Min helg i bilder!

Fredag:
Åkte jag direkt efter skolan hem till Wallin eftersom vi skulle upp till Sandviken för att se 50-Cent.







Lördag:
I Lördags överaskade jag och tjejerna Line som fyllt år med en middag i södertälje och sen fest.










Söndag:
Var jag på en super mysig brunch hos Amanda som fylt år.



Min helg har varit en riktig bra början på det efterlängtade lovet! :D

Den som gråter, gråter oftast inte för att den är svag, utan för att den har varit stark för länge


Stort grattis Vicky!


Dagens outfit!

Jeans: jc
Stickad tröja: Hm
Jacka: Moncler
Väska: vet ej
Glasögon: vet ej


Syster!

"Allt för min syster" måste vara den finaste filmen jag sätt! Tårarna tar aldrig slut, dom bara rinner och rinner!


Dags för tävling, önska mig lycka till!


Outfit!


Dagens!

Linne: Bik bok
Jeans: JC
Kofta: Hm
Skor: converse


Grattis min fina vän! <3

Min och Leas lilla present till Vilma!


Filmmys på religionen! ;)


Bilder från Lördagen! ♥












Vad tycker ni? Visst är vi snygga?



Galen helg!

Sitter nu och väntar på tåget som är sen och tänkte att jag skulle blogga lite om helgen! Min helg har varit grym och jag har haft det så sjukt kul. Helgen började med att jag i fredags tåg tåget till Solna med mina härliga rönningre och Huddinge människor för fest. Själv tycker jag att festen var riktigt tråkig så jag åkte hem med halv tolv tåget. På lördagen så var det som vanligt tre timmars träning på morgonen som för den delen gick riktigt bra! Jag körde två felfria program nästan. Sen på kvällen så åkte jag till Södertälje tillsammans med Line för fest, men denna gång med framför allt min klass. Festen blev verkligen lyckad! Vi hade det så sjukt kul. Jag och Line stannade över natten eftersom det var så långt hem och bussarna slutade gå. Eller sov vi gick och la oss fem och så gick jag och Line upp klockan nio för att åka hem. Sen på söndags kvällen så åkte jag, Line, Sofia, Emma och Caroline till den norska big brother och hade det jätte trevligt! Men nu är jag snart framme i skolan! Pusspuss :)


111014


Adele! ♥


Träning!

God...eftermiddag, kväll? Hoppas ni haft en bra dag för det har jag. Jag hade lite problem i morse när jag skulle gå upp, det tog lite tid men upp kom jag. Hade en kort dag idag slutade redan halv två. Har bara pluggat och sovit sen jag kon hem eftersom jag har religions prov imorgon, men det känns ganska bra. Men nu ska jag fixa mig till träningen! Puss


Don't tell me you can't forgive me, cuz nobody is perfect!


Problem!

Jag har haft problem med blogg.se både på mobilen och på datorn. Men nu är det löst, så nu blir det blogga igen! Nu har jag precis kommit hem från en casting jag var på som hårmodell. Dom ville klippa mig kort eller färga det jätte rött men jag var inte så taggad på det så vi för se hur det blir. Men nu ska jag kolla på tv puss!


Me, myself and I, that's all I got in the end. ♥


Grattis Sverige!

Bra kämpat killar! :))


Dags för gymmet!


På väg hem!

Nu sitter jag på tåget på väg hem från stan. Jag känner mig lite stressad eftersom jag ska vara i is hallen sminkad och färdig klockan fem. Men jag hinner! Sen så Vaknade jag idag upp med samma ångest som i skolan när man inte pluggat tillräckligt för en tenta eftersom jag inte valt fotoposition! :((
Men Jag åkte till stan med tre underbara tjejer som heter Sofia, Laila och Fanny. Jag vet verkligen inte vad jag hade gjort om jag inte fått dessa tjejer i min klass, dom är så bäst och gör det värt att gå till skolan!


Så här kan de gå när pappan min är på resande fot! ;)

WIHOO! :))


Vit, brunare, brunast!


Viktigt!

Jag skulle bara vilja säga att jag har världens bästa vänner!


Död tjej här!

Vilken träningsdag det blev idag! Först simmade jag 1 km i skolan och tro mig, jag höll på att dö..! Sen var det bara att springa hem för två timmars is. Och efter isen skulle vi springa. Nu ligger jag i sängen och är helt död. Jag tänkte att jag skulle ta och titta på det nya avsnittet av modeljakten och sen sova. Är så sjukt glad över att jag har sovmorgon till tio på tisdagar! Puss


En vanlig mattelektion med SP10B!


Sofia gästar!

Tjenaaaaa mitt bena!!!

Sitter med vannie och väntar på att matten ska börja, vårat favoritämne helt klart. Vi båda har feta MVG, eller???.....

Nu ska jag försöka jobba lite iallafall, vill bara säga till Vanessa att hon är en riktigt underbar vän, så glad att jag lärt känna henne. Världens finaste Vanessa!!!!


Kvällen spenderades på big brother!


God morgon killar! ;)


Mys!

Det slutade med att Wallin och Jocke kom och gjorde mig sällskap. Efter att vi var klara med barnvaktandet så åkte vi hem till Wallin och sov över där!


Barnvakt!

Sitter nu tillsammans med söta Kendra och kollar på Disney Channel. Egentligen skulle Emelie varit här med mig, men hon mådde inte så bra så hon stanna hemma och vilade. Vilket jag tror hon behöver! Krya på dig finis! <3


Träningsdags!

God morgon! För mig är det nu dags för tre timmars träning. Efter träningen ska jag åka och få massage och sen vara barnvakt åt Kendra med Emelie. Jag skriver mer sen!


RSS 2.0