Blondie.


uppdaterad önskelista.

1. Golden circle biljett till Justin Bieber 22 - 23 April 2013.
2. Två dagars pass till Summerburst 14- 15 Juni 2013.
3. Biljett till Art on ice i globen 12 Februari 2013.
4. michael kors klocka.
5. Daniel Wellington (DW) Klocka.
6. Pengar till London
7. Jeffrey campbell lita i svart mocka, str, 37,5 eller 38.
8. Ralph Lauren 2 parfym.
9. UGG Australia (classic short), chestnut str. 37.

If you're lucky enough to be different don't ever change.

God kväll på er! Sitter just nu och dricker en kopp te och ska strax lägga mig och kolla säsong sex av Gossip girl. Dagen har jag till bringat i skolan som vanligt och efter det fick jag äntligen prämiär åka med min fina Sandra. Jag, Laila, Sofia och Sandra åkte till skärholmen för att fixa naglar och för lite shopping, jag hade det super mysigt! Jag verkligen älskar dom tjejerna, underbara. God natt, puss!
 

I stupidly smile at my phone when i see your number at the screen.


Lyckan bär ditt namn! ♥

Idag är det en riktigt bra dag, jag kan inte sluta att le, jag är verkligen lycklig! Lycklig över att ha så fina och underbara vänner i mitt liv. Jag kunde verkligen inte få det bättre.
Jag är också lycklig över att dagen som Sandra så länge väntat på äntligen är här, nämligen hennes 18 års dag. Det är inte nog med att hon fyller 18 idag, hon tog också sitt efterlängtade körtkort, jag är verkligen så stolt över henne! Grattis igen mitt hjärta! ♥  

I said i'd never let you go and i never did.

Jag ville bara påminna om att du är min bästavän!

Nervös?!

Sitter nu och nöter in låtarna jag ska kunna, jag ska nämligen genomföra min första arbetsdag på Hågelby idag. Jag är faktiskt lite nervös, dels för att jag inte är 110% säker på låtarna och sen för att det är första dagen, man vill ju göra ett gott intryck. Jag kommer jobba mellan fyra och nio idag och jag hoppas verkligen det går bra, önska mig lycka till! Nu måste jag nöta lite till innan jag sätter mig i bilen och åker ock jobbar..! :S

Min önskelista

1. Golden circle biljett till Justin Bieber 5 - 6 April 2013.
2. Ralph Lauren 2 parfym.
3. Jeffrey campbell lita i svart mocka, str, 37,5 eller 38.
4. Pengar till London.
5. UGG Australia (classic short), chestnut str. 37.
 

We Came - We Raved - We Loved ♥


SHM

Vilken jävla kväll, finns inga ord som kan beskriva känslan! Jag har fått uppleva mitt livs bästa kväll och jag kommer leva på denna kväll läääänge! Det var en sån sjuk stämning i arenan, alla sjöng, hoppade och dansade som om det inte fanns någon morgondag. Åååh, jag är så lycklig och får gåshud bara genom att tänka på kvällen! Det var helt jävla magiskt! Swedish House Mafia, We Came - We Loved - We Raved! ❤


hahahaha, älsklings gubben!


Är så sjukt jävla taggggggad, imorgon ska vi fucka ur!


Muuuuums!

Ligger i sängen och suktar mig själv med allt gott min lilla skit unge gjort, vist blir man sugen!? Denina, du vet vad jag vill ha!?


Att vara sjuk är inget jag föredrar..!

Hej på er, sjuklingen här..! Ligger just nu i sängen och kollar på gossip girl vilket jag gjort hela dagen, vart ingen skola för mig idag. Min hals gör ont, jag har hosta och har känt mig lite febrig till och från. Har drogat alvedon, strepsils, bisolovon och massa te. Jag hoppas jag blir bättre till imorgon för då ska jag gå på SHM, jag är sååååå sjukt taggad och det ska bli så roligt. Jag får dessutom sällskap av min underbara barndomsvän Pauline! Vi kommer ha det bäst! Puss


One Direction - Little things ♥


Jag tror ingen av er ha missat filmen om SD..!

Min gudmor skrev:
Allt är solklart när det gäller SD, partiet är precis vad många av oss befarade, vad många redan visste, men inte hade "bevis" på. Tack och lov har Sverige nu fått se deras riktiga ansikte. Nu är det bara att vänta och se hur många av deras anhängare som stöttar den grundlösa sorteringen av svensken. 2014 får vi se hur många fascister det finns i Sverige... Jag kunde inte ha sagt det bättre själv!
 
Jag vill också att ni tittar på detta klipp där Betnér kommenterar SD betende. Jag har inget att säga utom att Betnér är ett fucking geni, man kan inte göra annat än att älska honom! Vad tycker ni?

Restaurang Hågelbyhus.

Nu är äntligen alla förberedelserna inför nya jobben klart, ska börja jobba redan på söndag, super spännande! Jag har nämligen fått jobb på hågelby där jag kommer jobba i resturangen. Jag kommer jobba som "nisse" som dom kallar det. Mina uppgifter på hågelby är julbordsansvarig och sen kommer jag även tillsammans med några till tjejer att uppträda och sjunga, riktigt roligt och jag är sjukt taggad. Jag hoppas verkligen det går bra på söndag och att min hals blir bättre så jag kan sjunga. Tjejerna jag jobbar med är hur gulliga som helst och julbordet vi kommer servera är inget man kan motstå. Så är ni sugna på julbord så kom gärna förbi oss och ät, lovar ni kommer inte bli besvikna!

Lördag och Söndag

Min lördag kväll spenderade jag hemma hos polarna Johansson och min underbara gudmor i hammarbysjöstad. Måste bara säga att dom bor så sjukt fint, dom har en lägenhet på högsta våningen, dom har fem sovrum och jag skulle bara vilja flytta in. Tror nog jag gör det, är det okej? haha skämtosido, jag hade det super trevligt och vi stannade över natten. På söndagen åkte vi alla in till stan och shoppade och åt lunch innan vi sedan åkte hem. Jag hann bara hem och vände innan jag sedan skulle till globen för träning. Träningen vart inställd på grund av djugården match så jag, Linda, Bettan och Maja åkte in till sture plan och tog en fika, super mysigt!  
 


Dagens outfit.

Jeans: JC Skjorta: Vero moda Stickad tröja: HM


Vilken kväll!

God morgon på er! Sitter just nu och kollar på "lycka till Charlie!" Och ska snart åka med mamma och min bror till Skärholmen. Kvällen igår var hur rolig som helst. Vi dansade och sjöng, vi slog klackarna i tacket. Dock var vi tvungna att åka hem vid halv två av olika skäl, vilket var jätte tråkigt..! Men vi hade det kul ändå!


Taggadebruttor!

Äntligen Fredag, och det känns underbart! Det har verkligen hänt sjukt mycket denna veckan. Det har ju nämligen varit poängveckan i skolan. Alla 3or har genomfört massor av olika uppdrag för att samla poäng till studentkampen, riktigt roligt. Vi har dansat MJ i matsalen, vi har haft uppvärmning i södertälje, vi har sjungit i entren och för lärarna, vi har bakat och mycket mer. Min klass lyckades genomföra alla uppdrag och jag är riktigt stolt över dom. Jag älskar min klass!
Ikväll är det 20-års fest som väntar med mina underbara tjejer. Det var verkligen sjukt länge sen vi alla festade tilsammans eftersom dom oftast är på krogen nu..! Men ikväll är alla taggade till tusen. Händerna i luften, pannan mot baren, nu spränger vi taket!
 

..!

Hemma hos mig är det alltid fest varje morgon. Det spelas hög musik, de sjungs, det dansas och hoppas..! Allt detta står min bror för, visst är det underbart när man har sov morgon till tolv?!


SP10B, lite bättre än alla andra! ❤


Stora tjejen!

God kväll på er! Idag har jag spenderat en stor del av dagen med att bara ligga och ha det mysigt på våran nya soffa, är helt förälskad, den är så skön. 
I Lördags var jag först inne i stan och lunchade med min fina vänner, Lea, Vilma och Johanna. På kvällen var det fest hemma hos min kära barndomsvän som fyllde 18 år. Det firades med massa härliga människor, mycket mat och dricka i mängder. Jag började röra mig hemmot vid tre tiden då jag var för trött för att följa med på efterfest, vilket jag kanske ångrar lite idag, men det var skönta att få komma hem och sova må jag säga. På söndagen var det ingen vanlig dag, utan det var ju alla pappors dag, och det firade vi med god middag och tömmning av vardagsrumet som vi ska göra om. 
Bjuder på två bilder från i lördags och säger nu god natt och lägger mig och kollar på några avsnitt av världens bästa serie, Gossip girl.
 
 

Mysfredag

God kväll på er! Ligger just nu och kollar på gossip girl säsong fem. Jag verkligen älskar den serien, ni som inte sett den, se den!
Kvällen spenderade jag med några av dom underbaraste tjejerna på denna jord, Sandra, Sofia och Ida. Vi fikade, eller jag tog bara en kaffe, var så sjukt mätt efter maten haha. Jag är så glad över att få ha er i mitt liv tjejer! God natt på er, imorgon väntar en ny dag med nya överraskningar! Puss.


-


It's friday

Äntligen hemma, så skönt. Idag när jag vaknade ville jag bara hoppa in i min one piece och bara ligga och kolla på film hela dagen, men icke, Vanessa skulle till skolan och ha Engelska debat..! Debaten gick inte så bra, men ett G fick jag i allafall. Slutade redan halv ett och åkte då hem till min högravida kusin Lara, gud så tjock hon blivit, bara två månader kvar nu! Men nu ska jag läga mig och kolla någon film, puss!
 
 

Tävlingen i helgen!


Nu är den äntligen beställd, inte långt kvar nu!


-

Hej på er! Har haft en riktigt kort och skön dag som alltid på torsdagar. Jag hade endast två lektioner varav en var svenska där vi bara kollade på reklamfilmerna vi gjort och Kajsa bjöd på fika. Det var riktigt kul! Jag vann dessutom pris för bästa kvinligaroll, roligt va?!
Just nu sitter jag på rönninge kafestuga och pluggar lite medan jag väntar på min saknade vän Emelie. Var verkligen jätte länge sen jag träffade henne, vi har massor att ta igen känner jag. Vid halv fem ska jag tillbaka till skolan för att ha mössprövning, spännande va! Tycker i allafall jag, puss.


Gymnastik

Hej på er! Nu har jag kommit hem från träningen och precis duschat och ätit litte middag. Träningen i Salem idag gick faktiskt ganska bra, fick göra dubbel och sträckt volt idag vilket gick ganska bra faktiskt. Känner redan nu hur mycket mer jag kommer utvecklas om jag kör mer i Salem vilket är riktigt roligt. Ska dit och köra lite imorgon med. Men nu ska jag sova så jag orkar ta mig till skolan imorgon, god natt!
  

Äntligen är du hemma!

God kväll på er! Har precis kommit hem från träningen som gick riktigt bra idag, kan äntligen göra rondat-flickis utan pass. Imorgon är det träning i Salem som gäller vilket ska bli riktigt roligt.
Idag började jag morgonen men att försova mig, klantig som jag är men det var ganska skönt, jag fick ju också träffa mitt saknade ekorrgos som varit i London. Hon hade köpt en lite present till mig från VS, hur gullig är inte denna tjej?! Det är skönt att ha dig tillbaka!
Efter skolan åkte jag på en jobbinterjuv som sjungande servitör, det gick jätte bra. Jag hoppas verkligen jag får jobbet, skulle vara så roligt! Hur har er dag varit?


Love ❤


Dagens outfit

Blus: Cubus jeans: JC


Free Fallin - John Mayer ♥


-

Swedish house mafia om 19 dagar, 18 år om 68 dagar, Studentskiva om 184 dagar, one direction om 185 dagar och studenten om 213 dagar. Hur mycket underbart har inte jag att se framemot?! Så jävla glad!
 

Bekännelser +

Jag har bacillskräck, Jag älskar att gå genom tåg, Jag hatar skräckfilmer, Vill vara brun året om, Jag älskar att resa, Jag tar alltid åt mig av det dåliga folks säger till mig (Oavsätt om det är 10 bra och 1 dålig), Jag är helt förälskad i Harry Styles och Louis Tomlinson , Jag längtar så sjukt mycket tills jag blir 18, Jag vill ta studenten nu, Mina vänner gör mig alltid så lycklig, Jag hatar när folk pratar om krogen, Jag har mycket kläder men aldrig något att ha på mig, Jag älskar livet.
 
  

Bra jobbat!

Sitter ni i soffan och inväntar fadern min så jag äntligen kan få hugga in i den smariga ostbricka som står och sucktar mig.
Idag har jag tävlat min första gymnastik tävling och det gick helt okej, gjorde en liten miss på matta men det gjorde inget. Vi vann grenen matta och det känns jätte roligt, alla var så glada! Känns som en bra start på gympa karriären!


Ostbricka med familjen


Vilken natt

Vilken natt, värsta natten i mitt liv..! Det spöregnade, blåste, var kallt, fanns ingen affär och tältet läckte in..! Har nog aldrig varit med om en natt som gått långsammare. Jag han sova en timme innan tältet blev en pool, vi tog många härliga promenader i regnet för att försöka hålla värmen vilket inte gick så bra. Var en isbit från topp till tå! Kännde mig verkligen som en lodis. Men nu ångrar jag inte en sekund att jag köade, jag fick åtta stycken biljetter på främre parkett. Jag fick fyra på rad nio och fyra på rad tio, och inte bara det, jag fick också idag två stycken biljetter till SHM 23 november. Hur bra har inte denna dag varit? Nu fattas bara Justin Bieber biljetter, men det tar vi senare! Är så lycklig just nu! Ska någon av er gå på one direction, SHM eller Justin Bieber?


Så jävla lycklig!


One Direction till Sverige

Förlåt, förlåt och förlåt för den dåliga uppdateringen som varit..! Håller just nu på att packa ihop det sista som jag behöver för natten. Jag ska nämligen åka och tälta utanför friends arena tillsammans med min bror, jag hoppas verkligen vi får billjetter till One direction! Anledningen till att vi valt att tälta denna gång är för att när vi åkt in vid 4 tiden på morgonen alla andra gånger har vi ändå aldrig fått biljetter, så nu kör vi på STORT!   
Imorse sammlades vi gamla goa gänget hemma hos Amanda för att äta en mumsig brunch tillsammans. Åt så mycket att jag höll på att spricka, men gott var det! Men nu ska jag äta och sen börja röra mig mot arenan och hoppas på att vi får en plats långt fram i kön! Önska oss lycka till, Puss!
 

RSS 2.0