Tisdag 31 Juli

Är inte alls på humör för att blogga nu, men jag gör det för eran skull. Idag har jag tillbringat största delen av min dag inne i våran vackra huvudstad Stockholm. Jag började med en synundersökning till körkortet. Det gick galant, nu är det bara tuta och köra! Efter gick jag runt lite i stan ock kollade och tog sedan en sväng förbi Charlie som jobbar på G-star. Vi tog sedan en lunch innan jag sedan började röra mig vidare i det vackra vädret vi haft idag..! Jag rörde mig vifare hem till Emma där filmmus stod på chemat. Det var inte bara film som väntade utan också chips, godis och kakor. Jag är så mätt nu..! Men nu ska jag ta och kolla lite tv, hare gott!


För vi är peppe's peppe's peppe's bodegas..


Jag saknar Rhodos..!

Project X


Att få tillbringa sin kväll med de männsikor som gör mig lycklig är det bästa jag vet, och de var precis det jag gjorde igår! Igår tillbringade jag min kväll på södertälje mässan där det firades för fulla muggar. Vi firade att Niklas och Felix äntligen fått fylla 18 år. Det var massa folk, bra musik och riktigt bra stämmning. Vi två tiden började vi dra oss hemmåt, trötta och slitna. Jag och Romanoff fick skjuts av Lucas snälla pappa till södertälje Centrum. Vi tog nattbussen hem till mig där vi sedan spenderade våran natt. Grattis igen killar!

 


Det känns fint att få leva när livet känns sådär överdrivet perfekt!En lyckligare tjej får ni leta efter!

Jag önska jag kunde förklara min lycka för er, men det går inte..! Det finns inga ord i denna värld som kan förklara hur glad och lycklig jag är just nu! Jag har precis fått uppleva de 11 bästa dagarna i mitt liv. Jag har fått dela dessa dagar med så sjukt underbara människor på de underbara stället Rhodos. 
Med minst 40 grader varje dag, sjuka fester hela natten och underbara människor kan inget gå fel. Jag är så lycklig! 
Snälla ta mig tillbaka nu! 


8 Juli

Vi börja med att be om ursäkt för att jag är så dålig på att blogga..! Anledningen till de dåliga bloggandet är att jag har fullt upp helt enkelt. Jag jobbar, festar, umgås med mina vänner och åker till Rhodos på Tisdag. Men igår var jag på 18 års fest hos Hampus. Det var riktigt roligt faktiskt! Sköna människor och en härlig pool. Jag tänkte bjuda på några bilder från igår innan jag avslutar detta inlägg! Puss


Danny Saucedo feat Lazee - Shake That Ass


Nästa inköp blir...

Hiss eller diss?


-

Just nu har jag ingen orka alls till att blogga. Jag är trött, sliten och har mycket att göra. Kom hem från Gotland igår och om en ungefär en vecka sitter jag och alla mina underbara vänner på planet Påväg ner till Rhodos, hur underbart låter inte det?

Idag på morgonen var det brunch hos Linda som gällde. Det var super mysigt och vi åt massor av god mat. Vid fyra tiden åkte jag från Linda för att ta mig vidare till Line där en riktigt tjejkväll väntade. Jag har haft en jätte bra dag, och är så trött att tårarna rinner ner för kinden min. Så jag avslutar här och säger godnatt!


RSS 2.0