Ingen shopping +

Sitter nu på tåget Påväg hem och äter lite godis, det är ju trots allt fredag. Det blev ingen shopping för min del, hittade ingenting..! Jag behövde verkligen förnya lite, men så vart det inte..! Men en fila vart det iallafall.


Hunter +

Hej på er i detta regniga väder! Sitter ni inne eller är ni ute och ränner som jag?!
Jag har nu precis slutat skolan och är Påväg in till stan tillsammans med Emma och Carro för lite fika och shopping. Idag är det en typisk Hunter dag, verkligen alla har hunters på sig även jag..! Haha töntigt, men men!


+


Bil +

Tro det eller ej, men idag körde jag bil! Lilla jag satt framför ratten och jag var till och med bra! Kan ni tänka er de?

Dagen annars har varit bra, skrev idag på kontraktet för studentskivan och lokalen är nu bokad. Det har dock blivit lite strul med de andra klasserna som vill ha skiva tillsammans med oss, men vi får se vad som händer..! Nu ska jag sova så jag är pigg imorgon. Helt sjukt att veckan gått så fort, redan fredag! Underbart! Puss


Jag trotsar +

God morgon på er! Sitter nu på bussen Påväg till skolan. Börjar somsagt tio idag och har bra två lektioner så slutar redan vid ett idag, super skönt! Så här ser jag ut idag,


John Blund +

Hej, känner att John Blund är på väg att besöka mig så snart är det väl dags att gå till sängs. Inget går upp mot en god natt sömn. Har sovmorgon till tio imorgon så ska försöka blogga innan jag åker till skolan, men lovar inget. God natt på er, puss!

 


Pure +

Nu är det äntligen bestämmt! Vi kommer hålla våran studentskiva på nattklubben Pure i Stockholm den 7 Maj 2013. Jag är så taggad, det kommer bli så bra!
Jag, Line, Laila och fyra stycken från våran pararellklass SP10A, var igår inne i Stockholm och tog en sväng förbi ungefär 5 olika klubbar. Vi alla fastnade för Pure direkt, det var så fint och det känndes riktigt bra! Som ni kanske har förstått så kommer vi ha våran skiva tillsammans med SP10A.
Det är helt sjukt, om 251 dagar är skivan och om 280 dagar tar jag studenten, kan inte ens förstå! Är så jävla lycklig!     

Lea Cileg+

Hej kära vänner och kanske ovänner, hur mår ni? Själv mår jag bra, utom att jag ligger och är så sjukt mätt i min säng, för vet ni?! Idag är det ingen vanlig dag alls. Idag är det nämligen min bästaväns födelsedag. Det firades med pannkakstårta i ishallen och sedan middag. Hur mysigt som helst! Puss


Nya blogg+

Åååh vad glad jag blev när jag loggade in på blogg.se och såg att jag äntligen fått ta del av den nya uppdateringen. Jag har väntat så sjukt länge. Det har ju varit strul när jag velat blogga från mobilen, men nu funkar det!!!


Underbart+

Hej på er! Hoppas ni haft en bra helg och njutit av lite ledighet, för det har jag! Igår spenderades kvällen tillsammans med några underbara själar hemma hos Markus med lite fest. Jag hade det sååå bra, kan inte ens förklara hur lycklig jag är som fått dom underbara vännerna jag fått! Dom gjorde verkligen min kväll. Jag kom hem runt halv tre och gick upp redan vid halv nio för att göra mig reda på handledarutbildningen jag och pappa skulle gå på. Kursen var faktiskt jätte intressant. Nu kan jag äntligen börja köra. Målet är att ta körkort om ungefär fyra och en halv månad! Tror ni jag lyckas?! Det tror jag! God natt på er!

Körkort+


Just nu sitter jag och äter frukost och pluggar lite körkortsteori, det är dags nu vetni! Jag ska snart hoppa in i duschen och vid halv tre börja röra mig in mot stan där jag ska möta upp Hugo Rosas. Skriver nog er ikväll! Puss

Magic Mike - Trailer+


Magic Mike+


Igår hade jag och mina underbara tjejer en riktigt myskväll. Vi var på bio i våran kära huvudstad Stockholm. Vi såg filmen Magic Mike. Jag säger bara, vilken film! Den bästa filmen jag sätt! Vi var så sjukt lyckliga ner vi kom ut från biografen och kunde inte sluta le..! Så, ni som inte sett den se den nu! Lovar er att ni inte kommer bli besvikna!




Medina-Där Palmerna Bor +


Har haft denna låt i huvet i snart två veckor, och jag älskar den lika mycket fortfarande!

+

image description
Idag har jag tillbringat min dag i Tveta skogen i Södertälje tilsammans med skolans alla treor. Vi har haft orientering. Det var faktiskt ganska roligt och det gick ganska bra. Jag var med Line, Jocke, Ida och sen mot slutet även rönngren och två till. Vi var faktiskt riktigt duktiga. men nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova, jag börjar halv nio imorgon..! 
 


Summer 2012 is over+


Mitt sista sommar lov någonsin är nu över, Sommarlovet som varit det bästa någonsin. Nu är jag tillbaka i skolan och allt känns precis som vanligt. Jag är lika skoltrött nu som jag var innan lovet. Men jag vet att när skolan väl drarigång på riktigt är det där jag trivs som bäst. Att få träffa alla underbara mäniskor som gör mig så lycklig varje dag, det är en underbar känsla!


The typical failed stekare+


Bekännelser +

-Jag är kändiskåt. -Jag är beroende av min mobil. -Jag är mörkrädd. -Jag vill fylla 18 nu! -Jag tar studenten iår. -Jag saknar Rhodos. -Jag är 162cm lång. -Jag är beroende av instagram. -Jag älskar att shoppa. -Jag vill gå en bartender utbildning nästa sommar. -Jag älskar uttrycket y.o.l.o. -Jag ska börja övningsköra nu. -Jag skulle inte kunna leva utan musik. -Jag sjunger hela tiden. -Jag har världens bästa vänner!     


Lunch mys +



Vilken mysig dag jag haft idag. Jag och några från klassen var nämligen bjudna på Lunch hos våran fina vän Caroline. Det bjöds på god mat och underbart sällskap. Jag ser inte framemot skolan som börjar på onsdag, däremot ser jag framemot att äntligen få träffa alla dessa underbara mäniskor varje dag, dom gör mig så glad!
Jag avslutade sedan dagen med två timmars träning. Träningen gick riktigt dåligt tyvärr..!


-




HISS: Jag vill hissa alla underbara människor som läser och kommenterar min blogg, det är ni som får mig att fortsätta blogga och vara aktiv. Jag blir alltid lika glad när jag loggar in och ser att statestiken ökat och att jag fått kommentarer, så fortsätt kommentera mer än ni gör idag.

DISS: Jag vill dissa alla vuxna som läser sina barns bloggar. Varför ska dom läsa dom för? får dom inte reda på tillräckligt? Bara för att bloggen finns på internet betyder det inte att ni föräldrar eller vuxna ska läsa dom!

The Voice Open Air +



Godmorgon hjärtan! sovit gott?

Jag har sovit skönt som sjutton inatt, så skönt att äntligen få sova ut och slippa gå upp klockan sju för att ha träning.

Igår jobbade jag till nio och blev därefter hämtad av min kära vän som äntligen tagit körkort, STORT grattis Malin du är bäst! Vi åkte sedan in till stan för att kolla på the voice. på vägen dit möte vi up Daffy, Chris och Aspen. Jag hade det jätte trevligt! Men nu ska jag gå ner och äta frukost och sen förbereda mig inför femt timmars jobb. Puss

Emeli Sande - Read All About It Part 3


Lägerdag 1

Då var första dagen av lägret avklarat, och hela min kropp värker. Varenda lilla kroppsdel. Men i övrigt gick träningen över förväntningarna idag. Det känns riktigt bra! Vi fick också idag träffa våran nya tränare Jessica, hon var hur gullig som helst. Hon är runt 1,50 lång och har malmö dialekt, jätte härligt (Dialekt kär tjej). Jag brukar alltid vara jätte nojjig när det gäller nya tränare osv. men detta känns riktigt bra! Jag ser framemot denna säsong!

image description


OS

Det blev inge sova för mig, istället vart det packning och OS - galan. Gud så mäktig galan är! Ni som inte tittar, slå på SVT direkt!


Rörigt inlägg

God kväll på er! Jag har bloggtorka, jag har inget att skriva om..! Vad vill ni läsa om? Släng in en kommentar vetja!

Igår tillbringade jag iallafall kvällen hemma hos Sofia med alla härliga brudar, gud vad jag har saknat dom! Vi firade Sofia som fyllde 18 när vi var på rhodos. Det var jätte trevligt. Det bjöds på god mat och underbara tjejer, kan det bli bättre?
Tyvärr har jag inga bilder att bjuda på från kvällen eftersom jag glömde min mobil hemma hos Line, klantig som jag är..! Men nu måste jag snart sova för imorgon börjar mitt träningsläger!
Puss


You're 18 now Emelie and you can make all the stuff you did before but now is legal.


Grattis på födelsedagen min underbara Emelie! 18 baaaaaaaaaast, helt sjukt!


skön termin..!


Mitt nya schema, de som är förkryssat är lektioner som jag inte har!


För vi lever alla med känslan att falla, och vid tomhetens botten står vi på toppen


Life is too short to wait

Nu är jag äntligen hemma och har precis ätit lite middag. Dagen har jag spenderat i våran vackra huvudstad Stockholm tillsammans med min kära vän Lea. Vi gick i stora drag mest runt i affärer och tittade lite gran. Vart ingenting för min del idag, men jag är glad ändå! 
Något jag helt glömt att berätta för er är att jag denna vecka gästbloggar på Lines blogg, ta gärna en tit där med! Klicka på bilden för att komma till bloggen!
  

Tone Damli feat. Eric Saade - Imagine


Ingen kan komma och säga att dessa två människor inte är snygga, dör typ!

pissväder..!

åååh, kan någon ta mig härifrån?! Jag orkar inte med allt regn här i sverige, kan någon ge mig sol och värme! Att jobba sju timmar ute i regn är ingen höjdare, regn = inga kunder, tiden går långsamt och jag äter massa onyttigt..! Inte bra..! 
 

Worktime

God morgon på er! Sitter nu i Tumba och väntar på bussen som ska ta mig till jobbet. Bussen går om 20 minuter så tänkte att jag skulle hinna blogga lite innan. Idag jobbar jag från 14 till 21, och som det ser ut just nu är det ända jobb dagen denna vecka. Ganska skönt!


Chris Brown - Don't Wake Me Up


The boy who



Lånad av: Lisa Westerlund

Söndag 5 Augusti

Hej, jag vill börja med att be om ursäkt för den dåliga uppdateringen här på bloggen. Det har varit mycket som hänt nu, blandannat jobb. Jag har jobbat Måndag, Onsdag, torsdag och Fredag från 12 till 21 varje dag..! Men trots allt jobb har jag hunnit med massa annat skoj. I fredags efter jobbet var det fest i Tullinge som stod på schemat. Det var ganska mycket folk men trots de så var det väldigt lugnt, men jag hade de trevligt och kom hem runt tre tiden. Igår åkte jag tillsammans med Lea och Maria in till stan för att se på pride paraden. Vi mötte även upp Ida och Josefin och vi gick faktiskt i paraden..! Det var ganska pinsamt och det ända jag och Lea tänkte på när vi gick där var "Snälla intervjua inte oss" haha. Det vart även litte shopping. 
Kvällen spenderade jag hemma hos Isak i Bromma tillsammans med tjejerna. Det var riktigt kul att få träffa killarna igen eftersom vi inte träffats sen vi åkte hem från Rhodos. Riktigt mysigt!
Bjuder på lite bilder från helgen i nästa inlägg, puss!

RSS 2.0