Grattis på 18 års dagen Malou (Igår) ♥


Midsommar på Gotland!

Hej alla! Hade ni en bra midsommar igår? Själv så började den inte så bra men avslutades helt okej. Våran dag började med att vi, Jag, Lea, Laura och Sabina åkte in till Visby för att vi ville shoppa lite. Vi jan gå i en timme och äta pizza innan allt stängde och vi fick åka hem igen. När vi kom hem så somnade Jag, Lea och Laura i typ en timme. Sen gick vi ut för att kolla om det fanns några människor här i lilla Slite eftersom alla tränarna, Ludde och Hjalmar var på en tränar fest som vi inte fick vara med på. Vi hittade tre killar som bjöd ner oss till stranden vid halv 10. Vi gick sedan hem till Leas mamma och åt tacos innan vi gick till skolan för att fixa några saker. Vi satt för oss själva på bubblan och firade midsommar med Pommac och chips ;) Sen gick vi ner till stranden där dom fyra killarna  satt och väntade :P vi satt bara och pratade och gick runt lite vilket var ganska trevligt. Sen vid 12 så saknade Ludde oss så vi gick hem till han och spelade rund pingis och något italienskt kortspel han lärde oss som var jätte roligt! Klockan fyra gick vi hem och la oss! Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder med! ;)














Puss på er!

Gotland!

Nu är jag klar för dagen och sitter nu och myser med Lea, Laura, Denice, Justus och Malou i tv rumet. Vi försökte få igång dvd men det gick inte så bra så nu sitter vi och kollar på något tråkigt program. I morgon är det sista dagen för denna vecka eftersom det är midsommar på fredag. Vi har inga planer för midsommar än men vi funderar på att åka till visby men vi får se. På Lördag tror jag så drar andra veckan av lägret igång igen och då blir det två veckor hård tränings som gäller. Men nu ska jag kollar lite på tv och bara ta det lugnt. Rebecca om du läser detta så har jag försökt ringa dig men det går inta! :( Så hör av dig!!!


Mys kväll!

God kväll alla underbara! Hur mår ni? själv mår jag jätte bra, lite trött bara. Nu har jag, Lea och Line precis kommit in killarnas (Ludde, Hjalmar och Justus) rum där vi spenderat kvällen med att ha högläsning och berätta spökhistorier. Appropå spökhistorier så hände det är riktigt läskig grej i går kväll som jag inte ska berätta nu ör det skulle ta för lång tid, men tar det kanske imorgon. Idag var också första dagen jag stod på isen, mina skenor var fortfarande snea! :(   
Men men nu ska vi lägga oss och kolla på andra avenyn säsong 1.

Puss och godnatt! 

 

Framme!

Nu har vi äntligen kommit fram till underbara Gotland. Vi blev hämtade av Kalle och Martin vid båten för att åka vidare till Slite där lägret är, Vi åkte direkt till ishallen för att börja jobba lite. Vi fick sitta och räkna tränings tröjor och då menar jag inte några stycken utan runt 700 st. efter att jobbet var klart så åkte jag, Lea och Laura med Kalle till en pizzeria dör Kalle bjöd oss. Tack snälla Kalle! :D men nu ska jag, Lea och Laura se klart på filmen never say never!

Lite bilder på Mitt, Lea och Lines rum på skolan:




Pusspuss

I väntan på färjan!

Godmorgon alla pigga som redan är uppe! Själv gick jag upp redan klockan kvart i åtta idag för att sen klockan nio bli upphämtade av bästaste Lea för att bege oss till färjan med destination Gotland. Nu sitter vi här i väntrummet och väntar på att vi ska få gå på båten. Vi har precis checkat in våra väskor och min väger seriöst typ 60 kg, fy fan vad tung den är. Sen fick vi även genomföra en säkerhetskontroll. Han som kontrollerade oss trodde inte på oss när vi sa att vi hade skridskor i våra väskor och blev lite förvånad när han såg att dom låg där ahahahah :P men nu ska jag sluta eftersom vi när som helst får gå på båten!! :D WIHOOOO!!




Pusspuss!

Samtal till USA!

Nu sitter jag här och är ny duschad och fräsch. Jag ska snart gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt i morgon för att åka till Gotland. Jag vet att jag tjatar om Gotland hela tiden, men det ska bli så kul och som jag har längtat så kan man ju inte låta bli! ;) Men nu ska vi se pm Vilma är inne på skype så vi kan prata lite eftersom hon är i USA eller om jag går och lägger mig! ;)


Gotland here we come!

Så där då, nu är jag äntligen klar med all min packning inför imorgon. Jag håller just nu på att få hjälp av min bror att fylla ipoden med musik så att jag har något att göra under den tre timmar långa resan! Som ni kanske har förstått och läst innan så åker ju jag till underbara Gotland imorgon med mina kära vänner på träningsläger i tre veckor. Jag kan inte ens förklara med ord hur mycket jag längtar, om ni frågar alla som är omkring mig så kommer dom säga att jag tjatat om detta i nästan ett helt år ahahaha :P Jag kommer ha med min dator och därav kommer jag försöka uppdatera så mycket som möjligt för det vill ni väl? Men nu ska jag kolla det sista, fixa klart ipoden och äta pizza! Jag skriver mer ikväll!
 
PussPuss

Lite bilder från Gotland 2010! Saknar det verkligen!


Sommarlov!

Det känns helt sjukt att jag gått ut ettan! Jag kommer inte vara i skolan på 9 veckor och det känns så jävla underbart!!










Lite bilder från Dagen, men det kommer mer! :D <3

Fuult upp!



God kväll! Jag har inte kunnat uppdatera något idag eftersom jag har haft fullt upp med min skolavslutning och massa annat. Skolavslutningen var la mysig, och jag och Rebecca sjöng vilket jag ångrar så himla mycket. Vi var inte alls förberedda och skämde typ ut oss... Efter skolavslutningen åkte jag, Rebecca, Emma , Caroline, Tova och Rebecca till stan, alltså Stockholm och åt god mat och bara hade det mysigt. Efter vi hade ätit så mötte jag upp Lea och gick lite på stan. Sen vid tre tiden åkte jag in till skridsko johan för att rätta till mina skenor som var snea. Efter att jag vart hos Johan åkte jag till Enebybergs ishall för att pröva mina skenor. Dom var fortfarande lite snea så ska tillbaka imorgon och fixa det sista. Jag kom hem vid åtta och då kom min fina vän Emelie hit. Och nu håller jag på och packar för full som ni ser på bilderna eftersom jag åker till Gotland på läger i tre veckor på Fredag!!!!! Det kommer bli helt AWESOME!!! Gud vad jag längtar!! Men nu ska jag fortsätta puss på er!
 
Bilder från skolavslutningen kommer! (Y)



-

Cha chaaa bloggeeeen, 
Sitter hemma hos mongot på bilden, vi chillar framför tvn medan hon packar lite. Kommer sakna min plutt jäääättemycket när hon drar till Gotland!! Kom hem fort älskling ♥



Jag älskar dig, fast du är lite annorlunda, HAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHA så jävla söt!!

/Din Emelie

SOMMARLOOOOOOOOOV!!!


Nu säger jag god natt!


Helgens händelser!

Jag ber så mycket för att jag inte är någon bra bloggare just nu. Jag har haft så sjukt mycket och göra och har inte haft en lugn stund på länge. Jag tänkte att jag skulle berätta lite om hur min fullspeckade helg har sett ut.

Jag började fredagen som alla andra fredagar med skola. Vi hade friidrottsdag som ni vet. När vi slutade så åkte jag och Rebecca hem till mig och tog det lugnt och sov för att sedan börja fixa oss för en fotografering. Efter att vi fotats så åkte vi hem till HB där vi kollade lite film, eller jag kollade och dom ja... Efter ett tag kom även Johan och Alex hem till HB och vi gjorde inget speciellt.  




 

Sen i Lördags så jobbade jag till 4 och åkte då hem till pauline och dom och åt pizza som ni också redan vet.
Sen i Söndags så åkte jag och Lea in till Stockholm och shoppade lite inför Gotland som vi åker till på Fredag. Jag köpte löparbyxor och vattenflaska. Senare på kvällen så åkte jag på bio med några riktigt underbara människor vid namn Rebecca, Hallberg, Johan, Serrander och Alex, vi såg filmen fast and furious 5 som var sjukt bra. Alla som inte s ett den se den!!



Sen idag var det sista dagen i skolan eftersom imorgon har vi skolavslutning vilket betyder att vi har SOMMARLOOOOOOV!
 
Men nu mpste jag sluta ska snart åka till Södertälje och fixa mina naglar! (Y)

Pusspuss!


Helgen!

Godmorgon mina fina! Förlåt för dålig bloggning den senaste tiden men det har varit så mycket. I fredags så hade vi friidrottsdag med skolan vilket jag tycker var ganska kul faktiskt. Men dock fick jag världens träningsvärk. Jag kunde typ inte röra mig igår. Jag fick till och med ont i revbenen när jag pratade hahaha, helt sjukt (Y) Sen igår så jobbade jag från halvt 10 till 4. När jag kom hem hade mamma tjejkväll här så jag gick hem till Pauline och Denina, vi beställde pizza *MUMS* oj såg nu att klockan bar jätte mycket så jag måste börja fixa mig eftersom jag ska till stan med Lea och shoppa lite inför Gotland som vi åker till på Fredag WIHOOO!!
 
Pusspuss


Gröna lund.

Så där da! Nu har jag äntligen kommit hem från en hel dag på Gröna lund med Pauline, Denina och Jennifer. Gud så roligt vi haft det! Det var dock verkligt mycket folk och väldigt varmt men man ska inte klaga. Träffade på många bekanta ansikten bland annat den sjukt söta Olivia Skoog, en riktigt go tjej dedära! Men jag tänker inte berätta så mycket mer utan ni får se massa bilder lite senare i stället för nu måste jag sova. Imorgon har jag nämligen friidrotts dag i skolan och slutar redan klockan tolv.
 
Vill bara säga tack till min bästaste gudmor Alma-bi som bjöd mig på Grönan idag! :)
 
Pusspuss!  

Av Davide Correnti! ♥



Sjukt bra remix! Vad tycker ni?

En vekca i ett inlägg!

Heej alla goa! Är det bra med er? med mig är det bara bra! Dock har vädret inte varit på topp idag men det gör inget. Idag har jag varit i skolan och sen bara jobbat. Jag tänkte berätta lite hur min vecka har sett ut och hur det kommer se ut!
 
I Måndags så jobbade jag och sen på kvällen kom Line hit för att vi var tvungna att göra klart en fysik uppgift som vi faktiskt fick MVG på! (Y) Sen i Tisdags så var jag i skolan och sen efter skolan åkte jag hem till Rebecca en snabbis och sedan åkte jag på en stipendium utdelning och fick 7000 kr! :D Sen idag Onsdag så har jag vart i skolan och jobbat. Imogron Torsdag så blir det grönalund med Pauline, Denina och Jennifer vilket kommer bli så himla kul!! På fredag så blir det först Friidrottsdag i skolan och sedan bär det av hem tillsammans med Rebecca för att sen åka och fotograferas hos en bekant. Sen på kvällen blir det att vara med Rebecca, Gabriel, Lundback och dom. Sen på lördag jobbar jag och på kvällen bir det nog att vara med några kompisar eftersom min mamma ska ha tjej kväll här. Söndag har jag inga planer för. Sen på måndag har jag sista skoldagen för ettan och sen på kvällen ska jag åka och fixa naglar! :D Sen på tisdag får jag SOMMARLOV!!!!! och sen på Fredan åker jag äntligen till GOTLAND på LÄGER i tre veckor!!!!!!
 
Det känns som denna och nästa vecka kommer gå riktigt fort eller vad säger ni?





Det bjöds på sång påväg hem från BB finalen! ;)



Visst är dom söta!

BB finalen!

God kväll eller vad ska man säga klockan är ju liksom 1!
 
Min söndag har bestått av städning av mitt rum och sen Big Brother finalen Live (Y) Jag hade det så sjukt bra på BB idag. Bra drag, underbart folk och sen en värdig vinnare. Men jag tänkte att jag ska lägga upp lite bilder och så från BB nu medans jag kollar på reprisen av BB som börjar nu! ;)


Tre underbara tjejer i kön!


De coola gänget!



Denna bjuder jag på! :P





Sen efter BB så åkte vi till DONKEN för vi var hungriga...


Var det någon som såg oss på tv? :))


Tack för en sjukt rolig kväll på bb finalen Rebecca Tengqvist, Caroline Hallberg, Dennis Olsson, Kristoffer Daffy Jhonel, Christopher Alves Manookian, Robin Lallarn Christiansson, Gabriel Leijonmarck, Serrander Jonatan, Hb Hallberg, Emma Elfström och Fredde Lundback ♥

Några fula bilder från igår! ;)







Jag älskar dig! <3

Veckans Bildbomb!

 

Vanessa <3 Rebecca

Dagen då jag och min älskling skulle till Jonathan Serrander!

  När vi åkte in till södertälje för att träffa fagerström, david och fady

  När vi mötte upp hb och mös en stund på marenbryggan!


Snart blir det bildbomb!

-

Mysmys!



God morgon mina underbara! Hur mår ni? själv år jag bra utom att jag fortfarande är lite sjukling. Jag ber så mycket om ursäkt för att jag nästan inte bloggat något i helgen men jag har verkligen haft fullt upp! I fredags så åkte jag hem till Malin för att bada i hennes pol som det var 23 grader i, hur skönt som helst var det! sen på kvällen åkta jag till Nykvarn för att grilla med massa människor. sen i går (Lördag)  Så jobbade jag från halvt tio till fyra. klockan fyra när jag slutade åkte vi och hämtade upp Rebecca i Tumba för att hon skulle med hem till mig. Hela min släkt var också här! Sen vid sju tiden åkte vi in till Södertälje för att träffa Fagerström, David och Fady. Vi satt bara och pratade och tog det lugnt, sen skulle dom iväg och vi var tvungna att vänta på HB så vi stannade i Södertälje. När HB kom så satt vi på maren och bara tog det lugnt.
 
Gud vilket tråkigt inlägg detta blev! :P
 
men ska äta frukost nu ;)

..






Som ni kanske har fattat så har jag och min älskade vän Rebecca kommit varande jätte nära på bara någon månad. Jag vill bara berätta för er hur glad jag är över att jag fått lära känna denna underbara tjej!  Jag vet att du inte alltid har det så lätt, men jag gör mitt bästa för att du ska må så bra som möjligt och för att du ska få vara lycklig, precis så som du får mig att må. Du får mig alltid att må så bra. Men det är ingen ide att sitta och skriva väldens text för den kommer inte kunna berätta hur mycket jag älskar dig mitt hjärta! Jag vill aldrig förlora dig så jag släpper inte taget...
 
Jag älskar dig så sjukt mycket Rebecca Tengqvist <3    

Dagens outfit!



Gjorde brunch till familjen! ;)



Onsdagkväll!

God morgon! Hur mår ni? Själv mår jag bra utom att jag fortfarande har ont i halsen och är super täppt i näsan, och det blir inte bättre. Igår så tillbringade jag min dag men världens bästa Tengqvist. Vår dag började med att jag åkte och mötte henne i Östertälje för att sedan åka vidare in till Stan (Stockholm för er som inte fattar) för shopping.  I stan var det hur mycket folk som helst och hur många flack med studenter på. Studenterna var jätte tråkiga dom rörde sig knappt. Efter att vi shoppat klart åkte vi hem till Rebecca för att fixa oss och äta pannkakor för att sedan rulla vidare hem till Serrander för en chillkväll. Hemma hos han var även HB, Axel, Johan och Dennis. Bilder kommer senare!
 

Men nu ska jag försöka få tag i Rebecca eftersom hon ville ha sin kofta som hon glömde i min väska igår men jag
jobbar från 4 så hon får skynda sig!
Och sen vill jag bara berätta att just nu är min lilla vän Vilma i new york och snacka om att jag är avis på henne! Puss på dig!




Borta bra men hemma bäst!

God morgon alla underbara! Hur mår ni? själv mår jag bra utom att jag fortfarande är sjuk, Jag har ont i halsen och är lite snuvig. Idag är jag inte i skolan eftersom vi bara hade en lektion som var samhälle där vi bara kollar på film så då valde jag att vara hemma och kurera mig lite innan kvällen.
 
Igår så var jag i skolan som vanligt och det var en jätte lugn dag. Efter skolan åkte jag och Emelie till Röda Cafét (där jag jobbar) för att fika vilket var hur gott som helst! Efter att vi fikat klart så åkte vi in till stan och gick runt och kollade i affärer och jag fick med mig en svart långklänning och ett par svarta shorts. Men nu måste jag sluta skriva har lite saker jag ska fixa innan klockan tre då Rebecca slutar skolan och vi ska åka in till stan. Sen i kväll ska jag tydligen på en fest med så hoppas det blir kul!
 
Men nu måste jag plugga lite och sen duscha!
 
Pusspuss!

God morgon!

Nu blir det frukost!



RSS 2.0