God morgon och hej då för nu bär det av till skolan!


Woho!

Nu har jag precis kommit hem från Lea där jag har tillbringat min kväll! Jag och Lea bakade en super god kladdkaka med grädde *mums*
 
Idag så skulle ju mitt nya sim kort kommit också men det gjorde det ju inte. Men smarta som Comviq är så spärrar dom mitt andra kort så nu har jag ingen mobil jag kan ringa i från :( 
Så vill ni mig något så är det bara att höra av er på facebook, skype eller något liknande.
Men nu måste jag ju avsluta detta inlägg med en rolig nyhet och det är att Linda och Malou ska börja träna hos oss eftersom Micke ska flytta till Göteborg. Det ska verkligen bli super kul. Vår grupp behöver verkligen lite omväxling.
 
Men nu ska jag lägga mig och sova tror jag, men jag har sovmorgon till 10 imorgon så jag har inge bråttom :P
 
Men nattinatti! :) <3


Bild tagen från Facebook ;)

Fan vad jag och Lea garvade men han är ju bara för söt!


Jag saknar Sofia Kvist i skolan! ♥


Jag är inte guds bästa flicka och definitivt inte perfekt!


Krångel!

Just nu har jag inget att blogga om. 
Men som ni kanske såg i inlägget innan har jag fått en Iphone 4 av mina bästa föräldrar. Men sim kortet till den krånglar. Sim kortet aktiveras inte så vi ringde dom idag och då visade det sig att det var något fel på Sim kortet så nu har dom skickat ett nytt som ska komma imorgon så det är bara att hoppas att det funkar!
 
God natt!  


MUMS!

Dessa gobitar fick jag av min kära kusin Gabi som nyligen var i Spanien med klassen och jag verkligen älskar dom, men dom finns dock bara där :(


Gissa vad jag har fått, jo en...


Ingen rubrik! ;)

God kväll! Idag blev det ingen ute kväll med mina fina vänner för min del eftersom jag hade träning från halv åtta till nio, och dessutom har jag DM imorgon och måste du vara utvilad för att kunna prestera.
Vilket jag vill. Men imorgon blir det förhoppnings vis bio på kvällen och filmen vi tänkte se är “Hur måna lingon finns det i världen”.  Någon som sett den?
 
Men nu ska jag nog lägga mig och sova eftersom jag inte är riktigt kry. Jag känner mig ganska hängig och inte speciellt frisk efter halsflussen och ni vet ju hur man blir när man känner sig sjuk. Man börjar inbilla sig att man är mer sjuk än vad man egentligen är, eller har jag fel?  men imorgon blir det att kämpa!
 
Önska mig lycka till imorgon!
 
Puss och god natt!



Bild från när vi var hos Linnea för någon helg sen!


.

Morning sunshines! Hur har ni sovit? Själv har jag vaknade för andra gången idag. Jag vaknade första gången av min väckar klockan som ringde redan klockan sex eftersom jag hade morgon träning som för övrigt gick ganska bra, utom en lite läskigt fall jag gjorde och slog i mitt knä men jag lever! Nu tänkte jag att jag skulle klä på mig och sedan gå över till min mormor och morfar som kom hem från Spanien igår (I N T E alls A V I S) och sen klockan två så ska jag på möte med ungdomsrådet och klockan fem har jag utvecklingssamtal som är anledningen till att vi är lediga idag!
 
Men nu ska jag ta det lite lugnt ha det gott!
 
Puss på er!


Jag vet att jag ser tjock ut men orka inte bry mig ;)

Älskar vädret!! (Y)

Heej!
 
Min dag idag har varit mycket lugn! Jag hade sovmorgon till klockan kvart över tio och sedan slutade jag klockan elva det var riktigt gott! När jag kom hem så la jag mig i sängen och kollade på film. Jag såg filmen wild child som typ är min favorit film, jag blir alltid lika rörd när jag ser den. Sen vid klockan sex var det dags för träningen men vi hade ingen tränare men det gick ändå ganska bra (Y)
Men nu ska jag lägga mig och kolla klart på efterlyst och sen kanske se Wild child igen hahahahaha eftersom jag har morgon träning i morgon. Fast sen är jag ledig hela dagen!! :D (Y)

God natt!


En bild från idol 2010! :D

Orkar inte!

Hej snyggingar! Nu har jag precis kommit hem från gården där jag tillbringade en del av min kväll! Min kväll började med att jag mötte upp Lea och följde med henne och bokade klipp tid och sen så solade hon. Efter att hon solat så drog vi ner till Rönninge där vi stoppa i oss ett helt packet ballerina :O Hur fan lyckas man? :P
Sen efter så gick jag till unkan eftersom jag skulle ha sång. på unkan träffade jag Malin och Annica som jag sedan spelade kort med och det var mycket trevligt och Annica är en riktigt dålig förlorare! :P
Sen på vägen hem gissa vad jag gör!! Jo jag drattar på rumpan i värdens lerbacke så hela min jacka, mina byxor, tröja och mina vantar var helt fula med lera. Jag skrapade också upp min rygg och arm :(
Förlåt för att det är så rörigt men jag orkar inte!  

God natt!


Tävling!

Jag är med och tävlar om ett super snygga örhänge hos en tjej som heter Sophie.  Klicka på länken för att komma till tävlingen http://repoc.blogg.se/2011/march/va-med-och-tavla-om-ett-oronhange.html#comment 
Du välja själv vilket du vill vinna nr 1, 2 eller 3.


Nu blir det "WILD CHILD" på tv3! :D <3


September!

Hej jag har tagit en omedveten blogg paus för jag har verkligen inte haft ork! Men idag har jag haft en super mysig dag som började med en promenad ner till Rönninge centrum tillsammans med Lea. I Rönninge satt vi och åt glass och bara pratade massor och det behövdes! Efter vi fikat klart tog vi en promenad hem till mig för att vi skulle åka och titta på September skulle uppträda och jag kan inte säga annat än att hon var grym!! men nu ska jag kolla på solsidan!!
 
PussPuss 



En kläning och ett par skor jag skulle vilja klicka hem! ;)




Sjuk!

Kul att man har halsfluss och ska äta penicillin i 10 dagar.
Jag får heller inte träna på minst en vecka, jag som har DM nästa helg :( 

Sjukling!

Hej bloggen hoppas ni mår bra för det gör inte jag! Jag har nämligen gått och blivit sjuk så jag har legat i min säng i två hela dar och jag är fortfarande inte frisk. Jag har jätte ont i halsen, nacken och ryggen. jag var också magsjuk igår. Men nu mår jag lite bättre men har fortfarande grymt ont i halsen och vi tror jag har fått halsfluss så ingen skola eller träning för mig :( Men om man ska se det från den positiva sidan så får man ju äta mycket glass (Y) men nu ska jag lägga mig i sängen igen och kolla på BB.
 
God natt!   



Live love and laugh ♥

Har inte tid att blogga men tänkte att jag slänger in ett inlägg ändå så ni vet att jag lever! Jag sitter just nu i köket och skriver min labbrapport som ska in imorgon och ser att det också snöar ute. Men det är ganska bra eftersom det ändå smälter och gör då sa att snön som ligger på marken också smälter (Y) Men nu måste jag skynda mig och skriva eftersom jag ska vara i ishallen om en timme och träna dom små barnen eftersom Amanda är sjuk! Så idag blir det 5 timmar i ishallen efter som jag tränade imorse 1 timme, Ska träna små barnen två timmar och sedan träna själv! men nu måste jag sluta ha det gott! :) 


Sandra Högersjö på tävlingen i Övik! ;)


Tävling!

Nu är det så att jag är med och tävlar om ett jätte fint armband på Linneas blogg, ta en tit HÄR vetja! ;)


Nu har jag äntligen beställt mina efterlängtade skor!


Dagens!


Jeans: JC
Blus: JC
Linne:JC
Väska: Longechamp
Glasögon: HM


Glad Onsdag

Nu har jag precis kommit hem från träningen, eller träning och träning. Det blev la inte så mycket träning eftersom vi inte hade någon tränare. Men tur som jag har så har ju jag och Line varit och tränat eftersom vi har gym på onsdagar i skolan. Men jag och Line simmade och bastade idag istället vilket var riktigt skönt! (Y) Men nu ska jag skriva lite på min labbrapport så den blir klar någon gång och sen ska jag sova eftersom jag har morgon träning imorgon!
 
Puss och god natt!

Efter vi simmat!

Nattinatti!

Hej nu har jag precis kommit hem från en kväll som jag spenderade tillsammans med Lea, Krickan, Bergfors och Carl. Vi gjorde inte så mycket utom att spela pingis och kort!
Men nu ska jag lägga mig och kolla på BB och sen sova eftersom jag är så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR trött! men jag har också sovmorgon till kvart över 10 så då får man ju passa på!

 

Puss på er och sov gott!

Dagens outfit!


;)

Hej Bloggen nu är jag hemma och jag har nu överlevt två dagar i skolan. Jag bloggade inget igår för jag slutade så sent och hade träning nästan direkt efter.
Nu har jag precis kommit hem men jag har varit så sjukt trött idag, det har aldrig varit så jobbigt att komma upp ur sängen som det var denna morgon men jag hade kort dag idag så jag slutade klockan halv 1.
Nu har jag precis suttit och ätit denna goa mat eftersom jag och Line var jätte hungriga så vi kunnde inte låta bli!

 

Jag vet att det var mycket men jag har inte ätit någonting alls idag utom lite morötter så jag tröck i mig allt :O
Och nu sitter jag och väntar på att Lara, Kendra och Lea som ska komma hit!
 
Men nu ska jag vila lite puss på er! :)

Vilken charmig bild!

Hittade denna charmiga bild på Jimmys Facebooks som är från när vi sov på deras hotel i Bromma ;)


Vad tycker ni? är vi inte fina?

Saknar er!


OMG!


Så här skrev Mickis på sin blogg och jag kan inte göra annat en hålla med!

Jag trodde hon skulle sjunga lite små gulligt som små flickor gör, och så har hon värsta pipan ! grym alltså.

Kan inte sluta!

Sitter och tittar på programmet Time out och jag kan verkligen inte sluta skratta! Idag är Viktoria Helgesson dessutom med. för er som inte vet vem det är så är det Sveriges duktigaste konståkare på tjejsidan! Men nu är reklamen slut så ska fortsätta kolla och skratta! Om ni vill kolla så går det på tv 4 (Y)


Hur borta får man vara!

På väg upp till Övik så köpte Lea och jag en tidning som heter SOLO som vi satt och läste hela vägen upp till Övik! I tidningen finns det några sidor med två tjejer på som modellerar och trög som jag är så ser jag inte att ena tjejen är Elena. Elena är en barndomskompis till våran familj, kolla bilderna ;)




Länge sen nu!

OHLALA

 by Vanessavodovnik

BLOPPIS!

Om ni är intresserade av att köpa något så skriver ni i bara en kommentar där det står vad ni vill ha. Sen får ni inte glöma att skriva eran mejl så jag kan få tag på er! (Y) 

OBS! Priserna kan diskuteras!


1. Jeanskjol i storlek 140 från HM. Pris 50 kr


2. Baslinnen från HM i storlek XS. Pris 20 kr st eller båda för 30!


3. Linne från HM i storlek XS! Pris 30 kr


4. Linne från JC storlek 150. Pris 25 kr!


5. Tröja från Filippa K storlek XS. Pris 40 Kr!


6. Tröjs från HM storlek 158/164. Pris 50 Kr


7. Kofta från HM storlek 146. Pris 40 Kr


8. Tröjor från Puma och UCLA storlek S. Pris 40 Kr st!


9. Lacoste linne storek 140/150. Pris 40 Kr!


10. Tröja från Sisters storlek S/M. Pris 50 Kr!


11. Tröja i storle XS. Pris 30 Kr!


12. Tröjor i storlek 150/160 och S. Pris 50 Kr st!


13. SSS tröja i storlek 150. Pris 70 Kr!


14. Tröja från Gina tricot i storlek XS. Pris 50 Kr!


15. Lång tröja från HM i storlek XS. Pris 40 Kr!


16. Stickad tröja från new yorker i storlek XS. Pris 70 Kr!

Hoppas ni hittar något!

LAST YEAR: MARS!



En vidio och några bilder från när vi firade våran tränare Linn den 20 Mars!


Tjejmidda hos Josefin den 19 Mars!




Vi var på tävling i Stenugsund!





Vi hade peter pan uppvisning! :)



Nu!

Hej finisar! Nu på morran har jag inte gjort så mycket, mest bara tagit det lugnt. Lea skulle egentligen komma hit nu men hon var tvungen att åka på barnkalas först men sen kommer hon (Y)
Jag tänkte också att jag skulle köra igång med “Last year” idag och även starta en bloppis ;) vad säger ni?
men nu ska jag fortsätta kolla på filmen “Tusen gånger starkare”
 
Pusspuss!


GRATISBIO.SE

Många är nog medlem på gratisbio redan och vet hur det funkar, men ni som inte är det, ni borde ärligt testa! Jag har under en ganska kort tid samlat ihop massa poäng genom att logga in dagligen, skriva gästboksinlägg och bli vänner med andra medlemar och det får man poäng av! Även om man besöker hemsidor, och gör andra gratis erbjudanden.


 Man kan bla få presentkort från dinsko till H&M, hemtex och maxi tom. Finns många affärer att välja mellan!

Blir ni medlemmar HÄR får du 50 poäng i välkomnspoäng och 25 poäng extra för att ni blir medlem via mig, så alltså 75 poäng i potten. Inte dumt va? :)


Orkar inte!

Jag har haft jätte huvudvärk hela dagen och har det fortarande så jag orkar inte blogga men hoppas ni får en jätte mysig kväll! :)

Rubrik! ;)

God morgon på er mina fina läsare! Nu har jag precis kommit hem från tre timmars hård träning och jag är helt död kan jag lova! Men nu ska jag  ta mig i kragen (haha säger man så?) och hoppa in i en varm dusch. så sköööööönt!


Svar på en fråga!

Hej Vanessa!
Jag undrar lite om din konståkning, hur länge har du åkt och hur många gånger tränar du varje vecka? Vilka tester har du och vilket märke har du på dina skridskor? Jag har Graf :) Vilken låt åker du till i ditt prgram? :D

                                                                                                                                                        

Jag har åkt konståkning i ungefär 10 år, jag började åka när jag var ungefär 5 år och har åkt sen dess. Jag började i skridskoskolan som alla andra och gick med tiden upp i grupp. Jag var ganska seg i skridskoskolan och det tog ganska lång tid. När jag väl klarat mig ut ur skridskoskolan så började jag åka team. Jag åkte team i ungefär 4 år innan jag tröttnade och bestämde mig för att börja köra singel. När jag började men singel så åkte jag i en grupp som hette B2. I B2 Gruppen ingick Jag, Sonja, Vilma och Denice. Min högsta önskan då var att få komma med i A gruppen som vi oftast tränade med! Med tiden blev jag allt bättre och fick äntligen ingå i A gruppen som jag så länge velat. I denna A grupp är gruppen jag åker i än idag. Min tränare heter Linn Arvidsson och är just nu gravid så vi har fått en extra tränare som heter Amanda Nylander och är fördetta VM åkare.
Jag har träning 4 dagar i veckan, Måndagar, Onsdagar, Torstamornar innan skolan, Torsdagar efter skolan och Lördagar. Detta är totalt 11 timmar i veckan som jag tränar konståkning! Jag har testerna FRI 4 och BASIC 4. Dom skridskorna jag åker på har märket “Graf Washington” och skenan heter “Gold seal”. Jag är riktigt nöjd med mina skridskor!
 
Efter som jag tävlar i en klass som heter “Junior A” så betyder det att jag tävlar med två stycken program. Jag har ett Långprogram och ett Kortprogram. Skillnaden på dessa program är att dom är olika långa och har olika många moment i. I mitt kortprogram har jag en musik som heter “Classical Gas” som  är skriven av “Vanessa – Mae” och i mitt långprogram åker jag till en musik som heter “Standing the storm” och är skriven av “William Joseph”.
 
Jag hoppas du fick svar på dina frågor!
 

-

Godkvällminafinaläsare! Nu har jag precis kommit hem från min händelse rika dag! Min morgon började med att jag och Gabi åkte till Huddinge där vi skulle byta våra byxor. Efter det så åkte jag vidare in till stan, på tåget mötte jag Sylle en kille i min klass ;) När jag sen kom in till stan så gick jag runt lite i Regnet i Stockholm och kollade. jag köpte en kavaj (Y) sen efter åkte jag till stora Mossen och gjorde vilma sällskap. Men nu måste jag gå eftersom jag ska hem till Malin och umgås med mina kära kompisar ;)
 
Hej då


LAST YEAR!

Jag läste på Kenzas blogg om att hon brukar köra “Last Year” där hon den 1 varje månad lägger upp bilder från samma månad som är fast från förra året, jag tycker det verkar som en rolig grej så jag tänkte pröva på det vad säger ni! ;)

Är det en rolig grej?



Huvudstaden!

Hej nu har jag äntligen kommit hem efter en dag i Stockholm och med träning. Min dag började redan klockan kvart över sex på morgonen då jag gick upp för att jag skulle ha träning. Efter träningen kom jag hem tog det lugnt och fixade mig för att sedan möta upp Lea och Gabi för att åka in till huvudstaden! ;) Jag fick inte med så mycket hem, jag fick bara med mig hem ett par solglasögon och ett par marinblå chinos (Y) Efter att vi hade shoppat färdigt så gick vi och åt på restaurangen “Jensen’s bofhus”. Denna restaurang ligger ungefär vid T-Centralen fast nere och verkligen en restaurang att rekommendera. Jag åt Kött och pommes och gissa vd jag betalade.. jo bara 49 kr jätte billigt och definitivt en ny favorit!
När jag kom hem var det bara att springa till träningen som för den delen gick jätte dåligt! Jag har tappat min motivation helt får att träningen alltid ser likadana ut, vi gör aldrig något nytt utan bara samma saker hela tiden och man blir riktigt trött på det och därav tappar man motivationen! Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kolla BB för jag är helt slut!
 
God natt!




Onsdag!



Nejnejnej... Det är redan Onsdag och lovet är snart slut, det är inte okej!!! Men nu ska vi inte deppa vi får ta vara av det lilla som är kvar. Idag så har jag inte bloggat för at jag har varit barnvakt åt Kendra tillsammans med Vilma och Lea! Jag har heller inget att berätta nu heller utom att träningen idag gick helt okej. Sen var det också Linns sista träning eftersom hon är gravid, super tråkigt :(
Men nu ska jag sluta tråka ut er och gå och lägga mig eftersom jag har morgon träning imorgon kl 7 :P
 
God natt! :)


En Tisdagkväll!



Hej Finisar!
Nu har jag precis kommit hem från Henrik där jag tillbringade kvällen tillsammans med Josefin, Felicia, Johanna, Kerstin, William, Daniel, Erik, Henrik och Martin och vi såg på film. Vi såg först harry potter och sedan psalm 21, jag vet inte riktigt vad jag tyckte om det filmen. Den var inte jätte läskig men ändå blev man typ rädd av att se dom äckliga typerna. Filmen var också jätte svår att hänga med i så ingen film jag skulle rekommendera.  
Sen när jag och Felicia skulle hem så satt vi och väntade på bussen men ingen buss kom. Det åkte förbi två bussar utan att stanna.... Men tillslut kom nattbussen och vi kom äntligen hem.
Men nu ska jag lägga mig och kolla på 2 och 1/2 män och imorgon ska jag vara barnvakt åt Kendra och förhoppningsvis ska Lea och Vilma vara där med! ;)
 
God natt!

Jag har så HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR tråkigt!!


SUMMER TIMES



RSS 2.0