Sommar!

Jag älskar att vakna upp till skrikande barn, fåglar som kvittrar, en näsa man inte kan andas genom och solen som lyser in i ens rum, för då vet man att sommaren är Påväg.
Ligger just nu ute i solen och steker och försöker få lite färg till ikväll. Vilket jag faktiskt lyckats med!
Min kväll ska jag spendera med mina underbara tjejer Malin och Emelie. Vi ska äta midda och senare möta upp lite Goa människor. Sen får vi se vart kvällen bär av!
Min går kväll spenderade jag först på cafe 60 med mina fin vänner Carro Emma Anna och Ida. Efter vi fikar åkte vi hem till Linus där alla killar var, mycket trevligt. Men nu ska jag fortsätta sola skriver mer sen, puss!


Before I die


Konståkare

image description
9 skäl att dejta en konståkare!
- Vi har otroligt snygga kroppar .
- Vi är starka och uthålliga, och klarar lätt av en lång natt.
- Vi är viga, och klarar av många olika positioner.
- Vi har en stark vilja, och siktar in oss på dit vi vill.
- Om vi är lite nere är det bara att köra oss till ishallen, så mår vi genast bra igen.
- Du får många tillfällen att träffa massa snygga tjejer.
- Vi kräver inte mycket tid av dig, eftersom vi själva är ganska upptagna.
- Gillar du mycket smink och snygga klänningar? Vår vardag.
- Och till sist, vi har alltid ett stort leénde på läpparna :)

Dagens outfit


Words!


Igelstaloppet


Igelstaloppet är över

Ååååå vad skönt, Äntligen är Igelstaloppet över för iår. Det gick riktigt bra att springa, mycket bättre än jag väntat mig faktiskt. Jag sprang de ungefär 7km på 37.59, och jag gick inte en ända gång (Y) jag blev näst bästa tjej i skolan och det känns underbart! Är faktiskt stolt över mig själv. Detta bevisar bara att med lite vilja och envishet klarar man allt man vill! :D


Before I die


Igelstaloppet 2012

Då taggar vi inför Igelstaloppet, är så sjukt otaligas för att springa nästan 7km men det är bara bita ihop och köra! Önska mig lycka till!


Ser bra ut!


Before I die


Inspiration

Idag var jag tillsammans med min underbara vän Lea och hennes mamma i Älta för att titta på våran kära tränares första uppvisning sen hennes komback. Jag måste säga att hon var riktigt duktig och jag blev så sjukt inspirerad. Hon blev ganska paff när vi kom ner för att hälsa, men det var lite det som var meningen.
Sjukt starkt att göra en komback efter tre år, du är grym Amanda!


Neon Hitch - Fuck U Betta


Onsdag 25 April

Då ligger jag äntligen i min säng och ser på filmen jag sett fem gånger på två dagar, det är så klart filmen never say never. Filmen om Justin Biebers liv. Jag älskar verkligen filmen och tycker ni som inte sett den ska se den. Filmen fick mig att börja älska Justin Bieber.
Men nu ska jag snart sova, är helt slut efter att ha gymmat och simmat med min underbara vän Lea, som jag saknat dig min underbara!! Massa pussar


Bieber på väg till Sverige

Jag är så HÄÄÄÄÄÄR Glad just nu. Helt otroligt att Justin Bieber efter ett helt års väntan äntligen kommer till Sverige! Så här skrev aftonbladet!



Megastjärnan kommer hit för första gången

Justin Biebers glädjebesked till alla svenska fans:

– Jag kommer till Sverige på min turné!

Men en annan beundrare får känna på hans ilska.

På nya plattan finns en hämndlåt mot Mariah Yeater som hävdade att hon skulle föda popidolens barn.

Den 15 juni släpps Justin Biebers, 18, nya album ”Believe”. Men när Nöjesbladet redan i går fick tjuvlyssna på några av spåren från skivan släppte flickfavoriten bomben:

– Skivan handlar om allt som händer just nu, saker jag går igenom. Jag sjunger om den där tjejen, Mariah Yeater, som sa att hon skulle föda mitt barn.

I höstas hävdade Justin Bieber-fanet Mariah Yeater, 20, att han gjort henne gravid efter en spelning. Kanske kan hon nu glädjas åt en sak efter att snöpligt ha dragit tillbaka sin stämning i november – Justin Bieber har åtminstone lagt hennes namn på minnet.

Röd i ansiktet

När Justin Bieber i går spelade upp delar av sin platta för musikjournalister i London pressades han på om det nu var dags att sjunga om sex eftersom han fyllt 18.

– Ni gör mig generad, men okej, vi kastar väl in det då, visst blir det sex, skämtade han och såg ut att bli lätt röd i ansiktet.

Är det viktigt för dig att din musik är självbio­grafisk?

– Musik är ett universellt språk för mig. Jag har massor av olika historier som jag vill berätta och saker som jag har gått igenom som jag kan sjunga om. En låt handlar till exempel om min mamma, svarar han på Nöjesbladets fråga.

Jobbar med Drake

Och dessutom kan alla Biebers svenska tjejfans börja skrika i falsett nu. Popidolen avslöjar att han kommer att spela i Sverige snart.

– Vi ska ut på världsturné efter att plattan släppts. Då kommer jag absolut till Sverige och spelar, berättar han.

På nya plattan jobbar han med bland andra Timbaland, Drake, Ludacris och Taylor Swift. Men när Nöjesbladet frågar om det finns några svenska låtskrivare eller artister som han vill jobba med, blir Justin Bieber plötsligt tyst. Men bara en sekund, sen skämtar han:

– Jag vill jobba med min ”swedish fish”! (salta ­sillar säljs under namnet Swedish fish i USA och Kanada).

Källa: Aftonbladet.se


En helt vanlig tisdag

Heej, sitter nu i köket och äter fattiga riddare, och Gud så gott det är! Idag har det inte hänt något speciellt utom att jag hade ekonomiprov, som gick ganska bra och jag hoppas på MVG. Något mer har jag inte att säga för stunden, puss


Stämmer bra!


Underbara människor

God kväll, ligger nu i soffan och kollar på gossip girl och ska snart försöka börja plugga lite. Idag har jag bara legat i soffan hela dan utom när jag var och tränade. Har varit väldigt trött och seg idag, men det är inte så konstigt eftersom jag kom hem runt halv tre. Igår var vi nämligen hos Markus med massa roliga och härliga människor. Jag hade en super kväll, hoppas ni också hade det. Bjuder på några bilder också från igår!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525481.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525481.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525481.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525481.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525502.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525502.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525502.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525502.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525647.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525647.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525668.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525668.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199525981.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_199526003.jpg" class="image">


Lördag 21 April

God kväll på er! Just nu sitter jag ny duschad och fräch vid datorn och ska väl snart blrja fixa mig för lite utgång. Igår var jag på bio med mina fina vänner. Filmen var lika bra andra gången och jag skratade lika mycket om inte mer. Om ni inte sett filmen gör det!!
Idag har jag inte gjort så mycket, har varit lite allmänt seg. Men jag tog mig ändå till gymmet för att köra ett armpass. Och sen har jag bara pluggat och varit omkring på youtube och kollat.

Puss på er!

-

In life we always fall for the person that will never fall for us, always want something that we can't and always say things we shouldn't.


Känner igen mig själv, blir lika rörd varje gång jag ser på filmen..! ♥
 

Fuck you, It's friday!

Nu är jag äntligen hemma efter en skön och rolig skoldag, var på riktigt skratt humör idag!
Ikväll ska jag antingen kanske gå på fest eller som det ser ut just nu blir det nog bio med mina fina klass kompisar Anna, Ida, Caroline, Emma, Ramil, Jack och Tomas. Vi ska se 21 jump street (vet att jag sett den, men den var sååå HÄÄÄR bra!). Men bjuder på en bild från matten idag :)


-


They don't even know you ♥





La vida es como un libro. Cada día es una página nueva con nuevas aventuras que contar, lecciones que aprender y cuentos que recordar.

image description

You're 18 now Rebecca and you can make all the stuff you did before but now is legal.


Grattis på födelsedagen fina du!

Nu: wermland forever


-

Då var första skoldagen efter lovet avklarad. Det var rikrigt jobbigt att komma upp ur sängen i morse fast jag började halv elva, men till skolan kom jag. Efter skolan åkte jag på möte och sedan direkt till gymmet. Jag körde ett ben pass vilket känns nu i efterhand. Jag fick också en fråga av Sandra om hur mycket jag tränat sen jag köpte gymkortet och inte bara på gymmet. Tänkte att jag skulle besvara den frågan!
Jag köpte gymkortet i lördags, på lördagen tränade jag först på morgonen en timme is och en timme fys, när jag sen kom hem gick jag till gymmet och tränade i två timmar. På söndagen så tränade jag på morgonen två timmar is och sen efter gick jag till gymmet och körde yttligare ett pass. Igår (Måndags) gick jag till gymmet på morgonen och körde ett pass och senare på kvällen körde jag body pump. Och idag så var jag på gymmet ock körde benpasset. så det är det jag tränat sen i lördags då jag köpte gymkortet, hoppas du blev nöjd med svaret! :)

image descriptionimage descriptionimage description

-


21 jump street

Då var man äntligen hemma. Har haft fullt upp idag började morgonen med lite pluggande innan jag sedan gick till gymmet. Efter jag vart på gymmet pluggade jag med och gick till gymmet igen för att köra ett pass med bodypump. Det var ganska roligt, och det blir definitivt ett pass till. Efter passet bar det bara att skynda sig hem för att byta om och fixa sig för att sedan åka in till stan och förhandsvisningen av 21 jump street som har premiär nu i veckan. Filmen var jätte bra, vet inte hur mycket jag skrattade. Var även några B kändisar i salen som tex paradise Patrik som satt framför oss, coolt va! ;) men nu ska jag sova är riktigt trött, god natt!


Beach 2012 here I come!


18

Tja! Igår var jag på Tjejmiddag hos Josefin som fyllt 18 år. Jag hade det verkligen jätte trevligt! Tack tjejer!
Imorse var jag och tränade två timmar och påvägen dit åkte vi ner i ett dike. Vi fick skjuts av en äldre man till ishallen medan mamma och Jocke väntade på en bärgare. Det är verkligen livsfarligt att köra med sommardäck i detta väder. Vi körde typ 20 km i kurvan och fick ändå sladd..!
Men nu måste jag duscha, har precis varit på gymmet och kört överkropp, har äntligen köpt det efterlängtade gymkortet!
Men måste fixa mig nu, ska på tjej middag hos Fanny som också fyllt 18! Pusspuss


Patetiskt Aftonbladet - Har ni inge bättre att skriva om?!



Eleverna rankas efter utseende - på Facebook

Gymnasierektor: ”Oerhört kränkande”

Veckans snygging. Veckans fuling. Veckans tråkmåns.

Trenden att genom röstning hissa och dissa elever på Facebook sprider sig som en löpeld.

– Det är oerhört kränkande, säger rektor Jonatan Laurent.

Jonatan Laurent, rektor på Jensen södra gymnasium i Stockholm, är rasande över att inte ansvariga på Facebook stänger ner sidorna.

– Jag har kontaktat Facebook, men jag har inte fått någon respons över huvud taget. Jag har lyckats få bort en del av kommentarerna. Dessutom jobbar jag stenhårt med elevrådsrepresentanter, elevkåren och lärare för att få stopp på detta.

Omröstning på nätet

Kvinnliga elever på Katedralskolan i Linköping hängdes ut som ”lammkött”.

Sedan dess har nomineringar av veckans snygging, veckans fuling och veckans babe fullkomligt exploderat på landets skolor. Bilderna läggs ut på Face­book där besökarna genom att klicka på ”gilla”-knappen bestämmer vem som ska ”vinna”. Vem som helst kan gå in och kommentera bilderna.

Lyfter vissa, sänker andra

Norra Real i Stockholm är en av de skolor där veckans snygging utses – ett tilltag som rektor Maria Sellberg bestämt tar avstånd från.

– Jag tycker att detta är jättetråkigt. Genom att lyfta fram vissa sänker man andra. Om vi ser att elever ägnar sig åt något som är moraliskt tveksamt och som till och med kan innebära kränkningar, kontaktar vi berörda elever. Tidigare fanns en tävling där veckans tråkmåns röstades fram, men vi fick tag på dem som låg bakom så den sidan lyckades vi kväsa.

För några år sedan blossade en hätsk diskussion upp på Norra Real efter att vissa elever fått rosor på alla hjärtans dag medan andra blev utan.

– Det lyckades vi få bort. Jag är emot alla typer av popularitetstävlingar som gör att vissa känner sig uteslutna, säger Maria Sellberg.

Peter Lyth är gymnasiechef på Kungsholmens gymnasium i Stockholm.

– Jag gillar inte att de håller på med detta. Det är besvärande för andra elever, säger Peter Lyth som kommer att ta upp problemet med skolans rektorer.

– Även om vi inte kan förbjuda det är det viktigt att prata om det.

Föreningen Friends arbetar mot alla former av kränkningar och trakasserier.

– Det här fenomenet är ett resultat av den utseendefixering som går långt ner i åldrarna och sprids på nätet. Jag kan tänka mig att man förr satt med skolkatalogen och satte plus och minus på dem man tyckte var snygga respektive fula, så egentligen är inte detta något nytt, säger Olle Cox, utbildare på Friends.

Vuxna har ett ansvar

Skolorna är enligt skollagen skyldiga att motarbeta alla typer av kränkningar, även sådana som sker utom skoltid, till exempel en lördagskväll på Facebook.

Olle Cox tycker att skolorna saknar bra verktyg för att lära barn hur man uppför sig på nätet.

– Där har vi vuxna ett stort ansvar, säger han.

Katarina Arnstad Elmblad

Källa: http://www.aftonbladet.se/wendela/article14663995.ab

God morgon, god morgoooon

God morgon på er! Ligger nu i sängen med en sovande Linda bredvid mig, så tänkte att jag kunde blogga en snabbis. Igår var vi på bio och såg hunger games, och Gud vilken bra film. Jag älskade den. Och jag säger bara en sak, Josh Hutcherson ligg med mig. Han var så sjukt snygg, dog nästan!
Har någon av er sett hunger games? Vad tyckte ni?
Nu fick Linda lite liv i sig så bloggar senare, Pusspuss!


Stockholm i mitt hjärta ❤

Nu sitter jag på bussen ner till rönninge för att möta upp de fina tjejerna Emelie och Malin. Vi ska åka in till stan och handla lite bland annat present till några kompisar. Efter vi varit i stan så ska jag åka till Södertälje på jobbintervju, så önska mig lycka till!
Ikväll så ska jag spendera min kväll och natt tillsammans med Malin, myspys! ❤


Justin Bieber - Boyfriend


Sl bygger om...

Igår tillbringade jag min dag tilsammans med fins Lea i stan. Vi var först på söder och sedan åkte vi till centralen, och gud vad jobbigt det var att ta sig in till stan på grund av ombyggnaden dom håller på med. På kvällen åkte jag tillsammans med Lea, Ida och Marcus till nacka till en fest. Vi åkte redan efter en timme efterom det inte riktigt var vad vi väntat oss, dom var ganska osociala. Det tog mer än två timmar att komma hem från Nacka, galet!

Just nu ligger jag i sängen och väntar på att Emelie ska gymma färdigt så vi sen kan åka hem till henne och hitta på något roligt! Men ska plugga lite nu (Det är inte okej att plugga på lov...) Puss på er!   


I love when you looking at me, then you smile and look away ♥


-

God morgon på er! Ligger just nu i soffan och kollar på kids choice awards. I fredags var det ju långfredagen, det firade vi hemma hos mina fina kusiner med hela släkten. Sen kom Lea hem till mig och vi hade en riktig tjejkväll med bastu, sen sov hon över här!
Igår var vi hos min gudmor och firade påsk med hennes familj och sen på kvällen åkte jag ner till Markus båtstuga vid vattnet tillsammans med Ida, Malin, Vanessa Gustav Markus och Niklas. Jag hade det jätte trevligt och vi ska troligen dit idag med för att ta årets första dop och sen badet efter, vad säger ni om det? Kalllllllt!


Det finns människor i din närhet som du älskar men som inte alltid gör dig lycklig. Det finns människor som mår bra av att få trycka ner dig. Det finns människor som bara utnyttjar dig, men jag är trött på ditt spel. Jag är en människa med känslor precis som alla andra, jag förtjänar bättre!


Dagens outfit

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_196995721.jpg" class="image">


Just because we don't talk doesn't mean I think about you. I'm just trying to distance myself because I know I can't have you..!

Ligger nu i sängen och har för inte så länge sen varit på bio och sett premiären av den nya filmen American pie, filmen var riktigt bra och jag rekomenderar den starkt för alla med humor. Tack för en mysig kväll flickor, ni är mer än guld värda! Pusssssss


Caaaaro!

Blev ingen zumba gör mig och Carro eftersom den riktiga zumba läraren var sjuk, så vi gick till "tjej" gymmet och körde istället. Jag ligger nu i sängen och kom hem från segeltorp för en timme sen där jag tränat. Träningen gick ganska bra och den var sjukt jobbig. Men tänkte jag bjuda på en riktigt charmiga bilder från dagen på gymmet!


Work out

Då satt man på bussen Påväg till gymet. Jag har precis övertalat min kära vän Carro att köra zumba med mig, som jag sa förra veckan är det så grymt kul! Men innan Zumban blir det lite gym, sommaren 2012 here I come ;)


Varmt välkomna imorgon!


RSS 2.0