Fredagen och lördagen i bilder.


Halloweenfest!

Förlåt för det usla uppdateringen det varit. Som jag skrev i inlägget neranför har jag haft fullt upp i helgen, inte en enda lugn stund. Jag har fått lite sömn men jag har haft det så sjukt roligt! Min och Idas halloweenfest vi hade i söndags blev STOR succé. Tror alla hade hur roligt som helst. Det var ungefär 130 personer som kom, och alla med ett härligt festhumör. Tror vi varit dom ända som haft en lokalfest i rönninge folkets hur för ungdomar som klarat sig utan bråk och polis, hur bra är inte det?! Jag tycker i allafall det känns hur bra som helst! Bjuder på några härliga bilder!
 

Min gullunge har instagästat


Vilken helg!

Fy fan vilken helg jag haft och än är den inte slut. Ikväll kör vi igen! Det är äntligen dags får min och Idas halloweenfest, är så sjukt taggad!!

I fredags kom min fina och saknade vän Elina från Göteborg hit till mig. Vi shoppade och På kvällen åkte vi på fest i Bromma som var jätte roligt, vi kom hem runt halv fem och vi båda deckade direkt.
Igår var det äntligen dags att fira våran fina prinsessa Line som fyllde 18 år. Vi hade inte sagt till Line att Elina skulle komma och hon blev sjukt överraskad. När Line och gänget sen drog ut åkte vi vidare till Hölö för mer firande, denna gång av Ebba och Kajsa. Lika kul hade vi denna gång! Men nu måste jag äta och sen bege mig Mot lokalen för att fixa det sista, puss!


Helt sjukt det snöar?!?!

Har varit en kort och skön dag, dock har jag varit så sjukt seg och trött. Ska snart gå och lägga mig och förbereda mig på denna fantastiska helg jag har att se fram emot. Imorgon fest, på lördag först firande av min fina Line som fyller 18, sen iväg till Hölö på 18 års fest och sen på söndag är min och Idas halloweenfest, ska bli så sjukt kul! Tur att vi har lov nästa vecka, annars hade jag aldrig överlevt.
Sen var det ju helt sjukt att det snöade idag, kunde göra en snöboll till och med. Snöa det hos er med?


Känslan man får när man äntligen skickat in svenska uppsatsen!


Gästbloggar

Hej

Det här är David som gäst bloggar i min syrras blogg. Vi sitter båda och skriver på varsin uppsats och stressar ihjäl oss för att de ska vara inne innan 23:59. Jag är nu klar som tur ät så jag slipper stressa mer. Snart är det LOV också så jävla nice!!!

Jag går i alla fall på sjödal gymnasiet i huddinge. Jag går frisör där första året och det är så jävla sköna människor där och jag älskar min klass. Men jag är den enda killen i hela klassen men det är ingen fara alls.

Nu sitter jag också och lyssnar på två olika låtar som är så sjukt bra.♣

/David

 


Efter denna dag kan jag äntligen ta det lugnt!

Blev en lång dag idag, började redan vid nio med ekonomiprov som jag inte hade pluggat något till. Men tror det gick ganska bra ändå! Satte mig precis på bussen som ska ta mig från skolan till träningen. Satt kvar i över en timme för att skriva klart min svenska som ska in idag, är inte riktigt klar så får fixa det sista ikväll. Hoppas ni haft en bra dag, puss!


Bra morgon!

God morgon på er! Är nu i skolan, bara jag, Jocke och Natasha. Bra start..! Känner nu hur paniken har börjat komma, har både svenska inlämning och ekonomiprov imorgon. Jag kan inte förstå hur jag ska hinna..! Det är så mycket, kommer få magsår och gå i väggen. Men nu ska jag plugga ekonomi! Puss


-


Grattis Vilma!

Hej mina kära vänner och ovänner (förhoppningsvis inga)! Nu på morran har jag hunnit med en hel del faktiskt. Jag har tagit ett varmt skönt bad, kollat på X factor jag missade igår, lite uppsattsskrivning och också övningskört.
Igår spenderade jag kvällen hemma hos min fina vän vilma som idag fyller hela 16 år. GRATTIS IGEN VILMA, NU ÄR DET NÄSTAN EN STOR TJEJ!!  Jag hade det jätte mysigt och åt masssssor, var verkligen hur mätt som helst! Vid tolv började vi röra oss hemmot och jag hamnade hos Lea. Vi kollade på film och bara hade det mysigt, några goa skratt fick vi också. Vid tre tog jag en härlig promenad hem i regnet och när jag kom hem somnade jag direkt. Nu ska jag fortsätta med min svenska uppsatts och sen får vi se vart kvällen bär av. Puss!
 

Dont forgett to smile today! Its friday bitches.

Hej på er! Är nu hemma från skolan vilket känns super skönt! Har nästan inte ens gått i skolan denna vecka, var ledig på Måndag förmiddagen, i Onsdags, i Torsdags och hade bara en lektion idag. har i princip bara gått i skolan i Tisdags. Hur skönt låter inte det?! Jag klagar inte. Men nu ska jag försöka skriva lite på min svenska uppsatts som jag totalt fastnat i. Kommer liksom ingen vart, men nu så. Skriver kanske mer senare om jag hinner, ska nämligen fira lilla Vilma som fyller hela 16 år imorgon. Puss så länge!
  

121017

Igår bestämmde jag mig. Jag tog det svåraste beslutet jag tagit i mitt liv. Jag kan inte ens förstå. Allt känns bara svart. Jag hoppas det är det rätta. Jag bestämmde mig igår för att säga upp min plats i klubben och faktiskt sluta med det som legat mig varmast om hjärtat i så många år. Jag är inte längre konståkarn, jag är bara jag nu.
 

Ekorrgos

God kväll! Har precis slutfört lite arbete och ska strax lägga mig och sussa faktiskt. Dagen har jag tillbringat hemma hos Ida eftersom vi var lediga idag. Vi hade en pluggdejt och jag måste bara säga att den tjejen är så underbar, gud vad jag tycker om dig Ida!
Imorgon är jag också ledig och då blir det mer plugga och sen stan för att handla lite pressenter till mina kära vänner som fyller år. Rörigt inlägg jag vet, men orkar inte,  Puss och god natt på er!

Lea Cileg - Med dig är jag världens lyckligaste! ♥


Bra jobbat Sverige!

God kväll på er! Jag tror ingen missat de 16572679 statusarna på facebook om att Sverige spelade lika mot Tyskland. Men hur underbart är inte det?! Jag blev iallafall glad! Jag han inte se hela matchen eftersom jag tränade gymnastik, men jag han se vändningen Sverige gjorde från 3-0 till 4-4.
Jag fick också reda på idag att vi inte kommer få köra tambling på tävlingen om tre veckor, blev så sjukt besviken..! Att inte få tävla tamblin betyder att vi inte kommer träna det alls fram till att tävlingen är över, vilket känns skit eftersom det är det jag tycker är roligast..! När det ändå är så negativt inlägg nu så kan jag lika gärna också berätta att jag köade igår för att få biljetter till x factor den 2 november då one direction kommer, men inte fick jag några biljetter inte..! Men något positivt finns det och det är att jag är ledig imorgon och att vi har streak i skolan på torsdag. Två dagar ledig, hur skönt är inte det?! Jag klagar inte!
 
  

Far och dotter

Det vart inga speciella planer för denna lördagkväll. Det blev pizza och film tillsammans med fadern min. Nu ska jag nog lägga mig och ta igen lite sömn som jag missade i natt..! Puss


Mysfredag med killarna!

God dag på er! Hoppas ni hade en bra fredag igår, det hade jag! Jag spenderade min fredag kväll hemma hos min älskade barndomsvän Marcus tillsammans med några vänner. Vi kollade mest på film och bara hade det mysigt. Jag och Jocke stannade även över natten som vanligt. Vi gick och la oss vid fem, så inte så mycket sömn fick vi. Men nu ska jag plugga lite, eller snarare kolla på en film jag måste se för ett svenska arbete. Skriver mer sen om vad kvällens planer blir! Puss

De vet du - Fucka ur


.


Even angels can fall.

Efter att tvingat sig upp ur sängen, klätt på sig, fixat sig och sprungit till bussen på 4 min är det fan inte okej att komma til skolan och inte ha någon lektion..! Blir så trött på skolan som inte kan informera sina elever..! Men några fina själar finns, jag syftar på våran svenska lärare Kajsa som lät oss ha svenskan innan lunch istället. Efter vi var klara med svenskan så åkte jag och fikade med fina Sandra medans dom andra jobbade på sin svenska film. Nu ska jag plugga lite, skriver sen. puss!
 

Dagens outfit.

Blus: Odd Molly  Jeans: JC

Intressant

Då var det äntligen dags för mig att sova. Dagen idag har varit riktigt ointressant. Jag gick i skolan mellan nio och halv fem, tränade och sen jobbade mellan halv åtta och halv elva. Imorgon åker min kära mor till Grekland så blir att gå upp tidigt och säga hej då. Börjar skolan inte förrän tio, slutar redan vid två. Man kan bara älska mitt schema! God natt på er!

(Några bilder från dagen intressanta engelska lektion)


You belong to me - Sebastian Krants och Michaela Osberg


This is me

 
1. Hur gammal är du om fem år? 22 år
2. Vem var den sista du träffade? Mamma, pappa och bror 
3. Hur lång är du? 162 cm
4. Vilken var den senaste filmen du såg? Cyberbully
5. Vem ringde du senast? Ida
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Bjuder in dig da :* - Jonatan
7. Vad är dagens planer? Kolla på film och sova
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Det beror på vem det är
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Gifta
10. När såg du senast din mamma? 5 min sen
11. Vilken ögonfärg har du? Bruna
13. Har du någon gång hittat en katt? Ja
14. Vilken är din favoritplats? Rhodos
15. Vilken plats föredrar du minst? Skolan
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Vet faktiskt inte.  
17. Vad skrämmer dig? Döden och mörker 
18. Vem fick dig att skratta senast? Någon på gympan 
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Ja
20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Lite olika 
22. Hur många kuddar har du i sängen? Fyra
23. Hur många landskap har du bott i? Ett
24. Har du någon gång spytt? Ja det har jag
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor
26. Är du social? Ja det är jag
27. Vilken är din favoritglass? McFlurry med Daim
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara, resa, shoppa
29. Tycker du om kinamat? Nej inte speciellt mycket
30. Tycker du om kaffe? Nej fy
31. Vad dricker du till frukost? Oboy eller juice
32. Sover du på någon särskild sida? Sover lite på olika 
33. Kan du spela poker? Ja, vi kör det varje jul
34. Tycker du om att mysa? Jaaa
35. Är du en beroendemänniska? Jag vet inte, lite kanske 
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja
37. Vill du ha barn? Ja det vill jag
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska och spanska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nepp
40. Föredrar du havet eller en pool? Utomlands - Havet, Sverige - pool
41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder
42. Äger du dyra smycken? Aa några
43. När känner du dig lycklig? När jag är med mina underbara vänner
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Mat och saft
45. Vem är den roligaste människan du känner? Finns många..! Men skrattar alltid åt Alva, skönste humorn!
46. Välj ett ärr på din kropp? Ett på armbågen 
47. Vad har du för ringsignal? Piano - riff 
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja det har jag 
49. Flirtar du mycket? Haha alltid...
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Har ingen 
51. Kan du byta olja på bilen? Eh nej?
52. Har du fått fortkörningsböter? Nä, inget körkort än 
53. Vilken var den senaste bok du läste? Sasha Cohen - fire on ice
54. Läser du dagstidningen? Ibland
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nope
56. Dansar du i bilen? Alltid
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The voice
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? En Gästlista 
59. När var du i kyrkan senast? Det var ett bra tag sen
60. Vilka personer utmanar du? Alla som vill
 
 

Hahahaha jag älskar solsian!


Man har rätt att sakna..!


Uf Kickoff

Hej på er! Dagen har gått riktigt fort idag. Började skolan halv tio med en lektion innan vi sedan vid tolv tog tåget till Älvsjö där Uf kickoff väntade. Kickoffen var riktigt rolig faktiskt och det var sjukt mycket ungdomar där. Vi satt mest och lyssnade på massa som föreläste och gud så duktiga dom var. Jag vart verkligen inspererad av dom, kanske är det jag som en dag står där på scenen och pratar inför hundratals människor, det skulle vara riktigt roligt! Skulle jag passa som de? Tror ni jag skulle klara det?
 
 
 

Söndagsångest


You're 18 now Joacim and you can make all the stuff you did before but now is legal.

Stor Grattis på födelsedagen Joacim! (Ja, jag bjuder verkligen på denna bild..!)

Våran stjärna

God kväll på er! Sitter nu nyduschad och kollar på filmen "Familjen Jones" på tv4. Riktigt bra film! Jag har såklart också tittat på premiären av solsidan där våran älskade Leonardo är med. Han är sonen till Mickan och Fredriks. Han är lika bra som alltid, han är en riktig teater apa han. Man blir ju lite stolt när man kollar! Men nu ska jag krypa till sängs och för en gångs skull kanske få sova ut ordentligt! Puss
 
Lånade en bild som är tagen under inspelningarna av solsidan av Helena. På bilden, barnen i solsidan!

.

God morgon på er! Igår spenderade jag kvällen hemma hos Joakim. Vi överraskade honom eftersom han fyllde 18 idag. Jag hade det jätte trevlig, fick massa god mat och underbart sällskap! Tänkte bjuda på lite bilder senare! Puss


Just nu:

Ansiktsmask och Xfactor


Kanelbullensdag!

Idag är det ingen vanlig dag för det är nämligen kanelbullens dag! Eftersom jag hade lovat tjejerna på konståkningen att baka så åkte jag hem och baka neutella och mandel bullar efter skolan. Dom var super goda! Hur många bullar har ni ätit idag?
  

-

Gud vad veckorna går fort, känns som om det var måndag igår. Men jag ska inte klaga för imorgon är det ju fredag! Imorgon är det skola mellan åtta och halv tolv, sen blir det stan med flickorna och efter det en hemma kväll tillsammans med polarna johansson. Super mysigt! Nu ska jag strax lägga mig och försöka sova, har sovit riktigt dåligt denna vecka och inte somnat fören 2 halv 3, jobbigt..! puss
 

-


My new jacket

Fick en fråga varifrån min nya jacka kom. Jackan kommer faktiskt från vila och kostade bara 500 kr. Dock tog dom slut direkt, jag hade bara tur att en tjej precis lämnade tillbaka den när jag kom. Men hoppas du hittar den!


Vildsvin..!

Skrev ett jätte långt inlägg som försvann, orkar inte skriva om..! Men dagen har varit kort och bra. Gymnastikträningen gick helt okej. Jag övningskörde hem och körde nästan på ett vildsvin som sprang ut i vägen. Lyckades bromsa en halvmeter från. Pappa och jag blev helt ställda, ingen av oss har någonsin sett ett så stort vildsvin som denna. Den var typ lika stor som bilens framdel utan att överdriva..! Men nu blir det lite paradise hotel och sen sova, god natt!


Min nya kärlek!


Vilken måndag..!

Är på sämsta humöret just nu! träningen gick inte alls som jag ville, jag har ont överallt och har inte lust att gå till skolan imorgon. Hatar verkligen den nya csn. Förut fick man ha hela 20 % frånvaro för att få sitt studiebidrag, men nu, nu måste man minsan ha 0%..! Inte okej..! Man får ju knapt vara sjuk. 
När det kommer till träningen borde jag kanske inte ha så höga krav på mig själv. Men klarar inte av träningar då ingenting går som jag vill. vill ju prestera. Låter så negativ, känner att ni fått läsa mycket negativt denna måndag, men så är det ibland! Godnatt på er!
 

Awa Santesson - Dancing on my own

Awa%20Santesson-Sey%20sjunger%20Dancing%20on%20my%20own%20i%20X%20Factor
Hur fantastisk är inte hon?! Är helt förälskad, hon är bara 14 år. Sjunger som en gud och jag önskar henne bara all lycka i framtiden! Håller ni inte med mig?  You go girl! 

Ingen kommentar.

Man blir ju bara för sur när man kommer till skolan och läraren inte är här..! Åååh kunde ha sovit nu. Börjar liksom efter lunch...! Såhär glad är jag..!


.


Måndags ångest.

Att vakna upp och inse att det spöregnar ute och det är måndag och dags att ta sig till skolan är ingen tanke som lockar. Jag hade mycket hellre legat kvar i sängen hela dan, men så bra får man inte ha det. Går ju i skolan från halv tio till halv fem, kul va?! Tycker inte jag..!


Ph

Har nu gossat ner mig i sängen med lite äppelbitar och några gamla avsnitt av paradise hotel. Våran nya Rhodos bästis är ju med, haha!


RSS 2.0