.


Döm inte allt du se,
Tro inte allt du hör,
Säg inte allt du vet.




► Play the moment,
▌▌ Pause the memories,
■ Stop the pain,
◄◄ Rewind the happines..


Sverigedemokraterna!

Hej hej! :) sitter just nu i klassrummet och har religionskunskap med Ulrika. Vi ska snart redovisa en debatt tillsammans med Hansson om sverigedemokraterna. Igår hade jag en jätte kort och skön dag i skolan. Efter skolan åkte jag till rönninge gymnasium där jag skulle träffs Linnea. Medan jag väntade fick jag sällskap av bästaste Lea eftersom hon börjat där! ;) träningen gick bra, sista timmen var jag helt själv på hela isen. Underbart!! Men nu måste jag sluta för ska snart redovisa! Önska mig lycka till! :)) <3

Take life as you find it, but don't leave it that way!


Sorry

Hej bloggen! Förlåt för jag har varit så jävla dålig på att blogga. Men det har verken funnits tid eller ork, jag har gjort så himla mycket på senaste tiden. För det första så började jag skolan i onsdags och samtidigt så hade jag träningsläger. Jag fick gå halva skoldagarna för att jag skulle hinna till lägret. Skolan har gått bra och lägret vill jag inte påstå har gått så bra. Men jag har fått mitt nya lång program av bästaste Linn (Min tränare) Som jag verkligen är super nöjd med. Jag längtar verkligen till första tävlingen som är 10 september i Sandviken. Jag har också varit på The voice 11 vilket var sjukt kul. Jag träffade mycket trevligt folk och sen var det bra artister med. Men nu ska jag snart sova eftersom jag har skola imorgon. Förresten jag vet att jag inte lagt upp bilderna från Frejas dop med det kommer jag lovar!
 
God natt på er! <3   

Här är lite bilder från The voice 11!




Grattis på 18 års dagen min älskade kusin! :)) <3


.

God morgon! Klockan är just nu 7 på morgonen och jag har redan varit vaken i en och en halv timme. Men igår så var jag så sjukt trött så jag gick och la mig redan vid tio och var då jätte pigg halv sex på morgonen ;) Men nu ska jag snart börja röra mig till bussen eftersom jag ska åka in till stan och klippa och färga mitt hår. Hoppas verkligen det blir bra.. Men nu ska jag äta frukost.

Dopdags! Önska oss lycka till :)) <3



Pusspuss


sex and the...

Idag har jag varit på genrep inför dopet som är på lördag, vilket gick jätte bra. Vi fick också träffa prästen, Linns bror Tim han tjej och såklart Christoffer och lilla Freja. Men innan Linn hämtade oss så gick vi runt i sickla och kollade i affärer och lunchade. Vi åt på en italiensk restaurang som gjorde jätte god mat!
Just nu så sitter jag, Karin, Linnea, Emelie och Johanna och kollar igenom alla Linneas bilder och filmer på hennes telefon, så jävla kul!! Jag skrattar så mycket att jag har ont i magen nu :P Men Vi har iallafall haft sex and the city maraton men vi har bara kommit till halva säsong ett hahaha. Men nu ska jag vara lite social :D
 
Puss på er!


Emelie dag!

Godmorgon, tänkte blogga men fick just nu riktigt bråttom eftersom jag ska åka in till stan med min älskling Emelie. Jag får blogga från mobilen senare puss på er! :P

Grattis världens bästa Emelie på din födelsedagen! :)) <3

Emelie Isaksson

Jobbet

Hej! Jag lovade er att jag skulle blogga idag och jag håller mitt löfte :D just nu sitter jag på bussen på väg hem från jobbet. Idag har det varit en jätte lugn dag med konstigt väder. Ena sekunden är det sol och varmt sen börjar det regna och det blir kallt, haha jätte konstigt :P men nu ska jag lyssna på musik men bloggar när jag kommer hem :D puss

Mysflickor!

God kväll! Nu har jag precis kommit hem från vår vackra huvudstad Stockholm där jag tillbringat min kväll tillsammans med mina underbara tjejer Malin och Johanna. Vi var på bio och såg Bad teacher. Jag tycker inte att filmen var så bra, det fanns ju några roliga scener i filmen som man skrattade riktigt mycket till iallafall,  men Malin och Johanna tyckte filmen var bra. Jag har verkligen haft en super mysig kväll med mycket skratt och bus ;) Det satt en kille och en tjej på bion och typ hade sex med kläder på, haha nej men inte riktigt men nästan. Vi störde oss jätte mycket på dom så tillslut gick vi fram till dom och Malin ba Ursäkta och dom reagerade inte så hon sa ursäkta igen och då reagerade dom och Malin ba, det här är en offentlig plats med mycket små barn så det som ni håller på med är inte riktigt lämpligt, och gud så vi skrattade sen. hahahaha :D men nu ska jag snart sova eftersom jag jobbar imorgon men bloggar så klart imorgon.
 
Kram på er!


Jag just nu som äter äggröra ;)

Snart blir det bio med bästa brudarna Malin och Johanna! :)


Veckan

God morgon! Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har verkligen inte haft tid! Jag har jobbat från halv tio till fyra nästan varje dag och då har jag inte varit hemma först runt sex tiden. Sen när jag kom hem så har jag varit med massa kompisar och inte hunnit blogga. Men igår så åkte jag direkt hem till Line där vi skulle träna på låtarna som vi ska sjunga på lilla frejas dop på lördag. För er som inte vet så har jag lea och Line fått äran att sjunga på våran tränares dotters dop. Men nu måste jag sluta eftersom jag ska blogg.

Idag kommer min älskling hem! :D :D :D


Min kväll i ord och bilder!

Nu är jag hemma efter en helt underbar kväll! Kvällen började med lite tjej snack på bryggan tillsammans med mina underbara flickor Johanna och Karin. efter någon timme bestämde vi oss för att åka en tur med Johannas båt. Vi åkte till mulle där vi träffade på ett gäng på 4 killar som va ute med sin stora fina båt och gjorde en sväng och blötte ner hela oss. Så dom tyckte lite synd om oss och frågade om vi ville åka rings, så Jag och Karin fick åka ring efter deras båt och det var hur kul som helst, dock några lite läskiga vurpor. Efter att vi hade åkte ring så satt vi och pratade lite och sen  så skjutsade dom oss och våran båt tillbaka till bryggan. När vi kom till bryggan (Ödlunds brygga) så var Marckus, Krickan, Bergfors och Viktor där så vi bastade och bara hade det allmänt trevligt innan jag sen fick skjuts hem Viktor. Här kommer några bilder! ;)



Pusspuss!

RSS 2.0