Smile.


En fantastisk lördag.

Vilken underbar lördag jag hade igår. Började lördagen med lite shopping och bio med min älskade morbror och mina söta små kusiner. Vi gick på Ikea och i Skärholmen. Sen var det dags att se filmen modig. Filmen var jätte bra och rolig, jag verkligen gillade den.
Efter bio var det snabba puckar hem för att sedan åka till Nykvarn där en tjejkväll väntade. Vi köpte massor av onyttigt och satt bara och prata och kollade lite film. Vi kom i säng vid halv tre då vi alla slocknade direkt.
På morgonen idag vaknade vi till smset "vill ni ha frukost?" Femton minuter senare kom världens bästa Sandra förbi med frukost till oss, hur gullig är inte den ungen!? Jag har verkligen världens bästa vänner, dom är verkligen mina lyckopiller! Puss


New jacket.


Lever livet.

Hej på er! Ska alldeles strax åka iväg till Heron och äta lunch och sen gå på bion modig. Jag ska gå med mina söta kusiner och morbror. Tror faktiskt att filmen kommer vara super bra!
Igår spenderade jag kvällen hemma hos Emil där det nalkades fest. Han bodde verkligen ute i skogen, han bodde i Järna. Det var mycket folk och jag hade det jätte trevligt. Kom hem runt halv tre och somnade direkt. Men nu ska jag åka, puss!


Dagens outfit

Stickad tröja: Gina tricot  Jeans: JC  Klocka: Regal  Halsband: Ur och penn

.

Det är svårare än jag trodde att släppa taget, om något som har varit en sån stor del av mitt liv. Inerst inne så vill jag inte det, men glädjen eller motivationen finns inte kvar längre. Jag har tappat allt. Det känns som om jag har sjunkt ner till botten. Jag kämpar för att försöka ta mig upp, men dras ner igen. Jag är så besviken på mig själv, och ledsen över att inte kommit dit jag velat. Nu går allt bara neråt. Jag vet inte vad jag ska göra, jag vet inte ens vad jag vill..! Allt är bara som en enda stor röra just nu. Det är inte lätt när det är svårt...!
 
 
 

.


Hemma.

Tjenare på er! Har nu suttit och fixat massa saker till något som kommer ske i framtiden, ser verkligen framemot de!
Skoldagen var kort och skön, började tion och slutade kvart över ett. Så sjuuuukt skönt! Nu ska jag kolla på lite gamla avsnitt av paradise hotel och ikväll blir det träning. puss på er!  

Dagens outfit

Skjorta: Hollister  Jeans: JC  Klocka: Regal

Don't judge me, you only see what I choose to show you.


120926

Har en sån jävla beslutsångest, vet inte vad jag ska ta vägen...! Så himla svårt att veta vad som är rätt och vad som är fel. Så svårt att veta vad jag vill och att ge upp något som ligger än varmt om hjärtat..! Ska jag, ska jag inte?!   
 

Just nu: svenska B


Dagens outfit

Jeans: JC Blus: Hm Jacka: Lindas från Frankrike.


Fyfarao vad jag trivs!

Då var allt fixat inför imorgon, det är nämligen skolfoto..! Skolfoto måste nog vara det värsta på hela året. Men imorgon blir det mitt sista skolfoto i livet, så bara att bita ihop! Träningen idag gick helt okej faktiskt, körde bord eller pegasus som det också heter i dag för första gången, och gud vad roligt det var. Var i början lite nervös, men det var inga problem! Rakarns vad kul det är med gymnastik! Nu ska jag sova så jag får en chans att se lite levande ut på fotot imorgon, puss!
 

Spexfoto


Mätt som en plätt.

Har precis ätit en kött och skink pasta och har nu gossat ner mig i soffan i min one peice. Jag har halv Studiedag vilket betyder att jag slutade innan lunch idag, super skönt. Igår hade jag ju spex, de vart inte så bra som vi ville tyvärr. Har några bilder jag tänkte visa er lite senare. Men nu ska jag mysa lite framför tv och sen ta mig till iväg till gymnastiksalen för lite träning, ska bli super kul!


Keep going


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Postat av: Alex
heej,jag tycker att du är ful och allt men ändå så försöker du att vara snygg? Hur kommer det sig? Å david your brother har sagt att du har celluliter? Shit äre sant?:O
Svar: Hej Alex! Du får tycka precis vad du vill, för jag bryr mig inte. Jag tar heller inte åt mig! Jag försöker inte vara snygg, jag är bara mig själv. Och nej jag har inte celluliter och min bror har inte sagt det heller, han vet inte ens vad det är.
 
Postat av: Felicia
Jag tycker Vanessa är snygg som fan! Men till mina frågor... Hur mååår du? :) Hur går det med konståkningen? Vet du vad du vill syssla med när du blir stor? eller vad du ska göra när vi tagit studenteeeeeen?
Svar: Jag mår jätte bra faktiskt! Konståkningen går helt okej, ibland bra ibland dåligt. Men jag fortsätter kämpa på! När jag tar studenten nästa år ska jag troligen åka ner till Rhodos och gå en fyra veckors bartender utbildning tillsammans med Line, och sen efter utildningen kanske jobba lite där med.  Men när jag blir stor har jag ingen aning om vad jag vill göra faktiskt, men det skulle vara kul att få jobba med musik. 
 
Postat av: Anonym
Går du på gymnastik? Om ja, vilken sort (typ AG eller trupp) och förening?
Svar: Ja jag går på gymnastik, jag kör trupp i södertälje.
 
Postat av: Charlotte
Känner du Johan Hedlund? Vilken relation har ni? Vad tycker du om honom? :)
Svar: Ja jag känner Johan Hedlund. Jag lärde känna honom via en gemensam kompis vi har. Vi är bara vänner och han är en riktigt trevlig och skön kille.
 
Postat av: Pauline
Dina bästavänner? Vad vill du helst bli när du blir "vuxen"? Vart någonstans hade du velat vara just nu om du fick välja?
Svar: Jag har många jätte nära vänner som tex. Du pauline, Line, Laila, Sofia, Malin, Emelie, Ida och ja många fler. Men min absolut bästa vän är Lea som jag kännt sen jag var liten. Som jag skrev tidigare så har jag ingen aning om vad jag vill bli när jag blir stor, men det skulle vara kul att få jobba med musik. Jag hade valt att vara någonstans där det är varmt och sol, är riktigt trött på detta väder..!
 
Postat av: Anonym
Är din bror snygg? Har han flickvän? Har han haft?
Svar: Om min bror är snygg får ni fråga någon annan. Han har ingen flickvän just nu, men han har haft.
 
Postat av: Anonym
Eller nån på g?
Svar: Jag vet faktiskt inte, det får ni fråga han.
 
Postat av: Anonym
Är du oskuld?
Svar: Nej.
 
Postat av: Gabriela
Hur kan din kusin vara så snygg ?
Svar: Jag har ingen aning, det måste ju gå i generna! ;)
 
Postat av: Anonym
Har du slutat på konståkning?
Svar: Nej jag har inte slutat, tränar lika mycket som jag alltid gjort!
 
Postat av: Anonym
Vad är det bästa du vet? Vilken låt lyssnar du mest på just nu? Vad längtar du mest efter just just nu?
Svar: Det bästa jag vet är min familj och mina vänner. Den låtarna jag lyssnar mest på just nu är "Där palmerna bor" med Medina och "If I die young" med Sam Tsui. Det jag längtar efter just nu är sol och värme!
 
Postat av: Anonym
Vad är din högsta dröm?
Svar: Min högsta dröm är att bli rik.
 
Postat av: Anonym
Vilka bloggar läser du? Vilka modetidningar brukar du läsa?
Svar: De bloggar jag läser är, LAILA, SANDRA, LINE, IDA, PAULINE, BEATRICE, LISA, CAROLINE, ZARA,  och DENINA. Jag brukar inte läsa modetidningar faktiskt.
 
Postat av: Anonym
Hur många timmar i veckan tränar du sammanlagt?
Svar: Jag tränar två timmar gymnastik och tretton timmar konståkning i veckan.
 
Postat av: Anonym
Asså alex ja,de ba att hålla tyst!:* nu till min fråga till vanessa: Hur snygg tycker du att du är från 1-10? Harru snyggare kompisar än dig?puss <33
Svar: Jag tycker inte att jag är jätte snygg, men inte heller jätte ful men kanske en 6a eller 7a. Jag har defenitivt snyggare kompisar!  
 

Grattis gudmor!

Bjuder på lite fina bilder från firandet av min gudmor!


Då var helgen över..!

Hej på er! Ledsen för det dåliga bloggandet under helgen, har verkligen haft fullt upp. Går kvällen spenderade jag hos min älskade gudmor Alma som fyllde år. De bjöds på grekiskafton, massa god mat och underbara människor. Jag hade de super trevligt! Har verkligen saknat dom! Vid halv tolv började vi röra oss hemåt, men hem kom jag aldrig. Jag åkte hem till min kära vän Marcus där jag också spenderade natten. Joakim och Pahne var också där. Dom spelade för det mesta fifa, men det var trevligt.
Blev idag hämtad hos Marcus runt halv ett tiden. Pappa och jag åkte då till IKEA för att handla lite grejer. Sen vart det träning som gällde. Träningen gick till en början ganska bra, vart ganska trött mot slutet. Men nu ska jag fixa lite inför imorgon eftersom vi har spex. Jag tänker inte avslöja vårat teama än, det får ni veta imorgon. Ska också försöka ta några bilder jag kan bjuda på imorgon. Puss!

Rasmus på luffen

God dagens kära ni! Ligger ni i soffan och kollar på den underbara filmen "Rasmus på luffen". Den filmen är så himla mysig, håller ni inte med?!
Gick iallafall i skolan från halv tolv till halv ett idag vilket var riktigt skönt. Sen är det ju fredag idag, kan det bli bättre? Jag tror inte det. Nu ska jag kolla klart på filmen och sen försöka svara på frågorna jag fått, sen får vi se vart kvällen bär av. Puss!


SISTA CHANSEN!

 
Eftersom ni ä så dåliga på att ställa fråger till frågestunden så ger jag er nu en sista chans att ställa de fråger ni vill ha svar på! Ni har till imorgon på er, in och fråga nu! HÄR hittar ni frågestunden eller genom att klicka på bilden!
 
 

Nu:


Bra blogg.se

 
Loggade precis in här på blogg.se och ser att dom bytt start sida, kommer sedan in på min sida och ser att man nu kan infoga bilder direkt från Instagram. Hur bra är inte det?! Jag tycker det är jätte bra och blev jätte glad.
Jag har iallafall precis bastat. Jag har en bastu hemma, men den används alldeles för lite, så jag tyckte idag att det var dags. Blev cirka 45 minuters basting, sååå skönt! Det behövdes efter två timmars hård träning. träningen gick helt okej idag faktiskt, var riktigt taggad för en gångs skull när jag kom till ishallen. Men nu ska jag lägga mig och kolla på film, börjar halv tolv imorgon. Wiiiii!
 

Torsdag morgon

God morgon på er! Idag går jag i skolan från tio till kvart över ett, riktigt skönt! Gick upp redan vid kvart över sju för att försöka förstå lite av matten, men det gav jag upp ganska snabbt..! Hoppas ni hade en bättre morgon, bjuder på en charmig bild på mina fina klasskompisar Hellman och Jacob. Puss!


Kändis!

Se vad jag hittade idag, artikeln jag och Markus blev intervjuade för i LT. Hahaha, så pinsamt..!


Irriterande..!

Ibland blir jag så jävla trött på skolan och lärarna. Idag har vi halvstudiedag vilket betyder att vi bara skulle haft två lektioner på förmiddagen. När jag väl kommer till skolan vid nio då vår ekonomi börjar så är våran lärare hemma och vabbar, Så vi fick sluta istället, vilket egentligen är jätte skönt! Men man blir ju lite sur när man kommer till skolan och får vända. Nu blir det iallafall matte plugg hos Line med Laila och Sofia. Sen blir det stan och shopping för min och Lailas del. Puss


Hemma.

Nu är jag hemma, ny duschad och fräsch. Gymnastiken idag gick helt okej, vi körde mycket rondat och flickisar. Riktigt roligt faktiskt. Sen körde jag hela vägen hem från södertälje och det gick jätte bra, trots mörkret och all dimma. Imorgon blir det skola mellan nio och halv tolv, sen blir det Stockholm men fina tjejerna Laila och Ida. Nu ska jag lägga mig och kolla på X factor som jag idag missade.God natt, puss!  
OBS! Glöm inte frågestunden HÄR!


.

Tog mig precis upp ur sängen där jag legat sen två och bara myst till filmen "familjen Jones". Det är en riktigt bra film, gillar den verkligen. Ni som inte sett den, se den! Jag ska om någon timme börja röra mig mot träningen, har verkligen längtat efter att få träna gymnastik sen förra veckan. Sååå kul!


18 September 2012

God morgon, är du riktigt vaken än? God morgon, har du sett något glatt i tidningen? Eller det var ju länge sen, är du riktigt vaken än? Dessa rader är rader som verkligen får mig att skratta, Lea vet varför. Hahaha!
Sitter iallafall i skolan nu och har ekonomi. Jag och Carro har vart så duktiga så vi gjorde klart alla uppgifter på typ första lektionen så han satte på en film. Alla borde tacka oss som slipper jobba och får kolla på film i stället.
Jag slutar klockan två idag vilket är så skönt. Jag har halv studie dag imorgon och lediga på förmiddan på fredag, hur skönt är inte det?! Jag klagar inte!
Bjuder på en charmig bild på mig, Emma och Carro. Ja jag är osminkad, men var så jävla trött i morse..!


Resultatet:

Inte världens finaste, men men..!


Skogsmullar

Nu är jag äntligen hemma efter en dag ute i skogen med svampplockning. Det var faktiskt mycket roligare än vad jag förväntat mig. Vi hittade jätte mycket kantareller och blåbär, så nu blir mamma glad!
Nu ska jag fortsätta med mina cupcakes som mamma bad mig baka eftersom dom ska har styrelsemöte idag. Visar resultatet sen. Puss!


Underbart!


Kvälls te

Självklart kan jag inte sova när jag vill, så typiskt. Istället för sova vart det nu te och film. God natt på er!


Söndagsångrst

God kväll på er! Idag har jag inte gjort något speciellt alls, bara legat hemma och tagit det lugnt. Tränade senare på kvällen.
Imorgon skulle klassen egentligen ut och paddla, med det var tydligen stormvarning ute, och därför lite för riskabelt för att paddla. Vi ska istället ut i skogen och plocka svamp, kul va?!
Nää nu ska jag kolla på film och sen sova så jag är pigg imorgon, har vari så trött på sistone..! Puss


Frågestund

Fick en fråga om när svaren till frågestunden kommer upp, så tänkte bara svara på den. Svaren kommer upp när jag känner att det kommit tillräckligt mycket frågor. Så glöm inte att ställa en fråga i inlägget lite längre ner!


Mys

Denna lördag har verkligen varit en mysdag. Dagen har varit en riktig familjedag. Vi var i barkarby och i kistagallerian där vi även åt middag, riktigt mysigt. Det är inte så ofta vi alla åker iväg tillsammans nu för tiden, men det behövs ibland.
Kvällen spenderade jag hemma hos Johanna med massa trevligt folk. Vi kollade film, körde runt med bilarna och bara hade det allmänt trevligt. Men nu är jag super trött och det är dags för mig att sova, god natt!


Barkarby

Nu är jag här i Barkarby och tror ni jag hittar något?! Svar nej. Blir så trött på mig själv. Jag har världens klädtorka i garderoben och byter typ kläder 5 gånger varje morgon innan jag kan bestämma mig, och jag blir ändå aldrig nöjd med det jag valt. Men men sånt är livet.


I'll Be - Edwin McCain

En helt sjukt underbar låt, bara älskar den!
 
 

Lördag morgon

God morgon Lördag! Jag har precis ätit lite för mycket frukost som just nu bara ligger som en klump i magen på mig..! Jag ska snart börja fixa mig, vi ska nämligen åka iväg till barkarby outlet för att kolla lite. Får se vad som hittas. Bloggar mer sen! Puss
 

Mys

Då var jag äntligen hemma efter en super mysig kväll hemma hos Emma. Vi badade i hennes tunna, så himla skönt var det.!
Men nu ska jag sova är så sjukt trött, kan knappt hålla mina ögon öppna..! God natt på er, puss!


-

Känner just nu att det inte finns någon verklig motivation till att blogga. Jag har helt enkelt fått en bloggtorka, så nu kör vi en frågestund! Fråga på nu så svarar jag så gott jag kan. Jag avslutar frågestunden när jag känner för det. puss!  

Do not look for perfection, no one can be perfect. Perfect does not exist. one day everything will be fine. no thoughts, no anxiety. but it will never be perfect!


Regn, regn, regn.

Fy vilket hemskt väder det är ute. Det är verkligen en sån dag man bara vill ligga hemma och göra ingenting. Men tyvärr har min dag inte riktigt sätt ut så. Började morgonen med ett barmarksträning ute i regnet klockan åtta. Riktigt gött. Men nu är jag i allafall hemma och ska nu mysa ner mig i sängen med filmen "jag saknar dig", har ni sett den? Är den bra?


Dagens outfit.


-

Jag vill inte gå upp, jag vill inte gå till skolan, jag vill inte ha barmarksträning, jag vill bara ligga kvar i sängen och mysa hela dagen..!


Jorge and Alexa Narvaez

Det sötaste jag sett!
 
 
 
 

Vad tycker ni om nya iphone 5?


-


Sömn är viktigt!

God kväll på er! ursäktar den dåliga uppdateringen, men har gått i skolan mellan 9 och halv 5 idag. Jag hann sen bara hem och vända innan jag skulle på två timmars träning. Träningen gick inte alls bra, jag hade sjukt ont i foten som jag vrikade igår..! Jag försökte bita ihop och köra så gott det gick ändå. Nu ska jag kolla på efterlys och sen ska jag faktiskt sova. Jag har varit så sjukt trött på senaste tiden, så behöver lite sömn. Tror faktiskt inte jag är ensam om de?!


 
 
 
   

Typiskt Stockholmare.


Gymnastik.

Vet ni?! Idag är det exakt fyra månader tills jag fyller 18 år, jag läntar sååååå här mycket. haha. aja, jag kom precis hem från träningen. Träningen gick helt okej, vi körde mycket handvolter och volter idag. Trots en halv vrikad fot och lite rivmärken i ansiktet så är det så himmmmmmla roligt! Har fått massor av komplimanger, dom säger att jag är en naturbegåvning och att jag har jätte mycket potential för att kunna gå jätte långt. Det är självklart jätte roligt att få höra, men jag har lite svårt att ta åt mig det faktiskt..! Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova, puss och god nat!
 
 
 

6. Ditt favorit pogram.

Mitt Favorit program just nu är X Factor som går på tv4 på söndagar och måndagar klockan åtta. X Factor handlar om att ta fram unika talanger. Det finns fyra kategorier man kan tävlar i. De fyra grupperna är 1. Killar 2. Tjejer 3. Grupp och 4. Över 25 år. De fyra domarna är de ni ser här ovan. Vad tycker ni om programet?  

Tomorrowland 2012

Det här är helt galet!! Kolla bara, så mycket människor, massa bra musik och en helt underbar stämmning. Jag skulle inte tacka nej till en resa till Tomorrowland inom en snart framtid, någon som vill med?
 

11 September 2012

Idag är det den 11 September 2012. Detta innebär att det idag var 11 år sen olyckan som skakade vår värld inträffade. Jag tror ni alla vet vad jag pratar om, world trade center. Det är helt sjukt vad snabbt tiden går. Jag minns det som om det var igår. Världen var verkligen omskakad och många människor miste sina liv. Det var och är så himla hemskt..!


Dagens outfit


Hallberg här

Hej hej kompisar! Juste Carro här.
Läget just nu.. Det är väl för illa.. Sitter här på matte c lektion och fattar ingenting så ja varför inte gästblogga lite? :)
För informationens skull så blir det hockey i år igen.. Jäklar vad biff jag ska bli.. Målet är 80 i bänk, just sayin'
Men om hockeyn ska funka kanske jag ska ta tag i livet som mattesnille så ska ge derivatan en chans.
Puss puss mina fans :*


Ekonomi..

God morgon på er! Har eran morgon varit bra? Själv hade jag fruktansvärt jobbigt att komma upp ur sängen imorse, ville verkligen bara ligga kvar och mysa hela dagen.
Nu sitter jag på en utav våra underbara ekonomilektioner. Jag tror alla i klassen älskar ekonomilektionerna med Rasken lika mycket som jag. Med det menar jag att alla leker med sina mobiler eller halv sover, hahah. Nu ska jag låtsas att jag lyssnar, puss!


Måndag 10 September 2012.


5. En bild på dig själv.


Minns det som om det var igår.

Det är måndag och skolveckan är nu igång. sitter nu i soffan och kollar på X Factor, gud vad vissa är duktiga. Jag vill bara ställa mig upp och klappa och skrika av lycka. Är det bara jag som känner så?! Jag vill alltid klappa och så när jag kollar på tv haha. Nu ska jag kolla på underbart är kort, puss!
 
 
 

Svettig och trött tjej Påväg hem från skola.


X Factor 2012

Jag har nu gosat ner mig i sängen och ligger och kollar på reprisen av X Factor. Kommer ni ihåg att jag berättade att jag tillsammans med min bror och kusin sökte?! Vi gick ju faktiskt vidare till andra uttagningen, vilket var riktigt roligt! Jag har faktiskt sett mig själv några gånger på tvn, från när vi står i kön. Jag kommer så väl ihåg hur mycket jag frös den dagen..! Haha. Men nu ska jag sova, god natt på er!


4. En bild från i sommras.


Pannkakor

Sitter nu på tåget och är Påväg hem. Kvällen igår var jätte trevlig. Massa fina och roliga människor. Jag och Sofia sov sedan hos Sandra.
Nu på morgonen gick jag och Sofia upp och gjorde pannkakor till frukost, hur bra är inte vi?! Men nu ska jag skynda mig hem och vila lite innan jag sedan ska bege mig mot Ekerö för att ha förbundsprojectet. Hörs sen!

 


Adrian 18 år.

Hej kära ni!
Jag sitter nu på tåget från tullinge som ska ta mig till Nykvarn där kvällen och natten ska spenderas. Har precis varit och firat min gamla gamla klasskompis och familjevän som idag fyllde 18 år. Det bjöds på massa god mat och trevligt sällskap. Imorse var jag också ute och övningskörde för tredje gången. Det går bara bättre och bättre för varje gång, tur va!? Haha men nu ska jag strax gå av tåget, bloggar kanske mer senare. Puss på er!


Dagens outfit

Tröja: Top shop Jeans: vero moda Skor: Nelly Klocka: regal Ringar: Kenza


Stina Westerlund

Som ni säkert har sätt har jag äntligen fått en ny design och det tackar vi söta Stina Westerlund för. Jag är så nöjd, det känns så skönt att äntligen får förnya sig lite. Vad tycker ni?
Besök gärna hennes blogg, ni kommer till bloggen genom att klicka på bilden.

Bästa tjejerna!

Nu är jag hemma efter en super mysig kväll hemma hos Sandra med mina fina tjejer. Vi satt mest och pratade och spelade spel. Sen kom också några killar över och då körde vi mörkerkuragömma. Riktigt roligt och läskigt var det. Nu ska jag äta upp min smörgås och dricka mitt te innan jag ska gå och lägga mig. Puss!


F**k sl..

Jag blir ju så jävla trött på sl och deras jävla ombyggnad här i östertälje. Jag går upp på ena perrongen för att ta tåget, det visar sig att tåget går från andra sidan. Jag springer över, när jag kommit över står det Södertälje hamn på den där jävla skylten så jag springer över igen och då kommer det där hävla tåget på andra sidan så jag missar det...!


2. En bild på dig när du var liten.


Frullebulle

God morgon på er!
Sitter nu framför vakna med the voice och äter frukost. Idag vart de mannagrynsgröt, te och vitamintablett. Jag har nämligen gått och dragit på mig den där jävla förkylningen och halsont som alla fått. Men nu ska jag äta upp frukosten för att sen röra mig mot skolan och ha ett hårt pass med barmarksträning. Hare gott!


1. En bild på dig och en kompis.


Pannkisar


Nu är jag äntligen hemma från stan eller Stockholm. Vart lite shopping för min del med idag, fick med mig en kakigrön tröja och en vit tröja från Topshop. Jag visar er sen. Nu ska jag lägga mig och mysa och kolla lite tv och sen äta pannkakor. Som jag har längtat, är så sugen på pannkakor med neutela på. Puss på er så länge!
 

Skulle publicerats för fem timmar sen..

Då satt jag på tåget Påväg in till stan med Lea. Har idag haft en kort och skön dag, började tio och slutade ett. Hade en jätte rolig svenska C lektion idag som handlade om massmedia. Vi fick intervjua varandra och sen göra en löpsedel. Det var så roligt, Gud vad vi skrattade. Tänkte att ni skulle få se några av dom vi gjorde.

 


-


God morgon på er!
Bjuder på en ful bild på mig, nyvaken och osminkad..! Jag ska snart äta lite frukost och sen börja röra mig mot skolan för två lektioner. Så skönt! Men nu måste jag skynda mig lite, puss!

10 Dagar framöver

1. En bild på dig och en kompis.

2. En bild på dig när du var liten.

3. En bild på favoritplagget i din garderob.

4. En bild från i sommras.

5. En bild på dig själv.

6. Ditt favorit pogram.

7. Bloggar du läser.

8. Bild på något du inte kan leva utan.

9. En bild på ditt rum.

10. Dagens outfit.


120905

Nu har jag äntligen fått lite tid över. Har haft fullt upp idag med skola, jobb och träning. Nu ska jag kolla klart på efterlyst, sen hoppa in i duschen och sen bädda ner mig i sängen och mysa med en film. Hoppas ni haft en bra dag och får en fortsatt trevlig kväll! Puss
 

Dagens outfit

Rosa tröja: HM Vit blus: HM Jeans: JC Skor: ? Väska: Longchamp


Vi har tråkigt


Internationell ekonomi

God morgon kära ni!
Det är alltid lika kul att se en ökad statistik när man går in, fortsätt så. Börja gärna kommentera mer, mycket roligare att blogga då. Sitter nu i skolan och har internationell ekonomi. Vi kollar på någon super tråkig film, fast jag lyssnar på musik och låtsas vara intresserad av filmen, haha bussigt va?! Ska försöka ta en outfit bild senare som jag kan visa er, puss sålänge!


En dröm - Aleks


Träning

Hej kära ni!
Ska strax krypa ner i min goa säng för att få lite sömn, det behövs! Har varit i fullgång hela dagen fast jag bara gick i skolan från nio till två.
Jag har så ont i min kropp just nu. Jag har bestämt mig för att få tillbaka min tränade kropp jag förlorade under sommaren, den liksom lämnade mig påvägen..! Vi har i allafall fått en ny gympa lärare som äntligen har idrott på riktigt. Igår körde vi ett hårt barmarkspass som tog på kroppen, hade även gympa idag. Det blev mycket springa på dagens gympa vilket jag gillar. När man springer får man långa muskler vilket jag vill ha. Jag har desutom utanför skolan tränat som vanligt. Vart två timmar is igår och två timmar gymnastik idag. För er som inte vet så har jag tappat lusten för konståkningen lite nu under sommaren. Jag känner inte samma vilja eller motivations som förut. Jag har därför valt att variera min träning lite, där av gymnastiken jag börjat på. Men det känns jätte bra. Men nu måste jag verkligen sova så jag orkar upp, brukar vara ett problem på mornarna..! Puss
Body-motivation-summer-training-favim.com-486737_large
 

-


Dagens outfit


Tröttelin

Från att ha bloggar sex inlägg igår till att blogga noll idag är inte okej. Men imorse var jag så sjukt trött, ville bara ligga kvar i sängen och aldrig gå upp. Jag var såååå trött. Inte bara det att jag var trött utan jag gick i skolan till halv fem, har aldrig gått så sent under hela min gymnasium tid. Men någon gång måste vara den första eller hur..?! Efter skolan var det snabba puckar hem för att sedan springa upp till ishallen för två timmars träning. Men nu måste jag sova, annars kommer jag aldrig upp imorgon, puss!


Nattinatti

Nu är det dags för mig att sova så att jag orkar upp imorgon. Jag börjar inte fören halv tio, men ska ändå gå upp vid halv åtta och kolla på vakna med the voice. Imorgon är nämligen Simon med, han är såååå snygg! Men nu ska jag sova, god natt!


-

253014_322265327869129_1103769097_n_large

Internetshopping

Helgerna går alldeles för fort, elle hur?! Det är redan söndag och imorgon är det skola. Jag är inte alls taggad för en ny skolvecka, men jag har inte så mycket val...! Söndagsångest hej!
Idag har jag för det mesta bara tagit det lugnt och tränat. Träningen gick inte alls bra, men jag börjar vänja mig..! Har också hunnit med lite internetshopping. Jag klickade hem två stycker super söta Odd Molly blusar. Nu är jag fattigare än någonsin, men det är det värt. Är så nöjd, visar er när jag fått dom. Puss!
 
   
 
  

Degens träningsoutfit

Jacka: Nike
Löparbyxor: Nike
Skor: Nike


Bingo Players - Rattle

 

Hockeykillar +

God morgon på er! Idag är första gången på en hel vecka jag kollar ut genom fönstret och inte ser något regn, detta firar vi med att ligga kvar i sängen en stund till.
Igår spenderades kvällen hemma hos våra kära klasskamrat Lundgren tillsammans med 17 hockey killar. Dom körde nollning på de nya killarna i laget, lite kul sådär. Men nu ska jag fortsätta kolla lite tv innan jag ska äta frukost och träna.
Bjuder på några dåliga bilder från igår.


+


Live in the moment +

Då var jag hemma efter en super mysig kväll med världens bästa tjejer. Vi tillbringade kvällen hemma hos Line med massor av onyttigheter, film och tjejsnack. Ibland är det verkligen bara det som behövs, en mysig kväll med brudarna. Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på project X innan jag somnar. God natt på er, puss!


RSS 2.0