Spontanare!

Det blev en spontanare in till stan tillsammans med fina Emelie! Vi har såklart precis besökt den underbara hollister. Jag fick med mig ett par skit snygga jeans och sen ska jag inte klaga över dom grymt snygga killarna! ;) Och nu blir det sökande efter ett par skor till mig! och sedan lite mat! Men skriver mer sen! :D


Fika med fina Emelie! :)


Dagens outfit!

Linne: Hollister
Jeans: jc
Skor: Spanien
Glasögon: vet ej


Studiedag!

Just nu sitter jag och kollar på gossip girl med en ansiktsmask på mig. Jag har också städat lite i mitt rum och ska snart börja fixa mig. Planerna för idag är inte riktigt spikade än. Men ska förhoppnings vis träffa min fina vän Rebecca som jag saknat hur mycket som helst! Sen ikväll får vi se vad som händer! Men nu ska jag skölja bort masken, pusspuss :)


Lugna veckan!

Min skolvecka har varit jätte skön! I måndags och tisdags var vi bara ute i skogen och tog hand om små jätte söts barn. jag och Line hade hand om sexårs klass, dom var verkligen jätte söta. Sen igår så hade bi bara utvecklinssamtal vilket gick jätte bra som vanligt! Idag var det vanlig skola och imorgon är bi lediga! ;) super skönt! Men nu ska jag kolla på tv! ;) god natt!


Dagens outfit!

Skjorta: Hm
Stickad tröja: Åhléns
Shorts: Hm
Skor: Röda converse


Äntligen!!!

Äntligen har blogg.se appen kommit vilket gör att det kommer bli lättare för mig att blogga!! Wihoo! :D


Figure Skating - A Dangerous Sport


stämmer in på mig? jajjamen! från börja till slut..! ♥


Helgen!

God morgon! Just nu sitter jag i sängen fräsch och ny duschad och kollar på True talent. Jag har varit så dålig på att uppdatera så jag måste verkligen bättre mig! Men i Fredags så gick jag i skolan, direkt efter skolan åkte jag och jobbade till 9 då mamma hämtade mig och skjutsade mig till Malin där det var fest. Det var riktigt roligt och mycket underbara människor. Vi gick från Malin runt tolv då Markus, Nahir och jag bestämde oss för att gå hem. Sen på igår (Lördag) så tränade jag först tre timmar och sen blev det en shopping dag med Mamma, David, Alma.Bi, Denina och Pauline. Jag fick med mig en stickad tröja och en skjorta. Sen följde dom med oss hem för att äta middag har, dock mådde jag inte så bra. Jag fick jätte huvudvärk och det kändes som jag hade feber. Men nu idag mår jag strålande. Idag ska vi snart åka till skärholmen och typ bli stylade och sen ikväll ska jag, Lea, Denina, Pauline och David på Big Brother Norge. Hoppas det blir rikrigt kul. men nu måste jag gå hej då puss på er!       


Familjen annorlund på ikea! ;)

Nytt i stan!

Gissa vad! Jo Hollister har äntligen öppnat i sverige!!! Jag är så HÄÄÄR glad just nu! Direkt när vi slutade idag tåg jag tillsammans med Caroline, Emma och Viktor tåget in till stan för att besöka denna ljuvliga affär. Det fanns så sjukt mycket fina saker, jag ville bara ha allt. Desutom var det bara massa snygga killar (och tjejer) som jobbade där! Kan typ inte sluta le! :P



Pusspuss

Jag älskar Diesel reklamerna!









Jag känner igen mig väldigt väl i denna reklam! Varför alltid göra det rätta? Varför inte bara spåra totalt? Göra som man känner för!  Man lever bara en gång!



Life is short so smile while you still have teeth!


Sveriges tryggaste kommun var det?!



Jag trodde vi bodde i Sveriges tryggaste kommun, så får man höra att detta hänt! Inte alls kul! Men men det är ju inte så ofta det händer saker i Salem.

Untz Untz!

Det är äntligen fredag vilket känns helt underbart, och vad vore en fredag utan fest?! Precis ingentings, så ikväll bär det av till Älvsjö mässan med mina underbara tjejer för att gå på NRJ! Jag har en känsla av att det kommer bli sjukt kul! Jag ska gå med Lea, Malin, Emelie, Kain, Ellinor och sen träffa flera där. Jag har varit så himla taggad hela dan idag vilket jag tror att mina kära klasskamrater kan hålla med om eller hur?! ;) 
Skoldagen idag var riktigt skön eftersom vi slapp två lektioner så vi slutade redan runt 12. Men snart kommer Lea hit och då ska vi fixa oss och äta pizza innan vi sen åker ner till Rönninge för att möta mina brudar.
 
Puss så länge!  


Sann Kärlek!


- När du har hittat armarna som vill hålla om dig när du är som svagast.
När du har hittat ögonen som vill beundra dig när du är som fulast.
När du har hittat hjärtat som vill älska dig när du visar dig från din värsta sida...
Då har du hittat den äkta kärleken

Här kommer lite bilder från min kväll tillsammans med Salems ungdomsråd! ;)



Vi åt så mycket att jag inte kommer behöva äta på en månad! Eller hur Emelie!? :P
Skriver kanske mer imoegon ;)


Vissa människor sprider lycka vart de än går, Andra gör det när de går!


Sv

Godmorgon!nu sitter jag i bilen och har precis kommit till Sandviken här årets första tävling går av stapen! Önska mig lycka till!!

I'm the king of my own life!


8 September

Nu är jag äntligen hemma efter en full späckad dag! Som jag sa igår så var vi på bio idag och såg Bridesmaids med klassen. Filmen var riktigt bra. Men ibland kändes det som att det bara var jag som skrattade, men men. Efter bion så träffade jag Joacim och vi gick och år Lunch på Jensens, det var lika gott som alltid. Sen åkte jag hem eftersom jag hade träning klockan halv sex. Jag klev av bussen i centrum när klockan var kvart över fem. På femton minuter han jag hem, byta om, springa upp till ishallen och knyta mina skridskorna. Snabb tjej eller hur. Träningen i övrigt gick ganska bra. Jag åkte ett felfritt korta idag och ett helt okej långa vilket känns jätte bra eftersom jag ska tävla nu i helgen! Men nu ska jag kolla på Robinsson men kanske skriver mer sen.
 
Bjuder på en bild från bion idag med våra nya vänner!! :)


Topp tre just nu!







Lilllördag!

God kväll! Idag var en sån dag som jag inte orkade någonting. Jag vaknade upp vid tio och kollade ut och såg att det spöregnade. Jag bestämde mig då för att strunta i att gå till gymmet och bara ligga hemma och mysa med film i min sköna säng. Som ni kanske förstår så har jag bara gym i skolan på onsdagar vilket gör det lätt att stanna hemma i sin säng istället för att gå, haha! Vid fem tiden var det dags för träning i 3,5 timmar. träningen gick helt okej idag vilket kändes jätte bra eftersom jag har tävling i Sandviken nu i helgen. Efter träningen följde Marcus, min barndomsvän som jag inte har träffat på typ 10 år med mig hem. Nu har han gått så nu sitter jag ock skypar med Joacim. Imorgon har vi Mentorsdag i skolan så vi sa gå på bio inne i stan och se Bridesmaids, jag har hört att den ska vara sjukt rolig så det hoppas jag. Men nu ska jag fortsätta vara social med Joacim innan han ska gå och lägga sif eftersom han ska upp sååå tidigt imorgon ;)
 
God natt!  


Kul söndag!

Sitter nu och kollar på Idol 2011 som precis börjat. Idag har jag inte gjort något speciellt. Jag har jobbat från nio till fyra, sen träffade jag Lea och sen åkte jag hem och gjorde rent mitt akvarium. Men nu ska jag gå ner och göra en smörgås med ägg, mums! ;)
 
Några bilder från dagen bjuds på ;)




Ingen är så rik att den har råd att förlora en vän! ♥








Igelstavikens SP10B i kanadensare! ♥





Pusspuss!

Fredag!

Hej alla goa!
Sitter nu hos Emelie efter att varit och ätit pizza min min kära far. Vi ska snart åka in till Djugårn på någon fest. Idag har jag varit ute på vattnet hela dagen med min kära klass SP10B. Vi har paddlat och bara haft det mys, vilket var ganska trevligt. Jag och Line hade det lite svårt i början men det gick bättre mot slutet! Jag tänkte lägga upp massa bilder och så imorgon om jag hinner eftersom jag har ganska mycket att göra imorgon. Imorgon ska jag först träna från 10.00-13.00 sen någongång mellan klockan 13.00 och 16.00 ska jag möta Marcus och sen mellan klockan 16.00-21.00 ska jag jobba. Men nu måste jag sluta ska snart åka.

pusspuss <3


RSS 2.0