Grattis på födelsedagen fina du!


Tro fast vänskap!

Som alla andra dagar så skulle jag lägga mig i tid idag, och ändå la jag mig precis i sängen för att försöka sova. Imorgon har jag sovmorgon till halv elva vilket är så skönt! Efter skolan som jag slutar halv två åker jag och Ida in till style by Tyra som precis öppnad. (förlåt Emelie, men lovar att åka in med dig med!) sen på kvällen får vi se vad jag gör, Jocke ville att jag skulle följa med på bio, så vi får se! God natt


Lördags mys min underbara tjejer!


Helgesson


-

Jag vet att jag varit dålig på att uppdatera men jag har varken orkat eller haft lust alls under helgen.

Skolan idag bar skön började med gym och avslutades med engelska. Träningen idag var en träning jag bara vill lämna bakom mig och aldrig tänka tillbaka till! Nu ligger jag i sängen och kollar på mammor och minimodeller och Gud vad jag älskar det programmet, riktigt kul. Men nu börjar det!


A winner never quit!

Just nu är det EM på tv som gäller för mig. Brian åkte precis och Gud så grym han bar, några små missar men men.


Mission impossible

Igår var jag på bio tillsammans med min fina vän Emma. Vi såg filmen mission impossible som hade premiär. Vi hade det sjukt bra och vi ångrar inte att vi såg den filmen. Vi hade heller inte sett filmerna innan vilket inte alls gjorde något. Jag rekommenderar verkligen filmen för alla, stora som små, tjej som kille.


Hahaha, jag orkar inte! :D


Systrarna Helgesson!


Sverige!

Som några av er redan vet så är det så att konståknings EM har dragit igång. Detta tycker givetvis jag är jätte kul. Vi har i år tre stycken svenskar med i EM, Viktoria Helgesson, hennes lilla syster Joshi Helgesson och Alexander Majorov. Dessa tre åkare har nu tävlat korta och gjort grymt ifrån sig. På lördag är det långa som gäller och då är det bara hålla tummarna för våra kära svenskar.  
Har kan ni se de korta programmen!

Le mot dem som försöker krossa dig, för det krossar dem att se dig le!

Godmorgon! Blev idag väckt av min fina vän Line som glö,t att vi började kvart i tio. Hon ringde klockan åtta och frågade vart alla va, stackarn. Men nu sitter jag i datasalen tillsammans med min fina klass och har ekonomi. Efter ekonomin har vi lunch och sen bara matte. Efter skolan bär det av hem till Emma för att fixa oss innan bion ikväll. Vi kommer även att äta lite god mat ute, Men nu kom Rasken min lärare så måste börja jobba lite!

Kram på er!

 

Inspiration!


Emma mysdag!

Imorgon ska Emma få sin födelsedags present av mig som består av en bio kväll. Det kommer bli jätte mysigt!


Abduction

God kväll på er! Har precis sett klart filmen abduction och Gud så bra den var! Funderar på att sätta på den igen nu bara för att jag blev helt kär i den. Så ni som är lika efter som jag som inte sett den, seeeee den!!

Svenska provet idag gick rent sagt åt helvete, inte bara för mig utan för alla! Det gick inte dåligt för att ingen pluggat utan tvärt om, alla hade pluggat och var ganska taggade och peppade varandra. När vi sen får provet är det bara saker som vi inte pluggat på eftersom ingen hade redovisat om det. Allt låter rörigt jag vet men orkar verkligen inte berätta!
Ska snart försöka sova så jag är utvilad imorgon, och vet ni jag börjar kvart i tio!!! :D


Du kan stå igen även fast du föll. För allt som inte dödar dig gör dig starkare!

Ligger nu i sängen och pluggar Svenska inför provet jag har imorgon. Det är så sjukt mycket som måste sitta, får inte riktigt in allt men jag får kämpa på och hoppas på det bästa! Träningarna dom senaste dagarna har gått både bra och dåligt. Axeln börjar sitta riktigt bra vilket känns hur skönt som helst! Imorgon börjar konståknings EM vilket jag ser fram emot så himla mycket. Så imorgon är det bara springa hem från skolan för att hinna se EM som börjar redan klockan två. men nu måste jag verkligen fortsätta plugga, skriver kanske mer sen!


Några små saker som jag gärna skulle vilja ha i garderoben! ;)





London shopping!


Denna köpte jag i London och den var även en dal av dagens outfit! HISS eller DISS?

I'm not perfect, I make misstakes, I hurt people. But when I say sorry, I mean it.


Taggggga! Önska oss lycka till!


-


God morgon god morgon, hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i kör!

Sitter nu nere i köket tillsammans med Linda och Mamma och har precis ätit frukost. Vi är nu färdig fixade och ska snart bege oss mot härliga Linköping! Taggggggggga! Önska oss lycka till! :D


Hej!

Hej coolingar! What up? Linda här. Ville bara säga hej egentligen....

Har tillbringat hela kvällen hemma hos Vani med tacomiddag och nyss B&J cookie dough - det är bra fredagsmys det. Nu är det dags att nanna sängen för imorn är det upp tidigt för tävling som gäller. Wish us good luck!


Shopping!


Dessa två par Jeans köpte jag i Sverige. Jag har köpt dom röda på hollister och dom Svarta på JC. Jag är verkligen helt kär i dom röda men tycker att dom är lite svåra att matcha eftersom att jag tycker att alla tröjor och blusar passar bättre till svart. Men älskar dom båda!

Världen är inte alltid rättvis!

God morgon! Har inte sovit så bra inatt, drömde lite mardrömmar inatt. Sitter nu i skolan tillsammans med söta Hansson, och nu kom Viktor med. Vi sitter och väntar på att lektionen ska börja. Idag slutar jag två vilket är sjukt skönt. Direkt efter skolan åker jag direkt in till stan där jag möter upp Linda och köper en president till Emma. Pusspuss


Ta vara på livet, du lever bara en gång!


Love is like the wind, you can't see it but you can feel it!



London shopping!


Dessa två koftor köpte jag i London, jag är helt förälskad. Jag tycker dom är skit snygga både nu till vinter och till sommaren med ett pra shorts och converse. Desutom är dom hur sköna som helst. Dock så är det så sjukt lätt att fastna med tex en ring och dra ut trådarna, men jag försöker hålla mig!

Dagens outfit!

image description

Jag önskar dig inte en sten fri väg, men styrkan att vägen gå!

Sitter nu i skolan och väntar på matte och Hansson kom precis ner för trappan och Gud så snygg han var! Jätte brun och bara jätte fin! Imorse när jag gick till skolan var det verkligen jätte mörkt ute, helt sjukt. Första gången jag går till skolan i detta mörker. Fy men inga sura miner! ;)


Frukost dags!


London shopping!


Dessa två par fick följa med mig och min familj hem från London. När jag var mindre tyckte jag att coverse var de fulaste skorna någon hade kommit på. Men nu några år senare bara älskar jag dom! Det är det skönaste skorna jag äger och används dagligen. Så jag tyckte det var dags att uppgradera sig lite och köpte därför nya och kastade mina gamla redan i London. Dessutom är dom så sjukt billiga i London! ;)

One Direction - Gotta be you


Dags för:


Just nu:


Min och Idas måndagsfika!

Duktig som jag är lyckades jag för sova mig till gymet idag så jag åkte till skolan direkt för att ha engelska och matte. När jag sen kommer fram till skolan har dom ändrat schemat igen så då hade vi bara engelska. Super skönt! Efter skolan åkte jag och Ida till rönninge fik och tog en varsin semla, det var riktigt mysigt och måstes göra om snart! God natt!


Så sjukt nöjd!

Jag är så sjukt nöjd med mitt nya chema! Man kan inte göra annat än att älska det! Vad säger ni? Bra? Dåligt? Avis? Haha <3


London shopping!




Dessa tre skor köpte jag när jag var i London och jag är sjukt nöjd med dom alla tre. Dessa skor passar till allt, både vardagen med ett par jeans och en blus som till fest med en snygg kläning. Vad tycker ni? Snygga? Fula?

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Vad händer ikväll?
SV: Jag var med Cornelia och mina andra fina vänner hemma hos Malin där vi spelade spel och hade det trevligt!


1.Berätta om dina bästa vänner!
2.Är du nöjd med ditt val av skola?
3.Vad ska du göra efter gymnsiet?
4.Vad vill du bli när du blir stor?
5.Hur går det med konståkningen?
6.Vad har du för framtidsplaner när det gäller den?
7.Vad är det bästa du vet?
8.Värsta du vet?
9.Vad är det roligaste du varit med om? Bästa? Värsta?
10.Vill du ha "Volvo, villa, vovve" livet? ;)
SV:
1. Jag har många väner som står mig väldigt nära, men mina allra bästa vänner är Lea och Emelie. Jag lärde känna Lea redan som 6 åring via konståkningen och Emelie började jag umgås som mest med efter 9an.
2. I början var jag inte alls nöjd med skolan, men nu är jag jätte nöjd och trivs super bra! Men hade jag valt idag hade jag nog valt ett annat gymnasium med kanske dans eller media inriktning. 
3. Efter gymnasiet har jag verkligen inga planer, jag vet bara att jag vill ut och resa och om jag fortfarande åker konståkning kanske satsa lite extra på det. 
4. Jag vet inte exakt vad jag vill bli. Jag vet att jag vill jobba med något som jag kan bli framgångsrik i och tjäna mycket pengar. Det skulle vara kul att få jobba inom tv eller musik.
5.Konståkningen går ganska bra just nu. Jag tycker det är jätte kul och jag utvecklas, kanske inte så snabbt som jag skulle vilja men framåt går det.
6.När det gäller framtidsplaner för konståkningen så vill jag först och främst bli som bra som jag bara kan. Men inom dom kortsiktigamålen så är det SM och Nordiska som gäller för mig, sen skulle det ju vara riktigt kul att komma längre än så och det är ju det alla kämpar för.
7. Det bästa jag vet är lycka och Kärlek!
8. Det versta jag vet är döden.
9. Det värsta jag varit med om var när min kära vän Rebecca gick bort. Det roligaste och bästa jag varit med om vet jag inte riktigt. Det har hänt så mycket i mitt liv som har varit roligt och bra.
10. Jag skulle vilja leva i en fin villa, med en fin familj, barn och gärna en lite hund. Jag Vill faktiskt inte ha en Volvo, jag vill ha en svart porsche ;)


Ranka de 10 snyggaste killarna och tjejerna. Inte kändisar dvs
SV:Bilderna ligger utan ordning!







1. ditt lyckligaste minne
2. ditt sorgligaste minne
3. favoritmat
4. nämn de 3 viktigaste egenskaperna/sidorna hos en kille enligt dig
5. är du kär
6. vad vill du göra efter att du och jag har festat sönder på studenten ;) (dvs framtidsplaner)
7. hur får man en sån fin rumpa som du har? tips?

puss sötunge
SV:
1.
2. Det sorgligaste minnet jag har är när jag fick veta att min vän Rebecca inte längre fanns!
3. Min favorit mat är Pizza eller pasta
4. Snygg, omtänksam och att kunna lite på
5. Nej jag är inte kär
6. Efter att vi har festat sönder på studenten ska jag jobba för att sedan kunna resa och kanske sattsa på konståkningen innan jag sedan skaffar mig ett jobb där jag tjänar mycket pengar och Lever livet!
7. Hahahahaha typiskt dig Ida. Men jag har verkligen ingen anning :P


1. Vem är din absoluta bästa tjejkompis/killkompis?
2. Om du fick ändra på en sak(som har hänt/du sagt ja vad som helst)vad skulle det vara? Och hur skulle du ändra det? Till vad?
3. Om du får välja en kändis som du skulle vilja lära känna, vem skulle det vara?
4. Vad skulle du göra om du vann 10 miljarder kronor?

Hihi fina frågor va??:D
SV:
1. Som jag sa tidigare så har jag flera stycken nära vänner, Men Lea, Emelie och Malin är de tre närmsta vännerna jag har på tjej sidan. På kill sidan är det Marcus och även blandannat Henrik, Martin, William och Daniel.
2. Jag skulle inte vilja ändra på något jag gjort, saker sker av en anledning. Men det är klart jag ofta tänker hur det skulle varit om jag gjort så istället för så, men det är onödigt att gå runt och ångra sig, jag ångrar hellre något jag gjort än något jag inte gjort.
3. Om jag fick välja en kändis jag skulle få lära känna skulle det vara One Direction. Dom värkar vara ett sån skönt gäng och desutom är dom riktigt snygga!
4. Om jag vann 10 miljarder kronor skulle jag betala av alla familjens skulder som tex huslån med mera. Jag skulle också åka ut i världen och resa och självklart shoppa loss som satan.


1.Vad är ditt drömjobb?
2.Har du pojkvän?
3.Hur många läsare har per dag?
4.Vad är det första du kollar på hos en kille?
5.Vad gillar du mest med dig själv?
SV:
1. Mitt drömjobb är att få jobba inom tv och media eller med musik.
2. Nej jag har ingen pojkvän
3. Det varierar, men mellan 100-200 per dag
4. Hans utseende :P
5. Det jag gillar mest hos mig själv är att jag vågar vara mig själv och säga vad jag tycker.


1.Är det någon du ogillar i klassen, isåfall vem?
2.Vem gillar du?
3.Vem umgås du mest med?
4.Vad har du för framtidsplaner?
5.Vem är snyggast i din klass ? (killar och tjejer)
Puss du har en fin blogg!
SV:
1. Nej det finns ingen jag ogillar i klassen
2. På vilket sätt?
3.Jag umgås med nästan alla i klassen. Jag umgås med dom jag känner för att umgås med. Men det som jag är med mest är Line
4.Mina framtidsplaner är att jag ska jobba för att sedan kunna resa och kanske sattsa på konståkningen innan jag sedan skaffar mig ett fast jobb där jag tjänar mycket pengar och Lever livet!
5. De snyggaste killarna är Kevin Bergendahl och Christoffer Lundgren
Tack så mycket!


10 snyggaste 95 killarna i Södertälje?
SV: Hoppas du nöjer dig med 7 st!



5 snyggaste tjejerna i Södertälje?
SV:



4 snyggaste killarna i din klass.
SV:



snällaste personen i din klass?
SV: Det kan jag tyvär inte svara på. Det finns många som är så sjukt snälla, mer eller mindre alla! 

Hur känner du Emelie Segerdahl? :o
SV: Jag och Emelie har gått i samma skola under grundskolan. Vi hade då gemensamma kompisar som gjorde att vi då lärde känna varandra.


Dessa Jeffry Campbell liknande skor du har. Är dem äkta? Om inte, vart har du köpt dem och för vilket pris?
SV: Mina "Jeffry Campbell" är inte äkta och är köpta på nelly för 350kr plus frakt tror jag det var.


1.Vem är den bästa personen du vet? varför?
2.Hur ser du på vänskap? Vad är en äkta vän?
3.Vad är det värsta sveket du varit med om?
4.Vad är det jobbigaste du varit med om?
5.Vad är det roligaste du varit med om?
6.Vad tycker du om din familj? Är ni tighta?
7.Vad äter du helst av allt?
8.Vad dricker du helst av allt?
9.Vad gör du helst av allt?
10.Vad är det bästa, sämsta och roligaste med dig själv?
SV:
1. Det finns inte bara en persson, det finns flera stycken
2. Jag ser vänskap som det viktigaste som finns. En äkta vän är någon man kan lita på och samtidigt ha det riktigt roligt tilsammans.
3. Det är något jag faktiskt inte tänker ta upp här i bloggen eftersom det ligger bakom mig.
4. När min vän Rebecca gick bort :'(
5. Det roligaste?! svårt finns så mycket
6. Min familj är det bästa och värdefullaste jag har. Vi står varandra riktigt nära
7. Hahaha ja du, jag gillar mycket skräpmat som pizza och MC. Men jag älskar också pasta och så.
8. Jag tycker inte om kolsyra så mycket eftersom jag får hicka (Stavning) så jag dricker helst saft. Men typ fanta lemon är något jag tycker är riktigt gott och även cider.
9. Helst av allt så tränar jag eller umgås med mina vänner
10. Det sämsta med mig är att jag är så sjukt envis, men det kan ju vara något bra med. Det bästa är nog att jag vågar vara mig själv och säga vad jag tycker. Det roliga med mig måste nog vara att jag her en sån sjuk humor.


Varför är jag så himla cool?
SV: Linda du är så sjukt cool bara för att du har en sån cool vän som jag! ;)


Jag hoppas alla är nöjda med svaren och har ni några fråger är det bara fråga på. Jag svarar på allt glöm inte det! Glöm inte heller att jag har bloggsvar på sidan av bloggen som ni också kan ställa fråger i när ni vill!

Pusspuss








What Makes You Beautiful!


London shopping!


Denna vita stickade tröja fick också följa med hem till Sverige. Jag är verkligen helt kär i den och den kommer verkligen användas flitigt både nu under vintern och lika mycket under sommaren!

Live life for the moment because everything else is uncertain!


Grattis på födelsedagen min underbara vän!

image description
Jag hoppas du får den bästa dagen idag Emma för det förtjänar du verkligen. Du är en sån sjukt underbar tjej som jag är sjukt glad över att få lära känna. Miljoner grattis till dig finaste tjej, Grattisgrattisgrattisgrattisgrattis...!! Puss på dig fina tjej! <3


Glöm inte att ni kan ställa fråger i bloggsvar här brevid!

<-------------------------------

London shopping!


Äntligen är dom mina! Jag äger mina aldeles egna Hunter. Jag var lite tveksam först men nu ångrar jag det inte en minut att jag köpte dom! Har ni fråger är det bara fråga på!

Hiss & Diss




HISS: Jag vill hissa alla underbara människor som läser och kommenterar min blogg, det är ni som får mig att fortsätta blogga och vara aktiv. Jag blir alltid lika glad när jag loggar in och ser att statestiken ökat och att jag fått kommentarer, så fortsätt kommentera mer än ni gör idag.

DISS: Jag vill dissa alla vuxna som läser sina barns bloggar. Varför ska dom läsa dom för? får dom inte reda på tillräckligt? Bara för att bloggen finns på internet betyder det inte att ni föräldrar eller vuxna ska läsa dom!


A person who never made a mistake never tried anything new.

God morgon på er! Klantig som jag var igår glömde jag ställa klockan så försov mig och missade träningen... Typiskt. Går kvällen spenderade jag med fina Cornelia hemma hos Malin med alla vanliga fina människor! Vi spelade massa olika spel och bara hade det allmänt mys! :)


Voodoovnik@Instagram


Vi drar till fjällen!

Igår åkte jag och alla andra fina åk 2 bredare till bjursås för att åka skidor. Jag hade det jätte bra trots att jag bara sovit en och en halv timme. Tänkte att jag skulle bjuda på dom få bilderna jag har.


FRÅGESTUND!


Då kör vi en frågestund precis som alla andra! Fråga på massor nu så försöker jag svara så gott som jag bara kan!

Tänk på alla barn i världen som önskar att dom hade det du har!

Tjoho! Sitter nu i skolan och kollar på mina pingisproffs till vänner (Caroline, Emma & Anna) när dom spelar pingis. Riktigt duktiga! Jag ska snart gå hem för dan och ska då möta Emelie för att åka till stan och handla nya jeans. Sen ikväll ska jag träffa min fina Cornelia om planerna blir som planerat. Jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men något kul blir det nog!


Dagens outfit med fina Emma!


Grattis till oss!


Lyckan

Ni ska bara veta hur lycklig jag är just nu! Jag har köpt en sak som jag vet att många nu blir avis på, speciellt Lea och Vilma, gissa vad? Sen har jag för stått köp massa annat och vi har även varit på A & F idag. Jag älskar verkligen dom affärärna!!! Men den största delen av dagen har vi tillbringat på en tråkig buss som tagit oss runt hela London. Men vet ni vad? Imorgon är det ingen vanlig dag för det är min födelsedag, 17 bast blir jag! Så imorgon är det jag som bestämmer vad vi ska göra timmarna innan vi åker hem, och det blir så klart massa shopping!!!! :D Men nu ska jag in och fixa det sista innan imorgon så jag slipper tänka på det. Bilder i stora mängder får ni se någondag i helgen skulle jag tro eftersom jag åker på skid resa på torsdag med klassen! :D Pusspuss

London here!

God kväll bloggen! Jag Emelie och David ligger nu på hotellet och bara myser i sängarna. Idag är vi alla helt slut, vi har nämliggen shoppat hela dan och bara kommit mindre än halva oxford och vi är helt död. Vi har shoppat sjukt mycket och alla är riktigt nöjda. Jag visar bilder när jag kommer hem. Men nu ska jag sova för mår inte så bra. Tror jag har feber och jätte ont i halsen :( men vi fårom jag bloggar mer imorgon annars blir det på torsdag. Men innan jag loggar ut vill jag bara säga stort grattis till min kära vän Henrik som fyller 18 år idag! Grattis grattis Henrik!!!! :D

Gästblogg! London calling

Heej Vanessas blogg! Haha ;) Nu står vi minuter ifrån att få gå på planet som tar oss till London!!! Vi är sjukt taggade och vi kommer shoppa massoooor hehe :) jag och david försöker lära vanessa texten till what makes you beautiful för tillfället, vilket inte går så bra ;)) jag ser fram emot 3 underbara dagar med min fina bästis men nu lyfter planet!! LONDON HERE WE COME!! / Emelie


London och shopping!

Nu sitter vi i bilen och är påväg till flygplatsen och vi ska till London! :D vi kommer ha det så jätte bra och shoppa sjukt mycket! Önska oss en trevlig resa!


DM dag två

Tävlingen gick både bra och dåligt! Jag åkte ett bra åk med några små få missar och var nöjd när jag gick av isen. När jag sen satt och väntade och äntligen fick min poäng var jag inte alls lika nöjd! Jag fick 49,89 i långa och fick totalt 75,88 tror jag. Jag åkte ner från en tredje plats till en femte plats och är ganska nöjd med min prestation men inte lika nöjd med domarnas poäng.


London here we come!

Imorgon bär det äntligen av till London med min familj och underbara Emelie! Jag längtar så HÄÄÄÄÄR mycket, Gud vad vi ska shoppa! Åker dit med nästan tom väska och det är så man packar till London! ;)


DM i Solna

Tävlingen i dag gick riktigt bra. Jag åkte ett fel fritt kortprogram med en sjukt fin dubbel axel. Om jag får säga det själv tycker jag att jag blev riktigt underbetald, jag fick 25,99 i poäng men jag är nöjd med åket! Imorgon taggar vi om och kör ett grymt långa!


Dags för DM, önska mig lycka till! :) <3

Tagggggggggggga!


Work out!

Sitter nu och äter pesto, pasta och massa ost innan jag snar beger mig mot Huddinge för träning. Efter träningen är det snabba puckar hem för att fira mig. Men måste äta nu puss!


God natt!


Dont hold back. Dont give up!

Klockan är ett och jag kan inte sova. Ligger och kollar på världens bästa film. Raise your voice. Jag vet inte hur mycket av filmen jag igentligen ser eftersom ögonen rinner för fullt. Raise your voice är en sån sjukt bra film. Så ni som inte sett den, se den!!


Wihoooo!


Wihooooo!


Sanna mina ord det här är mitt liv!

God kväll! Är hur trött som helst och har redan sovit en stund. Nu ligger jag och kollar på en film på tv 3, men det har jag inte gjort hela dan. Min dag har jag spenderat hos min köra vän Marcus Wallin. Vi gjorde inget speciellt mest pratade och spelade kinect tillsammans med hans bror Alex. Men nu ska jag fortsätta kolla filmen och försöka muntra upp surpuppan Joacim!


Myyyyys!


What's on your mind?

Då var dagens träningspass över. Träningen gick bra och jag åkte ett felfritt korta vilket känns super skönt eftersom jag tävlar i helgen. För er som inte åker konståkning så är det svårta att veta hur det går till på tävlingar. Men det är lite krångligt att berätta men för att komma bland toppen måste man nästan åka ett felfritt korta för att få en chans att behålla sin plats i långa! Men nu ska jag vila lite och försöka få orken att kanske ränsa min garderob för ikväll ska jag på Sex and the city maraton hos Malin med mina fina tjejer! :D <3

Ett fint utseende fångar ens ögon men en fin insida fångar ens hjärta!

God kväll! Har haft en jätte mysig dag idag tillsammans med polarna Johansson. Vi har varit på bio och sett filmen Alvin och gänget 3. Filmen var riktigt bra och verkligen värd att se! Innan vi åkte iväg på bio och för att äta så tränade jag en timme eftersom jag har DM i helgen. Träningen gick inte alls lika bra som i Köpenhamn vilket känns jätte tråkigt men det tar jag igen imorgon då jag också ska träna en timme. Men först på morgonen ska jag till tandläkaren redan klockan 07.40 så ska nog försöka sova lite nu!


Where Have You Been



I've been everywhere, man
Looking for someone
Someone who can please me
Love me all night long
I've been everywhere, man
Looking for you babe
Looking for you babe
Searching for you babe


Olivia Jagarinac


Olivia Jagarinc är en sjukt snygg tjej som är super gullig och trevlig. Hon driver en grym blogg som ni alla borde läsa!  
 


Rebecca Tengqvist


Rebecca Tengqvist, en av de finaste människorna jag känner! Du finns där i min närhet låter mig få bara vara, du ställer inga onödiga frågor och du låter mig få finnas till. Det är just det som jag älskar med dig! Du är en sån sjukt fina och underbar människa. Du är snygg, roliga och bara bäst! Jag saknar dig!

Kristoffer Daffy Eriksson


Kristoffer Daffy Eriksson är en sån underbar kille! Det ända jag behöver säga är att Kristoffer är fin inifrån och ut!

Carl Lindgren


Carl Lindgren är en riktigt go kille som ser det mesta från den positiva sidan. Han har alltid ett leende på läpparna och är en kille som verkligen bryr sig om människorna omkring sig. Inte bara det så är han snäll, snygg och Rolig!  


Caroline Löfström


Caroline Löfström är en tjej som jag verkligen beundrar. Hon har allt, hon är sjukt snygg, fina ögon, långt fint hår och sjukt snygg kropp så vad mer kan man önska? Hon är desutom grym på karate, super snäll och rolig och man blir alltid lika glad när man träffar henne!

Dagens! ;)

Idag har jag inte gjort så mycket mest legat i min sköna säng och kollat film! Sen vid sex tiden möte jag upp min fina Emelie för en pizza på bistro bar. Vi hade jätte trevligt och pratade om allt mellan himmel och jord! Sen efter gick jag till Malin och hämtade alla mina saker och bara hade lite tjejsnack! Gud vad jag älskar dom där tjejerna!

Två bilder på dagens outfits! ;)


Bakis?! ;)


Nytt år!

Då var det äntligen 2012, ett nytt år med nya möjligheter!
Min nyårsafton började tillsammans med Fina flickorna Lea och Malin. Vi åt en super god middag och begav oss sedan mot Tullinge. På tåget möte vi Kristoffer, Tobias, Robin, Carl och Gustav som ville att vi skulle med till Älvsjö så det gjorde jag och Lea. När vi kommer fram till Älvsjö och väntat på bussen i en halvtimme visar det sig att det inte alls var en fest för oss så vi gick. Bussen skulle inte gå förrän om en halvtimme, klockan var då kvart i elva och alla var inställda på att vi skulle missa tolvslaget och få sitta på ett tåg tills vi till sist fick tag i en taxi som vi sju trängde in oss i och tog den till Salem. 1000 kr fattigare och en kvart kvar till tolvslaget så kom vi till Affe där massa fina människor var och kvällen och början på året 2012 blev riktigt bra! Tack alla människor som gjorde min nyårsafton!


Gott nytt år!!


RSS 2.0