Kissie på Drottninggatan!

Jag berättade aldrig att när jag var i stan och shoppade i Fredags och gick på Drottninggatan så såg jag plötsligt en ambulans och gick då närmare. När jag gått närmare så ser jag att det är Kissie som låg på båren och fördes in i ambulansen! Min första tanke var att hon blivit nerslagen och min andra tanke var att hon fått något anfall på grund av att hon bantar så mycket och nu har jag svaret! Läs själva!


sjggt



VAD TYCKER NI OM KISSIE?


Två bilder från igår!



Hos Vilma!

God kväll! Nu sitter jag, Lea och Vilma här hos Vilma i hennes rum. Lea försöker lära Vilma spela gitarr och det går la så där! Lea är så jävla grym på att spela gitarr, hon har verkligen blivit skit duktig! Vi har inte gjort så mycket mest bara tagit det lugnt och ätit grillat, super gott (Y) Men nu har jag inget att skriva om så jag får tacka för mig så kanske jag skriver mer ikväll men bara kanske! ;)


Feeeeeeeeeeeeeeest!

Hej! Nu sitter jag hemma hos min morbror och ska snart börja röra mig ner till Rönninge station eftersom jag och Lea ska hem till Vilma och sova där. Vilma den lilla tössen åker nämligen till USA på onsdag och är borta i över tre veckor! Jag är ganska trött just nu eftersom jag var på fest igår och har jobbat från halv tio till fyra idag! Men det var lätt värt det. Festen igår var riktigt kul. Massa nya människor och massa skoj! Men nu ska jag ta och vara lite social på Facebook innan jag går, bloggar mer ikväll hemma hos Vilma!


Pusspuss! :D


Gårkvällens klädval! ;)



Godmorgon!

God morgon mina underbara vilket fint väder det är ute! Fan att det ska regna :( der är alltid lika jobbigt att gå upp på morgonen och speciellt när det regnar ute! men men. Snart blir det att åka till skolan på engelska redovisning så man inte får ig. Efter engelskan ska jag åka in till huvudstaden för lite shopping eftersom vi bara har menings lössa lektioner som vi inte gör något alls på! Men nu måste jag hoppa ur min säng och börja fixa mig och försöka hitta något att ha på mig. Hoppas ni får en toppen dag! Pusspuss :) <3

Ipad!

God kväll min fina läsare! Jag har helt glömt att jag har en ipad hemma som jag kan blogga ifrån när datorn är av stängd som nu! Perfect! Min dag idag har varit helt okej skön, med korta lektioner som vi inte gjort något på. Efter skolan så jobbade jag. Men nu ska jag sova men sk river mer imorgon puss! :)

SOFUCKINGPERFECT!

Jag har börjat läsa bloggen sofuckingperfect.blogg.se som Alexander Fagerström skriver! Bloggen är riktigt bra och underhållande och tycker därför att ni också ska kolla in den, sen är det ju bara ett plus att han är snygg!


(Klicka på bilden!)

Kendriiiiis!

Tjenare tjenare! Nu sitter jag hemma hos min kusin och är barnvakt till lilla Kendra som jag hämtade på dagis klockan 3. Vi siter och lekerm kollar på tv och bara myser. Jag har haft en riktigt skön dag idag som började med sovmorgon till 10 och eftersom jag hade ont i halsen så skippade jag gymmet och slutade klockan 11 istället. När vi slutat gick jag och Line till södertälje och shoppade lite Det jag köpte kommer upp lite senare, men nu ska jag och Kendra kolla på film

Pusspuss!


Vilken tjeje eller hur!

VECKANS TOP 3 LÅTAR!







Underbart!

Hej mina fina! Jag har varit så sjukt trött idag, jag kunde inte ens hålla mina ögon öppna. Men jag tänkte ändå ta mig i kragen och berätta om min helt fantastiska helg! I Lördags började min dag klockan 9 då jag gick upp eftersom jag började jobba klockan halv 10. Jag jobbade till klockan 4 och sen var det snabba pukar hem eftersom jag skulle vara på unkan (Salems ungdomsgård) klockan 5. Jag åkte hem snabbt som attan och fixade mig så jag var på huset klockan 5. Jag, Ellinor och Ella var där och hjälpte till att förbereda drinkar och lite annat vilket var riktigt kul! Klockan åtta gick jag och Ellinor och våra små syskon tog över våra platser. Ellinor och jag skulle nämligen på fest hos Malin vilket var hur kul som helst. Det var galet mycket folk och massa nya människor. Jag hade det verkligen jätte kul. Vi gick och la oss runt fyra tiden och gick upp runt halv 10 på söndagen. Jag tog tåget från Rönninge klockan kvart över elva eftersom jag skulle till Hammarbybacken på träning. Det var jätte jobbigt. Sen på kvällen åkte jag in till stan med Karin och gick på rix fm och träffade massa goa killar bland annat Jonas, Oliver, Jesper, Dennis och Christoffer. Även där hade jag det jätte mysigt!
 
Men nu ska jag ta det lugnt och lägga mig och vila har nämligen fått ont i halsen :(
 
Pusspuss!



Två bilder från festen!

Världens finaste! ♥




Maria Montazami!





Världens bästa!

Jag orkar inte blogga så ni får nöja er med ett kort inlägg om min dag. Jag började dagen som vanligt med skola. Efter skolan åkte jag in till stan och kollade lite. I stan träffade jag också Maria montesami Eller hur det stavas. Sen klockan sex var det dags för cooper och fystester. Det gick helt okej, jag hade som mål att sprina dom 3 km på 12 minuter men så blev det inte sprang på 12.57 så det var la helt okej ändå. Jag klarade gränsen för att komma med i landslaget iallafall ;) Linn var också där med lila Freja som var världens sötaste unge jag lovar!! Men nu ska jag sova eftersom jag jobbar imorgon. Ni kommer inte få någon uppdatering imorgon för jag har fullt upp. Jag jobbar från 9.30-16.00, sen klockan 17.00 ska jag vara på unkan eftersom jag ska jobba på 9 ornas vårfest och sen klockan åtta ska jag på fest hos en kompisa där jag även stannar för natten. På söndan ska jag klockan 12 vara i hamarby backen för att springa och sedan på kvällen blir det rix fm festival med världens bästa Rebecca!! :D

Bilder kommer senare! ;)

Bloggar mer ikväll (Tror jag)!


Dagens outfit!



Tröja: Vila
Jeans: JC
Skor: Svarta converse
Klocka vet ej!

Lär dig livets stora gåta, älska, glömma & förlåta ♥


Är med världens bästa Rebecca som ska sova här! ♥







Vi har inte sagt att vi är normala! ;)

pusspuss!

Underbara tjejer! <3

Halloj alla underbara! 
Hur år ni? Själv mår jag jätte bra! Jag har haft en jätte bra dag idag. Jag började klockan kvart över åtta och slutade redan halv elva (Y)
När jag slutade klockan halv elva så åkte jag , Sofia, Laila, Fanny och Alexandra in till stan för att vi skulle shoppa. När vi väl är inne i Stockholm så fick vi något jävla fnatt och åkte till Nacka forum istället. Det var lite svårt att hitta dit eftersom vi inte fattade hur man kom till bussarna. Vi kände oss verkligen som fem stycken turister som frågade om vägen hahaha :P Sen åkte vi tillbaka till Stockholm och gick där i spöregnet. Jag köpte bara ett par skor hihi! Tack för en super mysig dag på stan ikväll tjejer ni är underbara! :) <3
 
men nu ska jag sova eftersom jag inte får någon sovmorgon imorgon eftersom vi har NP i matte A :( men det går nog bra!
Det blir inte heller så mycket bloggande imorgon eftersom jag ska vara med Rebecca efter skolan.
 
ahaha förlåt för att det blev så rörigt men jag orkar inte hahah :P
 

Mina nya skor! Mycket finare i verkligheten!


Pusspuss


Fullt upp!

Hej!
ja ni, som ni märkt så har jag inte bloggat på ett tag men jag har verkligen fullt upp. Jag tänkte ta och berätta lite om min helg!
 
Fredag:
Var jag i skolan som vanligt och gick sedan upp till mina små kusiner och lekte med dom. Sen på kvällen var jag bara hemma och tog det lugnt  ;)
 
Lördag:
Jobbade jag från halv 10 till fyra. Efter att jag slutade på jobbet så åkte jag hem snabbt för att fixa mig eftersom jag skulle på tjejkväll hos Ida. Jag hade det jätte trevligt där med massa fina tjejer, tjej prat och Melodifestivalen.


Söndag:
Jobbade jag också från halv tio till fyra och åkte sedan hem snabbt igen eftersom jag skulle på Big Brother med världens bästa Rebecca. På vägen dit träffade vi också Amilia och annsofie som vi sedan tillbringade kvällen med. Hahaha vi måste nog ha varit dom som var mest hatade i hela studion eftersom vi klagade på att vi inte såg hela tiden. Men jag hade det super mysigt med dessa tjejer!


Plus hur mycket plugg som helst!


Du är så jävla bra, massa kärlek till dig! ♥


Svar på frågestunden som jag helt glömt bort!

    Anonym om Frågestund!:

1. Är du oskuld?
2. Vad har du för Bh-storlek? A/B?
3. Vilket land kommer du ifrån?
4. Tycker du att du är snygg?
5. Får du mycket killar?
6. Hur raggar du?
7. Sämsta raggningen du varit med om?
8. Är du nöjd med din kropp?
9. Är du avundsjuk av dig? (När det går bra för andra eller när dina kompisar får mer killar etc.)
10. Är du kär?

Svar:
1.
Privat!
2. 70 C/D
3. Mamma från Spanien och pappa från Slovenien(Y)
4. Det finns ju dagar man känner sig snyggare än andra dagar och vissa dagar man inte ens vill se sig själv.
5. Nej
6. haha jag vet inte riktigt ;)
7. Minns inte :P
8. Nej det är jag inte. Jag skulle vilja vara längre, ha längre och smalare ben och lite annat ;)
9. A jag är ganska avensjuk av mig, jätte jobbigt! :/ Jag kan också tycka att det kan vara jobbigt att lyssna på när folk pratar om killar samtidigt som jag verkligen vill höra :P
10. Nej jag är inte kär!


Emmy om
Frågestund!:

1. Vem är din favotit lärare?
2. Vem är din favotit tränare?
3. Har du några planer för sommaren?
4. Ska du träffa någon speciell i sommar som du inte brukar träffa så ofta?
5.Vad skulle du välja Läger eller sol semester?

Svar:
1.
Min favorit lärare heter Elin! :)
2. Min bästa tränare heter Linn Arvidsson, Men Helena och Duran från Steugsund och Kalle Strid från Danmark är också tre av mina favotiter!
4. A det ska jag göra! Jag ska träffa alla underbara människor på Gotland i sommar och jag ska också träffa en kompis som heter Shepend som kommer till Stockholm! sen kommer jag säkert träffa massa annat folk med :D
5. Jag skulle verkligen välja läger. På läger får man alltid träffa massa roligt folk och ha det skit gött. Sen får man ju så klart göra det man älskar, träna konståkning! :D


Anonym om Frågestund!:

1.Vilken är din favoritplats på hela jorden?
2.Vad skulle du inte klara dig utan?
3.Är du nöjd med din iphone?
4.Vad är du mest nöjd med hos dig själv(kan vara en egenskap också)?
5.Vad är det bästa/coolaste/finaste du klarat av på konståkningen?

6.Om du bara fick ta med dig 2 saker till en öde ö,vad skulle det vara?


Svar:
1. Oj vad svårt, jag vet inte riktigt! :P
2. Konståkningen, min familj och mina vänner!
3. Jag är jätte nöjd med min Iphone (Y)
4. Det jag är mest nöjd med hos mig själv måste nog vara att jag är ganska öppen av mig!
5. Det bästa/coolaste/finaste jag klarat måste nog vara dubbel axel! ;)
6. Det jag skulle ta med mig till en öde ö skulle nog vara ett sällskap och mat ;) 


Josse om
Frågestund!:

Vad ska du göra under loooovet? :D

hahah dålig fråga men jag kom inte på nån bättre ;) <3

Svar:
Jag antar att du menar sommarlovet ;)
Mina planer för i sommar är att jag två dar efter skolavslutningen ska åka till Gotland på Konståknings läger i tre veckor. När jag kommer hem från Gotland ska jag jobba och bara hha det jätte kul och njuta av sommaren tillsammans med mina vänner. jag ska även veckan innan skolan börjar åka på utligare ett läger fast denna gång hemma!

Jag har bara 7 veckor sommarlov :(

   

 

 

Anonym om Frågestund!:

1. vem är din bästa kompis?
2. hur var din första kyss?
3. hur många har du hånglat med?
4. hur var första gången du hade sex, berätta!!
5. hur många har du haft sex med?
6. Är du nöjd med ditt utseende? om inte, isåfall vad är du inte nöjd med?
7. Är du popis bland killarna?
8. festar du mycket ?
9. Har du någon pojkvän? Om du har, hur blev ni tillsammans? Om du inte har, är det något du längtar efter?

// Ett stort fan av din blogg

Svar:
1. Jag har flera kompisar som står mig väldigt nära. Men dom som står mig närmast just nu är Lea och Emelie :)
2. Den var bra! ;)
3. Inte så många...
4. Privat!
5. privat!
6. Jag är inte nöjd med min kropp! Jag skulle vilja vara längre, ha längre ben och vara smalare ;)
7. Det skulle jag inte villja påstå :P
8. Nej det gör jag inte!
9. Nej jag har ingen pojkvän! Att ha en pojkvän verkar vara jätte mysigt men det är inget jag skulle stressa fram det kommer när det kommer! ;)

 

 LISA om: Frågestunden!

1, hur var din första kyss? Hur gammal var du? Vad hette han?
2, hur många har du hånglat med?
3, Hur var första gången du hade sex? Hur gammal var du? Vad hette han?
4, Hur många har du haft sex med?
5, Tänder du på något speciellt?
6, Är du nöjd med din kropp? Finns det något du vill ändra? Isåfall vad?
7, Är du popis bland killarna?
8, Vem är din närmsta kompis?
9, vem av dina vänner känner du att du är likast?
10, Festar du mycket? om inte, varför?
11, Dricker du? Varför / varför inte?
12, Röker du?
13, Är du bra på konståkning?
14, Ditt livs bästa minne?
15, Har du gjort något du ångrar? isåfall vad?
16, Snackar du mycket skit?
17, har du blivit sviken av en vän? Om du har, vad gjorde den?
18, Har du någon pojkvän? Om inte, är det något du längtar efter?


Svar:
1.       Min första riktiga kyss var jag 14 år och den var la bra, går inte ut med namn ;)
2.       Inte så många...
3.       Privat!
4.       Privat!
5.       Bra utsende och god doft ;)
6.       Jag är inte nöjd med min kropp! Jag skulle vilja vara längre, ha längre ben och vara smalare ;)
7.       Det skulle jag inte villja påstå!
8.       Som jag sa tidigare har jag många nära vänner men dom som står mig närmast är Lea Cileg och Emelie Isaksson <3
9.       Oj vad svårt... men det är nog Lea och Emelie ;)
10.   Nej jag festar inte så mycket. Eftersom jag tränar ganska mycket har jag inte så mycket tid över :P
11.   Nej jag dricker inte, det är inte bra för träningen! ;)
12.   Nej jag röker inte.
13.   Jag hatar sånna fråger, men jag kan ju inte ljuga och säga att jag är dålig men man kunnde ju vara bättre :P
14.   Oj vad svårt... jag vet inte riktigt! :P
15.   Jag har mycket saker jag ångrara men det tar jag inte upp här!
16.   Nej det gör jag inte, jag försöker behandlar andra som jag vill bli behandlad själv  :)
17.   A jag har blivit sviken av en vän men jag tar inte upp mer om det!
18.   Nej jag har ingen pojkvän, men det finns många killar man ser i koridoren man inte skulle tacka nej till ;)

 

 

 

  

 

 


Är hos dom små skitungarna! ;)



Mycket i kväll! :)

Äntligen hemma efter hen fullspäckad dag! Dagen började med att jag försov mig och vaknade fem i åtta. Jag hoppa upp ur sängen klädde på mig och sprang upp till Centrum för att hinna med bussen som skulle gå kvart över. Men istället han jag med hel bussen som var lite sen, så jag kom i tid! :D Efter skolan åkte jag direkt till Röda Cafet för att jobba och äta massa god mat. Det var jätte mycket folk där idag eftersom det var en bokning där dom var 52 personer på plus att det var knutte kväll. Knutte kväll betyder att det är massa motorcykel folk där och bara umgås vilket var jätte kul. Jag fick även min första dricks på hela 6 kr :P hahaha Men nu ska jag lägga mig så jag inte försover mig igen!
 
God natt! Pusspuss  :)


Röda cafet!

Don´t let people tell you who you are, show them!


Kort om min helg!

 
Fredag:
Var jag bara i skolan halva dan eftersom jag skulle på genrep för talangjakten typ och sen vid halv två så skulle jag till tandläkaren. Sen på kvällen var det dags för Salems talangjakt 2011. Jag sjöng Bless the broaken road. Jag var helt okej nöjd. Sen på kvällen klockan halv tolv bestämde jag mig för att åka på Idol.
 
Lördag:
Jag gick upp klockan kvart över sju eftersom jag, Johanna och Linnea skulle åka till idol uttagning på cirkus. Men det blev bara jag och Johanna eftersom Linnea försov sig. Men när jag och Johanna äntligen var inne så hamnade vi såklart längst bak i kön, men där fick vi bara stå i ungefär 15 min. När vi stått i kön i femton minuter så kommer en idol kille fram och ber oss följa med han. Vi kom allså in bakvägen före alla. Hur skönt som helst. Jag var jätte nervös men det gick helt okej ändå. Dom sa att jag sjöng fint och gjorde en bra audition men att jag inte gick vidare, men det var det jag förväntade mig!  Sen åkte jag hem för att fira min bror som fyllde år tillsammans med hela släkten och Lea ;)
 
Söndag:
På Söndag hände inte så mycket utom att jag var klantig och glömde min iphone fyra på Rönninge station så den blev snodd. Jag och Line skulle åka på träning till hamarby backen och var längst bort på rönninge station och plötsligt kommer det in ett kort tåg. Jag tog min vattenflaska och plånbok eftersom min mobil brukar ligga i den och springer. När jag sedan är på tåget kommer jag på att jag glömde min telefon och fick panik! Jag hoppade av i Tumba och skulle åka tillbaka till rönninge men självklart var tåget sen så det tog en halvtimme att omma till Rönninge och då var mobilen så klart snodd och därmed har jag inga bilder från IDOL 2011! :(
 
Men nu ska jag kolla på DH!
 
Pusspuss

SOOOOOOOOOOOL!

Hej på er! Det är en helt underbar dag idag. Solen lyser, det är varmt och allt är bara jätte bra! :D Jag vet att jag varit sämst på att blogga och jag kan heller inte lova er att jag kommer blogga mycket mer nu heller eftersom vädret är underbart och eftersom jag ska jobba ganska mycket. Jag ska jobba Onsdag, Torsdag, Lördag och Söndag. Sen ska jag på tjejkväll hos idag på lördag och på söndag ska jag på Big Brother. Så jag ska göra allt för att blogga lite mer, men jag har också haft problem med att publicera inlägg med! Men det har hänt så mycket nu under senaste tiden. Jag har varit med på talangjakten, jag var på Idol i lördags och min mobil blev snodd i söndags. Men nu ska jag kolla på i ryden finns inga känslor och plugga lite! Men jag bloggar senare! :)
 
Pusspuss!


Finaste! ♥


-

Vad är det största mysteriet med killar?
- Hur kan de bli äldre utan att mogna?

hahahahahaha :P

Grattis på födelsedagen lilla bror!


Salems talangjakt idag på Stora murgrönan klockan 18.00, Välkommna! ♥



Önska mig lycka till! :D <3

Kortis!

Hej sitter nu i bilen på väg hem och bloggar från pappas telefon eftersom mitt internet är slut! :( snart dör batteriet så måste skynda mig. Idag har det varit en riktigt lugn dag som började klockan halv nio med engelska NP, jag säger bara hej IG. Efter NP så gick jag till sydpolen där vi alla ettor i skolan skulle göra massa sammarbets övningar som var ganska kul utom att det regnade och var kallt så jag typ frös sönder men jag lever ;) men nu ska jag sluta innan telefonen dör Pusspuss



Boy you're amazing!



When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause boy you're amazing
Just the way you are


Stek på BB

Tja jag glömde helt bort igår att berätta att jag skulle på Big brother. Jag var där med Lea, Vilma, Caroline och Emma, vi hade det skit kul. Jag, carolin och Emma ska dit igen den 15 Maj samt på finalen! Men jag tänkte inte berätta så mycet mer men här får ni några bilder!






Valborg!

Hur var er valborg? själv var min kväll jätte bra, men jag orkar inte berätta detaljer men tack till allt folk som gjorde min kväll underbar! Här kommer lite bilder från början av kvällen!














RSS 2.0