I luften är allt så mycket lättare!

Då satt man på planet Påväg hem. Att vara på väg hem känns jätte tråkigt men ändå skönt, jag hade gärna stannat längre. Lägret har varit hur bra som helst, jag kan inte minnas när det senast gick så här bra på någon träning vilket känns jätte bra. Kalle sa också att jag var så välkommen att komma ner någon gång under säsongen och träna, så det hoppas jag går att lösa! Jag får så sjukt mycket mer motivation när jag tränar för Kalle och Martin, och alla äldre, duktiga åkare. Det blir sååå mycket roligare att träna då! Stort tack till alla och speciellt Kalle, Martin och André som gjorde lägret super bra! :)


Just nu!


Copenhagen camp - Dag 3

Hej! Jag orkar igentligen inte blogga så det blir ett kort inløgg. Trøningen idag har gått jøtte bra men dom dør jøvla laningarna på ett ben vill inte vara på min sida. Men nu jøvlar ska jag stå den dør salchowen!! Jag har fått så sjukt mycket komplimanger æver mina hopp vilket gær mig super glad. En av trønarna sa att han ville byta min salchow mot hans (Nør han åkte) fær då hade kvadruppeæ varit så æøtt. Sen idag nør jag gick av isen så skakade de min han och sa att det var øn øra att fått trøna mig, jag blev så glad!
Imorgon ør det sista dan på løgret vilket kønns hur tråkigt som helst, jag trivs verkligen med att trøna hør och vill inte åka hem. Samtidigt som jag inte vill åka hem så løngtar jag øndå efter kæra Rænninge! Men n u orkar jag inte skriva mer pusspuss!

Copenhagen camp - Dag 2

Øntligen var man hemma och ny duschad! Vi slutade så sent som 10 idag med ett hårt ispass som trots den sena tiden gick ganska bra. Jag hoppade trippel salchow och lite flip. Jag kan inte færstå hur svårt det ska vara att landa på ett ben och stå kvar, kan ni?! Jag blir så iriterad! Trøningen i ævrit idag gick bra utom att jag hade så sjukt ont i hela kroppen och øven i huvet, men jag kømpade på och ør så sjukt trætt. Så nu ska jag strax sova fær det behævs!
Sov så gott!
Bilen ør från Gotland 2011

Copenhagen - Dag 2

God morgon!
Nu sitter vi hos Lauras mamma och ska snart øta Lunch, sen bør det av till ishallen fær yttligare en dag med trøning. Min kropp gær så ont, har trøningsvørk i bokstavligen alla kroppsdelar man kan ha det i. men nu ska jag øta pasta, min favotit maaaat! :D (Y)
Skriver ikvøll! :)

Copenhagen camp - Dag 1

Du har vi precis kommit hem från den færsta dagen av trøning. Trøningen gick helt okej, stod flera stycken dubbel axel och trippel salchow och ægel var inte så dumme dom heller. Jag fick också jøtte mycket komplimanger fær mina axlar. Jag gjorde tydligen dom finaste axlarna i hela gruppen vilket jag blev super glad æver att hæra.
Kalle sa också idag att om jag skulle trøna fær dom i Danmar skulle jag stå trippel salchow, ægel ocg tolop på fyra veckor och bli nøst bøst i Danmark, hahaha roligt att hæra eller hur ;)
Men nu siter jag i Lauras rum och ska snart duscha och sen sova. Min kropp vørker men som tur ør så bærjar vi inte færen kvart i två imorgon så vi kan sova løøøøøøønge! ;)
Men nu ska jag dusch!
Ha det bra så lønge puss
Hittade en super sæt bild på min fina Laura på hennes dator som jag bjuder på! ;)

Copenhagen

Då var jag hør i copenhagen som dom søger hør. jag kom fram klockan tre och vi har hunnit med massa! Vi har varit och trønat och varit hos Lauras mormor på jul frukost som dom søger hør. frukost fær dom ør lunch. Jag fick trøffa hela hennes sløkt och spela massa spel, hur trevligt som helst.Ishallen hør ør som ett tølt bara men isen ør riktigt skæn. Laura och jag trønade en halv timme och det gick riktigt bra, stod flera stycken 2 axel. Nu sitter jag i Lauras rum och vi ska snart sova eftersom vi ska upp klockan åtta imorgon. Laura har vørldens gulligaste lille bror och vørldens coolaste stora syster. en riktigt skæn familj! Men nu ska jag vara lite social! ;) Jag vet att det ser konstigt ut nør jag skriver med dom har ju inte åøæ aa hahaha :P Pusspuss

Jag kan flyga!

Då var vi uppe i luften och snart framme, aa eller om en 45 min. Allt jag ser utan för fönstret just nu är vita moln och en fin blå himmel.


Köpenhamn here we come!

Nu sitter vi på flygplatsen och väntar på att planet ska lyfta! Allt ser ut att gå bra och planet är i tid. Vi hade också oturen att hamna på den lilla flygplatsen där det nästan inte finns några affärer och ingen starbucks heller... Men nu ska jag vara lite social mot Malou ;)


Vad är det som händer?!

Men Gud vad är det för väder vi får här i Sverige? Hela Sverige kommer blåsa iväg! Kolla vad som hände våra kära vänner! Deras helt nya bil :(


Hela Rönninge eller bara vi?

Godmorgon! Vaknade precis och skulle sätta på tv och kolla på en film, och tv funkade inte, den ville inte starta! Jag fick lite panik innan jag märkte att vi inte har ström i hela huset. Hela Rönninge Salem har tydligen strömavbrott. Men sen har jag den turen att jag har en iPhone med internet så jag kan blogga och en laptop som var full laddad så jag kan kolla film på! :D så jag kanske hör av mig sen om jag hinner, ska ju åka om två timmar
Pusspuss!
Skulle publicerats för två timmar sen!


19:e bilden: En person som är snygg.


Julklappar!

Hoppas eran jul var lika underbar som min?! Jag fick jätte fina presenter, god mat och min familj och släkt närvarande, vad kan man mer önska? Här ser ni lite av det jag fick, vad fick ni?


Då var julen över!

Nu har jag lite tid att blogga, Har haft fullt upp hela dagen. Idag var jag och köpte en ny tv, det vart en 42 tum LCD i märket Andersson. Jag är riktigt nöjd och vill helst bara ligga i sängen och kolla film hela dagen imorgon, men det har jag inte tid med! Imorgon klockan kvart i två lyfter mitt plan från Arlanda som ska ta mig till Köpenhamn. I Köpenhamn ska jag nämligen på träningsläger. Jag ska bo hos min älskade vän Laura, och Gud som jag har längtat! Det ska verkligen bli hur kul som helst att få träffa alla Goa tjejer!
Här har ni en bild på min nya tv,


Jag är inte den du drömmer om, men jag är den du ser!


Svar på tal!

Julia om 18:e bilden: En bild på din fritid.:

Hej jag har lite frågor?
1. Hur gammal är du?
2.Vilka tester har du?
2. Hur blir man bättre på konståkning? :)


Svar: Hej Julia! Jag är 16 år och fyller 17 den 11 Januari. Jag har testerna fri 4 och basic 4 och om man vill bli bra på konståkning är nog det ända sättet att träna hårt!
Hoppas du blev nöjd med ditt svar!


Bättre sen än aldrig!

Här kommer lite bilder från juluppvisningen jag lovade er för tre veckor sen ;)






Fullt upp, bloggar sen!


18:e bilden: En bild på din fritid.


God jul!


Julfrukosten!


Gooood jul!

God jul alla underbara! Hoppas ni haft en toppen början på julaftons morgonen och kanske fått några fina presenter redan för det har jag ;) jag har ickså varit på våran årliga julfrukost med hela släkten. men måste hjälpa till lite nu innan alla kommer, här har ni presenterna jag fått nu på morgonen!


16:e bilden: En bild på dig själv.

image description

Mina julklappar!

Av Lea fick jag ett jätte snyggt silverhalsband som jag är helt kär i, fick också en sjukt god kladdkaka (Y)
Av Vilma fick jag en VIktoria secret body lotion som luktar helt underbart, sen fick jag också hemgjord choklad.
Och av fina Emelie fick jag body butter, ansikts mask och ett par sjukt snygga trosor! Är så himla glad över allt som jag fått tack mina underbara tjejer! ❤


Dan före doppardan!

Imorgon är det julafton och all snö ute har nästan smällt bort, men man kan ju alltid hoppas på ett mirakel.
Jag vet att jag varit dålig på att blogga men det är sånna tider nu. Jag har haft fullt upp med all julhandel och träning att jag helt har glömt bloggen. Sen är det ju inte så kul att blogga när man inte får några kommentarer så det är upp till er.
Jag kan inte fatta att det är julafton imorgon, granen är full av julklappar och tomten har inte ens varit här än ;) men tänkte bjuda på lite bilder från dom senaste dagarna som jag tillbringat i stan. Jag har även bytt julklappar med mina fina vänner som jag tänkte visa er senare :)


15:e bilden: En person som du vill vara med.

image description

14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


Lycka kan inte köpas för pengar, men det kan kläder!


Take me as I am!

Nu sitter jag äntligen på tunnelbanan och är på väg in till stan för att handla alla mina julklappar. Jag har aldrig varit så här sent ute med det förr. Men som tur är köper jag och min bror julklappar tillsammans så han har köpt några! ;) jag tycker det är så himla svårt att köpa julklappar inom "budget" tycker inte ni det? Ni får önska mig lycka till!


God morgon! Nu har jag redan varit uppe i två timmar och är redan ute på jobb. Vi har nyss ätit lite frukost som bestod av lussebulle och choklad ;)


13:e bilden: Du och någon klasskompis.

image description

Be who you want to be, not what others want to see...!

Ligger nu i min säng ny duschad och fräsch. Jag tog ett långt varmt bad och bara tog hand om mig själv!
I morse så möte jag upp finaste Emelie på fiket för en fika innan det var dags att åka till skolan och äntligen få jullov! Det är så sjukt skönt att vakna upp nu på morgonen och veta att man inte har skola. Jag är så sjukt skoltrött och behöver verkligen detta lov! Nu är det förresten bara 4 dagar kvar tills jag åker till Köpenhamn på träningsläger och 17 dagar kvar till London! Är så sjukt taggad! Men nu ska jag sova ska jobba imorgon från 8-12 sen ska jag in till stan och köpa dom sista julklapparna och luncha med konståknings brudarna! God natt! :) <3


Äntligen, FUCKING jullov!!

Bjuder på några fina bilder från avslutningen idag! :D


21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.


12:e bilden: En bild på din vardag.

image description

Grattis på födelsedagen mamma!


Jag är inte Guds bästa flicka och definitivt inte perfekt!

Ligger nu i min säng och kollar på fil och bara njuter av att vara fri. Imorgon är det äntligen äntligen det efterlängtade lovet här, det känns helt underbart. Och det ligger faktiskt snö på marken.

I fredags var jag på en lokal fest i Södertälje. Festen var mycket lyckad och jag hade riktigt kul!

Sen vill jag bara passa på att säga att jag blev godkänd på Matte B Nationella, hur bra är inte det?! Halva klassen fick IG och en fick VG- så jag är överlycklig!!! :D
Men nu ska jag fortsätta kolla film och bjuder också på några fina bilder från i fredags!


Hur kan man tro att man är en ängel när ondskan har kapat ens vingar och smutsat ner ens vita särk, kanske för att man en gång kunde flyga!


11:e bilden: En person du kan berätta allt för


Ingen är så rik att den har råd att förlora en vän!

Jag föddes inte för din skull, och tänker därefter inte leva efter dina regler. Tycker du inte om mig, så är det ditt problem, inte mitt. Snackar du skit bakom min rygg, så kan du inte förvänta dig att jag ska vara ärlig mot dig. Jag bryr mig inte om att du inte gillar mitt utseende, jag gör mig inte fin för din skull.... Du kan kalla mig vad du vill, men tro mig, jag vet redan vem jag är. Jag behöver inte 1000 vänner för att kallas populär, jag har mina närmaste, och det är dom enda jag behöver, Jag är mig själv och ingen annan! ♥


10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll

image description

In a parfect world, it would be you and me!


Ny lackat!

Nagelacket kommer från märket O.P.I och kostar runt 150 kr och finns att köpa på bland annat kicks (Y)


Så här inviger man snö!


Så här inviger man snön!


Jag smurfar dig!

Har precis legat och kollat på smurfarna tillsammans med min pappa. Den var riktigt bra och hur söt och rolig som helst! För er som inte sett den än så säger jag bara seeeeeeee den nu! :D (Y)


8:e bilden: En person som du saknar.


Jul, jul, strålande jul!

Våran fina gran är äntligen klar! Vist blev den fin? :)


Jul, jul, strålande jul!

Våran fina gran är äntligen klar! Vist blev den fin? :)


Sol, vind och vatten

Då var man hör igen. Sitter just nu och värmer skridskorna och jag tror detta kommer bli riktigt bra. Och vet ni skenan passar troligen, wihooooo!


Love is all we need!

Nu sitter jag på tåget och är på våg in till blackeberg för andra gången på två dar. Mina kängor jag beställde igår har redan kommit, hur bra är inte det? (Y) nu hoppas jag bara att dom sitter bra och att min sken storlek passar på min nya känga. Men nu ska jag plugga lite eftersom det tar typ en timme dit!
Puss så länge! <3


They say what goes up must come down!

God morgon! Sitter just nu och väntar på ett tåg som är 10 minuter sent! Jag orkar igentligen inte blogga men gör det för er skull. Tänkte försöka ta en outfit bild men får se hur den blir ;)) ååå nu blev tåget plötsligt 2 minuter till sent...


7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp!


It's beginning to look a lot like christmas!

Julen börjar närma sig allt mer och mer och det finns INGEN snö på marken men granen är uppe ändå. Det måste ju komma snö snart, vad tror ni? Får vi snö till jul?


Figure skating is not just a sport, it's a lifestyle!


6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

Du är så saknad!


I wanted you though!

Då sitter jag på tåget på väg hem från skridsko Johan som han kallad. Jag sitter och lyssnar på musik i mina super dåliga hörlurar som bara läcker, hela tåget hör nog vad jag lyssnar på! ;) hos skridsko Johan gick det ganska bra. Vi prövade massa olika storlekar och modeller så att vi sen kunde bestäms oss för att beställa ett par från Göteborg för att pröva. Jag hoppas verkligen dom sitter jätte bra och att det framför allt går att åka i dom utan att dö av kramp! ;))


Oh, I'm sorry. I forgot. I only exist when you need something..!

God morgon! Nu ligger jag i sängen och har precis sett julkalendern som för övrigt är riktigt bra. Jag ska nu gå upp och klä på mig för att åka till blackeberg där jag ska pröva nya skridskor. Jag bara längtar tills jag får åka på dom! Och speciellt tills jag får åka till Köpenhamn, ska bli så himla kul! :D vad ska ni göra under lovet?


when I text you, it means I miss you. When I don't text you, it means I wait for you to miss me

Då var jag hemma efter lucia uppvisningen. Att vara lucia gick jätte bra och fick ett jjätte fin smycke. Vårat gruppnumer var lite si så där. Men nu ska jag sova för imorgon ska jag upp tidigt för att åka och köpa nya skridskor och sen plugga hela dan.
Bilder från showen kommer senare :)

God natt!

Bjuder på två bilder från förra året:
 

GLAD LUCIA!


5:e bilden: En gammal bild på dig själv.


Rykten skapas av hatare, sprids av avensjuka människor och accepteras av idioter!

God morgon och glad lucia på er! Jag sitter nu i bilen Påväg till skolan. Har haft sovmorgon idag och hur skönt är inte det?
Igår var jag på julbord med alla fina lucior och alla från lions. Vi hade det jätte trevligt, vi fick paket och massa god mat och godis! Speciellt Karolina eller hur! ;)
Förövrigt så tycker jag att lucia tåg är så himla fint, jag hoppas verkligen det kommer ett tåg till oss idag på igelsta ;)
Pusspuss


Take care of all your memories.For you cannot relive them!

Då var man i skolan och det är helt dött. Jag börjar inte fören tio i tio. Jag åkte ju med pappa hit eftersom jag skulle behöva gå när han åkte i allafall och jag har alla konståkningssaker med mig till uppvisningen ikväll. Vi ska stå halv fem på is för genrep och jag slutar fyra... Men jag får skynnda mig!

Håll alla tummar för att det går bra idag och att vi på Igelsta får ett luciatåg! ;)

Stop worrying about what other people think!

Jag har inte hunnit berätta om min fantastiska helg jag haft. I fredags efter att jag vart barnvakt åkte jag till Nykvarn för att fira min underbara vän Laila! Jag hade det jätte trevligt trots några små incidenter. Tack för en underbar fredag kväll min fina Laila!
Sen i lördagskväll var det dags att fira min vän Johanna. Kvällen började lite segt men sen drog det igån, och vi hade det jätte trevligt!
Här har ni några bilder från Lailas fest:


SKÄMS INTE ÖVER DITT UTSEENDE, FÖR INGEN SER LIKADAN UT!

Dagens


Välkommna!


Life is to short to be serious!

Nu är det dags för att fira fina Johanna som fyllt 17 år! Nu kööööör vi! ;)


I Always believe in myself!

Nu har jag precis kommit hem från lucia kröningen i Botkyrka. Jag blev inte lucia med vi hade kul samtidigt som det var jätte jobbigt! Vi sjöng först i Tumba centrum och sen på uttrans sjukhem tre gånger! :) jag fick också ett jätte fint halsband!
Har får ni några bilder!


3:e bilden: En bild på någon i din familj!


LIFE IS TODAY, TOMORROW CAN'T WAIT!

Ligger ni hos mina kusiner och bara myser. Vi har bakat kladdkaka och gjort pizza. Nu sitter vi bara och tjockar oss framför tven! ;))


Kärleken övervinner allt!

Då satt man mätt och belåten på bussen efter att ätit en sabway lunch med Caroline och Emma!
Jag är nu på väg till salem där jag ska hämta mina fina små kusiner som jag ska vara barnvakt åt idag.
Jag har också haft nationella i matte B idag, det var verkligen jättesvårt! Men hoppas att jag blir godkänd i alla fall. Jag var riktigt seg i huvet idag, jag gick och la mig i god tid för att inte vara trött men sen vakna jag ändå klockan tre av att det var snöstorm ute. Efter det kunde jag inte riktigt somna om :( här bjuder jag på några söta bilder på mina kära vänner!


2:a bilden: En bild på dig själv




Några bilder från träningen!


Sometimes you think you'll be fine by yourself, cause a dream is a wish thet you make all alone. It's easy to feel like you don't need help, but it's harder to walk on you own!

Då var jag äntligen hemma efter en två timmars lång träning. Träningen gick helt okej. För övrigt idag så har jag bara varit i skolan. Vi hade Nobel-dag idag vilket innebar att det var fin lunch och schema brytande. För mig och min klass var det matte i tre timmar som gällde eftersom vi har Matte B nationella imorgon... Så godis och mer har jag köpt så jag orkar sitta dom fyra timmarna imorgon! Önska mig lycka till för ni ska jag plugga lite innan jag sen ska lägga mig.  

1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

Du är en solstråle, kärlek till dig!


I'm beautiful in my way, cus god makes no misstakes!


1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2:a bilden: En bild på dig själv.
3:e bilden: En bild på någon i din familj.
4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5:e bilden: En gammal bild på dig själv.
6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8:e bilden: En person som du saknar.
9:e bilden: Någon i din släkt.
10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11:e bilden: En person du kan berätta allt för.
12:e bilden: En bild på din vardag.
13:e bilden: Du och någon klasskompis.
14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15:e bilden: En person som du vill vara med.
16:e bilden: En bild på dig själv.
17:e bilden: En ovanlig bild.
18:e bilden: En bild på din fritid.
19:e bilden: En person som är snygg.
20:e bilden: En bild på dina närmaste.
21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22:e bilden: En bild på en tid du saknar.
23:e bilden: En bild från i somras.
24:e bilden: En bild som gör dig glad.
25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28:e bilden: En tokig bild.
29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.


Hjälp!

Finns det någon snäll själ där ute som skulle vilja hjälpa mig att fixa en ny design till mig? Är så sjukt trött på min gamla nu! :(


Vi älskar inte människor för att de är vackra, de är vackra för att vi älskar dem.


Jag tror ingen har missat att det faktiskt ligger snö på marken. Hur underbart är inte det? Det kanske blir en riktig jul ändå!




Dagens outfit!


Kärleken!


När hon stirra på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som stå på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börja gråta - ...Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel -Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag -Försäkra dig om allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig -Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar dig i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta -Försvinner aldrig smärtan.

Ta hand om varandra!

Mår så dåligt när jag ser den här videon. Ingen människa ska behöva må så här! Alla som läser det här, ta en tankeställare och tänk på om det var ni som satt där... Man kan inte älska alla men hata är ett starkt ord! Snälla, ta hand om varandra! Ni behöver inte vara vänner med alla, men ett leende kan vara mer än guld värt! Var starka!


Dan!

Har haft en vanlig skoldag idag! Efter skolan åkte jag och tjejerna till Södertälje för att köpa present till Laila eftersom hon fyllde år häromdagen och vi ska på tjejkväll på lördag, super mys! Idag åt jag också årets först julbord! Super gott!! :D på vägen hem så höll jag på att blåsa iväg, blåste sjukt mycket. Men nu ska jag kolla på Elsas värld innan jag somnar puss!


Firren Filip!

Jag vet inte om jag berättar för er att jag har en fisk, men det har jag! Den heter Filip fast jag kallar den firren Filip! Gulligt va?! :D idag har jag iallafall gjort rent hos Filip och det blev jätte fint! :D


MIN ÖNSKELISTA!


RSS 2.0