-


Mys!


Carolina Gynning är en av mina största förebilder och nu ska hon bli mamma!


Dagens att göra:

Tandläkaren
Stan med lilla Denina
Fika med fina Emelie


You have no idea how much i miss you..

Har ingen bloggsug alls idag, vill bara lägga mig i min sköna säng och sova. Men nu tvingar jag mig själv att skriva ett kort inlägg, bra va?! Igår var jag på Silvias 18 års fest tillsammans med mina fina tjejer Laila, Sofia och Line. Det var riktigt kul, vi dansade sjöng och bara hade det skit kul. Sen åkte vi alla hem till Laila för att spendera natten tillsammans. Idag tog jag och Line halv tio bussen hem eftersom jag skulle följa med Lea på hennes tävling som “Tränare”. Nu på kvällen så åkte vi hem till polarna Johansson och badade i deras jacuzzi, vilket var så sjukt skönt! Men nu ska jag sova för imorgon ska jag åka in till stan tillsammans med Denina och jag måste fundera ut hur jag ska lösa min ekonomiskakris ;) pusspuss!


live as if it were your last day

Usch vad dålig jag är på att blogga. Men har verkligen haft fullt upp. Idag har jag tävlat och även varit på tjej middag. Tävlingen gick helt okej, gjorde några små missar men fick ganska bra poäng. Jag fick 26,91 och la mig på en 14 plats av 24 efter korta. Jag säger bara Gud så duktiga alla Ryssar, finnar och letter är. Helt sjukt!
Efter tävlingen var fet snabba puckar hem för att byta om för att sedan åka hem till Malin och äta middag tillsammans med Malin, Johanna och Kerstin. Vi hade det verkligen jätte mysigt, ni är bäst tjejer!


Då taggar vi tävling!


You are eighteen years now!

Nu har jag äntligen kommit hem till min varma mysiga säng. Ligger och kollar på HSM 2 faktiskt!
Idag efter skolan åkte jag tillsammans med Line, Sofia och Laila in till stan för att handla lite presenter till mina kära vänner som fyller år, jag fick även med mig en hollister blus och ett par hollister pyjamasshort hem. Är riktigt nöjd och shortsen är riktigt mysiga! När jag kom hem var det bara att byta om för att sedan åka till Södertälje för att fira min underbara vän Caroline. Jag har haft en jätte trevlig kväll full med skratt och maaaast i STORA lass!!
Caroline fick ett marinblått hollister linne av mig som jag hoppas hon gillade ;) men nu ska jag ta och sova eftersom jag tävlar imorgon, men jag tänkte bjuda på några bilder innan jag somnar.


-

God morgon! Nu har jag varit i skolan i snart en hel timme. Vi har ekonomi och alla sitter och spelar det där rit spelet. Rasken pratar på och alla pratar. Så brukar våra ekonomi lektioner se ut, roligt va! Sen har vi typ två och en halv timme lunch innan vi sedan har matte. Ruligt! Nej nu ska jag spela lite puss på er!


time to sleep

Ligger nu i sängen och bara njuter av att mitt efterlängtade lov börjar imorgon. Det ska bli så sjukt skönt! Jag kommer inleda mitt lov med en härlig middag i Södertälje för att fira min kära vän Caroline som fyllt 18. Sen under lördagen och söndagen är det tävling som gäller. Det är en internationell tävling, det kommer tjejer från Ryssland, Finland, Lettland och så klart Sverige. Så tävlingen ska bli riktigt kul och jag ser verkligen framemot den!
Annars har min dag varit riktigt skön, dock var det min längsta dag. Jag började åtta och slutade tre. Sen tränade jag en timme, träningen gick ganska bra. Men nu ska jag sova god natt!


Engagerad klass?!


It hurts on the inside

Sitter nu i min säng och dricker en varm god choklad. Är lite halvrisig idag, har ont halsen och är jätte förkyld. Så ingen träning för mig idag. Jag får inte bli sjukare till helgens tävling. Så idag efter skolan som jag slutade redan 11.40 åkte jag hem till min kära kusin och fina lilla bebis Kendra. Vi myste bara massor innan jag sedan begav mig hem för att avnjuta ett varmt skönt bad med film. Men nu ska jag kolla glee innan big brother börjar vid tio!

Pusspuss


Frulle

Sitter nu och försöker få i mig lite frukost. Dagen till ära blev det en stor varm choklad med massa grädde på eftersom det är fettisdagen och två smörgåsar.


Hur kan jag vara så törstig idag när jag drack så mycket igår?!

Jag vill börja detta inlägg med att säga att jag är ledsen för den dåliga uppdateringen. Jag har haft en sån sjukt rolig helg som jag sent kommer glömma! Jag var nämligen på 18 års fest hos min underbara vän Malin. Kvällen började med fika med det gamla hedliga gänget från 9a. Efter fickan rasslade det in hur mycket folk som helst, riktigt roligt! Alla var på sånt sjukt bra humör och även så jag. Jag hoppas alla andra och speciellt Malin hade lika kul och trevligt som jag! Jag, Johanna, Daniel, Rebecca och Simon stannade över natten. Vi gick och la oss halv sex på morgonen så vet inte riktigt hur mycket natt det blev men kul hade vi! Blev väckt halv åtta av att Daniel var för pigg för att sova, så han åkte hem. Vid halv elva bestämmer vi oss för att gå upp. Alla var så sjukt sugna på pizza, så pizza och film mys stod på schemat hela morgonen, så sjukt gott! Tänkte bjuda på några få bilder jag har!


Grattis på 18-års dagen Caroline!


I work out

Då ligger jag i min säng ny duschad och fräsch. Nu på Morgan har jag tränat tre timmar, träningen gick ganska bra fast var väldigt seg och trött i kroppen.

Idag ska jag på 18 års fest hos min köra vän. Det ska bli skit kul! Jag ska dit redan vid fyra för att hjälpa till att fixa lite och så efter! Jag kommer även sova där och hjälps till och städa lite och så. Men nu ska bag sova lite så jag orkar ikväll!
Pusspuss


Äntligen lyckades jag med sotade ögon! Vad tycker ni?


-

People said I've changed so much.
Well, here's the truth. I grew up.
I stopped letting people puch me around all the time.
I learned that you can't always be happy.
I accepted reality!


Love it!


Denna top skulle jag inte tacka nej till. Är helt kär i den och vill bara ha den nu! Den skulle ju inte sitta helt fel till 18 års festen jag ska gå på i helgen heller! Vad tycker nu? Hiss? Diss?


YOU

Nothing is like it was before.
For each day a want you more.
Somtimes I wonder if love is worth fighting for.
But then I remember your face, and I´m ready for war.
We live and we learn.
I will dream of you.
But this feeling, it burn.
Like it always do.
And the way you act is really confusing me.
Why can't you just tell me how you feel?
You make me feel so free.
This thing between us, is it real?
All I hope for, is that you feel the same.
And maybe someday, we´ll have the same lastname!


Jag är stark. Jag borstar av mig det som inte betyder något. Jag vet att man inte kan vara älskad av alla, och det bästa är att se allt från den ljusa sidan!


be my Valentine?!

Då var jag hemma efter den mysigaste skoldagen någonsin, för idag är det ingen vanlig dag utan det är alla hjärtans dag! Jag håller inte med alla som säger att alla hjärtans dag är överskattad, jag tycker det är så mysigt! Jag har fått två röda rosor, en av Daffy och en av Markus. Sen fick jag också en ask med hjärtan av min bror. Jag har även delat ut rosor och en som var mycket speciell ;) min kväll ska spenderad med fina tjejerna Line och Sofia som ska sova här! Mysigt eller hur! (Y)


sometimes i wonder if love is worth fighting for, but then i remember your face and i'm ready for war

image description


Tävlingsdags

Nu sitter vi här i Värnamo på vårat hotel. Vi har precis gjort oss klara för dagens åk som är korta. Just nu är jag sjukt taggad, hoppas det håller sig tills jag ska åka vid tre. Men nu orkar jag inte skriva mer, ska lägga mig och lyssna lite på musik. önska mig lycka till!


Det är svårt att mista en vän. Något fint går i tur, här är jag, var är du? Jag vill tro att vi träffas igen!


Hjälp, jag fryser!

Idag har vi åkt skridskor med skolan hela eftermiddag. Vi åkte i nästan tre timmar utomhus. Det var svinkallt och jag ville bara gå hem och lägga mig i min sköna säng! Men tänkte bjuda på några bilder :)


You're 18 now Malin and you can make all the stuff you did before but now is legal.

Eftersom vår underbara Malin fyller 18 år idag så ville vi göra något speciellt för henne. Jag och Emelie bakade en helt egen frukttårta som vi sedan smög in med i hennes hur sjungande. Hon blev verkligen jätte glad och tårtan var jätte god och fin ;)


Grattis på födelsedagen min söta lilla kusin! <3


Grattis på födelsedagen min underbara Mallan! 18 baaaaaaaaaast, helt sjukt! Grattisgrattisgrattis!


They say that the heart is the strongest muscle, but how can it break so easily?

Idag efter skolan åkte jag tillsammans med Emma och Caroline in till stan för lunch och lite shopping. Vi slutade så tidigt som tjugo i tolv. Vi åkte förbi Tyras nya butik. Älskar den butiken. Men nu ska jag fortsätta kolla på tv innan jag somnar. God natt!


Rättskunskap


Every day is so wonderful!

God morgon kära läsare! Sitter nu på min andra lektion för dagen som är rättskunskap, mycket intressant. Vi sitter och kollar bilder på instagram och garvar lite för oss själva här bak eller hur Caroline och Emma. Efter rättskunskapen så har jag bara en lektion till och det är engelska, buhuuuuu! Men nu ska jag fortsätta leta roliga bilder, kanske lägger upp någon om ni har tur! ;)


Dagens outfit!


-


-

Sitter nu på bussen påväg hem, hur skönt som helst. När jag kommer hem ska jag lägga mig och kolla på gossip girl och njut av att jag inte har något plugg. Klockan fyra ska jag iväg på möte och sen kan jag göra vad jag vill ikväll för jag har ingen träning! :D bjuder på en bild från min sista lektion som var ekonomi ;)


believe in yourself!

God morgon! Sitter nu och väntar på tåget som går om tio minuter. Som ni märker har jag sovmorgon till halv elva på tisdagar vilket är hur skönt som helst. Idag har jag bara två lektioner så slutar halv två vilket man inte klagar på. Men nu ska jag fortsätta lyssna på musik men skrive kanske senare om jag har tråkigt i skolan ;)


Kusinerna!





Tårtor under åren!





Believe in yourself!

Då bar jag hemma efter en mycket kort och skön dag. Min morgon började så sent som tio på gymmet. På gymmet körde jag ett ganska hårt men ändå skönt pass. Efter gymmet åkte jag tillsammans med Ida och Line tillbaka till skolan för Lunch och engelska. Skön dag eller hur?! Men nu ska jag lägga mig och kolla gossip girl och försöka ta igen den sömn jag inte fick i helgen.
Pusspuss


-


Världens underbaraste vänner!

Godmorgon, ligger nu i sängen och bara myser. Är sjukt trött och ska träna senare idag. Igår hade jag tjej middag eftersom jag fyllt år. Jag hade det jätte trevlig och det hoppas jag alla ni andra också hade. Jag fick så himla fina presenter och jag är så glad!
Efter vi ätit och var färdigs runt halv tolv åkte vi till Södertälje för att möta Junne, Niklas, Erik och några fler. Jag, Line, Vilma, Linda och Ida tog sedan en taxi hem runt halv fyra tiden. Vilma och Linda sov här hos mig och kom sen och väckte mig vid nio tiden och nu är jag riktigt trött...!
Men vill bara tacka alla för en jätte trevlig kväll!


Dagens Outfit!


Lilla vän!

Idag slutade jag redan tjugo i tolv vilket är helt underbart. Påväg till skolan höll jag på att frysa ihjäl, det var så sjukt kallt att jag knappt kunde andas. Var det bara jag som tyckte det?
Sen har Emelie gått och dragit på sig dagis bassiler, så nu ligger hon hemma och är sjuk stackarn! Men idag var jag på ett bra humör så jag gick och köpte glass och hallon för att ta med till min lilla sjuka vän. Vi hade det jätte mysigt och satt och pratade ett bra tag innan jag var tvungen att gå. Krya på dig finis!


RSS 2.0