Gotland

Dear blog,

Idag den sista dagen är,
Älskar verkligen livet här.
Långa dagar av träning och svett,
Men nu vi i solen steker så hett.
I pausen vi på Bubblan chillar,
Hänger med killar som jag gillar.
Men mest av tiden står vi på isen,
Landar salchow och axel sen.
Erik imorgon bilen styr,
Till Gotlandsfärjan vi med flyr!

Xoxo
Secret guest bloggers


-


Glad midsommar!

Glad midsommar på er! Hoppas ni alla haft en super dag och får en fortsätt trevlig kväll! Jag är ju som sagt på Gotland och firar min midsommar med familjen Slättegård och Linda. Vi har ätet en super god midsommar lunch och åkt och dansat runt stången. Även Alex Schulman ville dansa runt midsommarstången med sin lilla dotter ;) men tänkte bjuda på några fina bilder innan jag avslutar!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_207192136.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_207192140.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_207192145.jpg" class="image">


Träna

Hej och godkväll! Jag vill börja med och be om ursäkt för att jag inte bloggar. Jag har haft fullt upp med all träning. Men nu har jag två dagar ledigt innan ännu en vecka drar igång. Träningsveckan har inte varit den bästa jag haft, men jag kämpade på och hoppas nu efter två dagars vila att nästa vecka blir bättre!


viva España

Säger bara vilken lek, Spanien lekte ju bara med Irland. 4-0 till Spanien, utklassning på hög nivå! Såg ni matchen? Vad tycker ni? Jag säger bara länge leva Spanien!


.

Har haft fullt upp som vanligt idag, jag har nämligen varit på gröna Lund tillsammans med ungdomsrådet. Vi hade en liten avslutning med lunch, fem kamp och såklart karusellåk. Det var jätte mysigt och jag hade jätte roligt! Sen har jag också försökt packa min väska eftersom jag åker till Gotland imorgon på träningsläger i två veckor. Jag är så sjukt taggad och har höga förväntningar för dessa två veckor.
Men nu måste jag sova lite så jag orkar med morgondagen med, puss!


busy woman

Hej kära vänner! Nu är jag äntligen hemma efter en fullspäckad dag. Började min dag med en härlig lunch hemma hos min kära tränare tillsammans med Lea. Det var verkligen super mysigt! Massa god mat och fika blev det innan vi sedan rörde oss hemåt. Men hem kom jag aldrig, utan en middag hemma hos kusinen min vart det istället. Efter middagen åkte jag hem till Line för tjejmys. Som ni märker har det varit mycket idag, men sånt tycker jag bara är kul ;)
Puss


Sommarlov och helg

Här har ni en liten bildbomb från min helg! Bilder från skolavslutningen, studenten och från crack's bar!


Helgen

Jag vet, jag vet, jag vet..! Jag suger på att blogga just nu, men det händer så sjukt mycket just nu. På fredag åker jag iväg till Gotland påt träningsläger i två veckor och det finns massor jag ska hinna med innan dess...
Men jag har i allafall fått sommarlov, mina kuiner har tagit studdenten, jag har varit på Nicki Minaj och jag har spenderat tid på mina underbara vänner. Jag tänkte att jag skulle slänga in en bild bomb med bilder från helgen som gått, vad säger ni om det? Hahaha det skiter jag i, gör endå som jag vill! ;)

Never give up on simething you really want. It's difficult to wait, but more difficult to regret!


6 Juni 2012

God kväll på er! Sitter nu och väntar på bussen som ska ta mig hem till Emma där jag tillsammans med Carro och såklart Emma ska spendera natten. Tidigare idag var vi inne i stan och shoppade lite. Fick med mig en topp bara, men det var jätte mysigt!
Juste, gissa vem vi stötte på i sturegalerian?! Ingen mindre än Zlatan! Hur coolt ät inte det?! Vi träffade också på Johan Gunterberg som är med i De. Vet du, haha lite coolt de med eller hur ;)


Studenttider

Började dagen med att åka till skolan tillsammans med Malin och Line för att kolla på treornas utspring, sjukt underbar stämning! Jag kan inte förstå att det bara är ett år kvar tills jag får springa ut från skolan, åka flak och till vi festar loss ordentligt en sista gång tillsammans, galet!!!! Åååååh vad jag längtar!!

Efter att vi sett alla så åkte jag och Malin och åt lunch och sedan har jag spenderat hela min kväll hemma hos Ida med bara massa mys eftersom ingen ville leka med oss..! :(
Men nu ska jag sova, puuuuuss!



Sommaaaar!

Då sitter jag på tåget och är på väg hem, det ända jag säger nu är hej efterlängtade sommarlov! Så sjukt skönt! Jag har inget kvar att göra, skåpet är tomt och ingen skoldag kvar. Kan det bli bättre?! Ja kanske vädret, men det skiter jag i just nu, för jag har loooooooov!!! :D


The Big day in the house!

Nu är jag äntligen hemma från Big brother finalen. Det var riktigt bra dra och stämning, dock regnade det och vart lite kallt men jag hade kul ändå!
Ett stort grattis till Hanna J som blev årets vinnare! Också ett riktigt stort grattis till Annika och Amandus som blev trea och tvåa!


18 years!

Igår spenderades kvällen i en lokal i saltskog där jag tillsammans med många underbara människor firade våran kära vän Junne som fyllt 18 år. Jag hade en helt fantastisk kväll, och det hoppas jag ni också hade! Jag träffade massor av nya underbara människor och massor av kärlek och lycka spreds i lokalen!
Sen Vill jag bara säga att ni inte ska döma folk efter vad ni hör, skaffa er en egen uppfattning!!


Studenttider

God morgon! Ligger i sängen och är nyvaken, ser ut som jag vet inte vad?! Men igår hade jag en super mysig dag som började med skola, efter skolan åkte vi hem till Vilma för att fira Elsa som tog studenten igår. Vi fick massa mat och annat gott, och kan säga att jag rullade hem till Malin där jag spenderade min kväll med lets dance mys. Jag åkte hem runt ett kanske. Tänkte bjuda på några bilder innan jag säger hej då.


Rhodos här kommer vi, tagggga!


RSS 2.0