mina föräldrar.

Vi hade det jätte mysigt och vi shoppade som aldrig förr.

London är verkligen något att rekommendera.

Jag vill tillbaka!!

                                                                                                                                      

 

 


Dag 2 - Vad du önskar dig i julklapp av familj och kompisar.

Det jag önskar mig i julklapp är:



                   






Dag 1

Jag heter Vanessa Elisabet Vodovnik.

Jag är 15 år.

Jag fyller år 11 januari.

Jag har bruna ögon och brunt hår.

Jag har en lille bror som heter David.

Mina föräldrar heter Esperanza och Danjel.

Min mamma är spanjor och min pappa sloven.

Jag bor i Salem som är en förort till Stockholm.

Jag åker konståkning i Salem konståknings klubb.

Jag går på Igelstavikens gymnasium i Östertälje.

Jag skulle inte klara mig utan att träna.

Min bästaste bästa vän är Lea Cileg.

Mina gudföräldrar är Alma-bi och Martin.

Jag älskar pizza.

Jag älskar när folk kommenterar min blogg :)

 

 

 


Nu ska jag göra som alla andra! Jag ska skriva om en sak varje dag ;)

DAG 1 - En nydligen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv
DAG 2 - Vad du önskar dig i julklapp av familj och kompisar.
DAG 3 - En bild av någonstans du har varit på
DAG 4 - Beskriv dina föräldrar
DAG 5 - Någon du är stolt över de senaste dagarna
DAG 6 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen och uttråkad
DAG 7 - En annan bild av dig och dina vänner
DAG 8 - Varför började du blogga?
DAG 9 - En bild av ditt rum
DAG 10 - En annan bild av dig själv
DAG 11 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför
DAG 12 - smeknamn du har, varför har du dem
DAG 13 - Vad gör dig annorlunda än alla andra
DAG 14 - Något du längtar till
DAG 15 - vad jag skulle hitta i väskan
DAG 16 - Din favorit tid på året
DAG 17 - En bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
DAG 18 - En bild av dig och några vänner
DAG 19 - Bild på dem du tillbringar din dag med mest!
DAG 20 - din favoritlåt 


OMG!

Det känns helt sjukt att det redan är den 5 December? Fattar ni? 19 dagar kvar till julafton! Jag har inte köpt en enda julklapp haha inte okej :P

Idag så har jag varit hemma och pluggat. Sen vid fyra tiden kom Lea hit och vi gjorde inte så mycket som vanligt sen tvingade jag med henne ut. Vi tog en promenad i vårt kära vinterland.

Juste sen så la jag upp denna på facebook

 

Och då var det såklart 20 som gillade så jag fick lägga mig i snön med bara underkläder men det var inte så kallt som jag tänkte mig ;)




Men nu ska jag kolla på Vem kan slå Filip och Fredrik och lägga mig och läsa min bok som heter ”Ego Girl”


Sköna brudar! :D

Halloj som ni vet var jag på tjejläger och jag hade det så sjukt roligt, jag har nog alldrig garvat så mycket på en kväll som jag gjorde igår. 
Och det var pågrund av två sköna brudar som heter Annika och Hedda.
Vi hade det skit kul och på kvällen var vi så övertrötta så vi skrattade åt allt som vi inte skulle skrattat åt i vanliga fall. Marie berättade också lite spökhistorior innan vi gick för att lägga oss.
kl var då 4 på natten och vi var sjukt övertrötta.
Klockan halv 8 idag kom dom in och väckte oss och vi var så trötta att vi inte ens kunde hålla ögonen öppna.
Så när vi var på föreläsningen om sex och relationer så somnade Jag, Hedda och Annika på golvet i danssalen. sen när alla började applådera så vaknade vi, Lite pinsamt hahaha :P
Sen vid Lunchen gick vi och la oss i sofforna och halv sov och flummade lite sen när klockan var 3 så Började vi tre röra oss mot bussen.
När jag sen kom hem så skulle jag plugga men jag kan säga er att så blev det inte, jag somnade direkt i min sköna säng.
Jag vaknade sen vid 7 då polarna Johansson kom hit eftersom dom ska sova här.
Men nu ska jag vara lite social på MSN och Facebook :)

Puss och God natt <3


Roligt!

Hej som jag alltid säger så vet jag att jag är dålig på att blogga och det är ingen nyhet eller hur?! ;) Men tänkte att jag skulle slänga in ett kort inlägg här innan jag ger mig av :) Igår så hade vi judo med klassen i skolan och det var riktigt kul fast också jätte jobbigt. Här har ni några bilder.








Sen igår så hade vi äntligen Linn på träningen och det var så HÄR skönt!!! Äntligen säger jag bara! Träningen gick ganska bra och vet ni vad? Igår fick jag mina nya skridskor och Skenor :D  Eftersom jag har studie dag på måndag så ska jag och pappa åka in och fixa dom så jag kan träna med dom på Måndag!


Idag var jag bara i skolan första lektionen eftersom jag strax s ska åka på tjej läger med Ungdomens hus, det ska bli riktigt kul är lite nervös hahahaha :P


Men nu måsta jag måla mina naglar eftersom dom är helt blå från bilden idag :P


Men Som sagt ska jag på tjej läger och det ska bli kul och jag kommer hem imorgon vid 3 tiden men ni får ha det så bra puss på er :D <3


RSS 2.0