Igelstaloppet!

Hej jag vet att jag inte bloggat på ett tag och att jag varje gång säger att jag ska bli bättre på det, men sen kommer det upp något och det blir samma sak igen. Men idag har jag sprungit Igelstaloppet i skolan som var 7,3 kilometer. Jag är riktigt nöjd med min prestation. Det var riktigt jobbigt i början men sen kom man igång igen och jag gick endast två gånger och dessa två gånger var i några riktigt jobbiga backar. Men jag tog mig igenom loppet på en tid som var 41 minuter och blev där med första tjejen i klassen. Jag blev på 49 plats av hela skolan och där av riktigt nöjd!!
Jag fick dock några riktigt jobbiga skavsår/blåsor på mina fötter. Jag kunde inte ens gå med mina skor på till bussen så fick gå utan. På vägen till bussen blev jag också ner sprutad med vatten av en bil som körde förbi, inte kul eller jo lite haha :P
Men nu ska jag ta det lugnt och snart gå och lägga mig eftersom jag ska jobba imorgon från halv tio till typ 5. Sen är det ju valborg så jag ska på tjej middag hos Amanda och det ska bli super mysigt! :D
 

Taggad tjej innan loppet!


Två tjejer som taggar för att springa 7.3 km



Nöjda tjejer efter loppet!

God natt!  
 

En da på stan! ;)

Orkar inte blogga men idag efter skolan åkte jag in till stan och träffade en kompis från Rättvik som jag inte träffat på två år. Hans kompis och hans systers kille Sigge var också med! Vi hade det super mysigt och gick och kollade runt i affärer och vi gick även genom gamla stan Till slussen ;) Orkar inte skriva mer!

Sigge och shpend ;)

Puspuss!


Så snygg! :)

Josefian: Martin är bäst i huset. Han är så fiiiiiiiiin.  Foto: TV11
Frida: lätt snyggast!  Foto: TV11
Mattis: Jag älskar Martin <3  Foto: TV11


Grattis på födelsedagen pappa! :D

-

Woho äntligen en liten bebis!

Jag fick precis ett sms av min underbara tränare där det stod att hon idag kl 18.20 äntligen fött sin lilla bebis. Det blev en lite flicka som ska heta Freja, jätte gulligt! Jag är så HÄÄÄR glad just nu! :D Hoppas jag snart får träffa lilla Freja! :D <3

I was born this way!







Kusin vitamin!




Black swan

God morgon på er!
Just nu så är det så sjukt fint väder ute, klockan är bara halv elva och det är redan 19 grader ute(Y)
Snart kommer mina små kusiner ner hit och ska leka med mig ;) så jag måste skriva det här lite fort!
Igår så spenderade jag min dag och kväll med mina underbara vänner. Dan började med att jag och Lea åkte in till stan och shoppade lite. Jag fick inte med mig så mycket bara några små saker. Sen åt vi på Jensens bofhus och det var super gott som vanligt. Sen åkte vi hem och jag fick träffa Leas farmor och Farfar som är här från Serbien. Sen gick jag hem för att Felicia, Ellinor, Emelie och Karin skulle komma hit och grilla. när vi sedan grillat klart så begav vi oss ner till Rönninge eftersom vi skulle hem till Malin och se Black swan. Black swan var ganska läskig men ändå jätte bra, verkligen se värd. Men nu ska jag möta Lea i centrum och snart kommer la kusinerna med! ;)
 


Pusspuss

Påskafton!

Nu är jag äntlige hemma efter en lång dag! Som ni vet så var jag och jobbade idag från 12 till 17.30 och det gick jätte bra. Direkt efter att jag jobbat klart begav jag mig mot Solna där jag skulle till våra familje kompisar och fira Sara som fyllde år och där stannade vi hela kvällen! Men nu ska jag ta och lägga mig och kolla på tv eller någon bra film som jag sett 1000 gånger redan :P Hoppas ni hade en bra påskafton! <3
 


Pusspuss!

Så jävla skönt låt! :)


Glad påsk!

Jaaa, jag får la börja med att säga glad påsk till er underbara läsare. Jag vet inte riktigt vilken dag som egentligen är påsk, men vi hade middag idag här med hela feta familjen och jag fick fyra stora ägg fyllda med godis och även 500 Kr rikare blev jag (Y)
Sen fick jag också reda på att jag idag att jag ska åka till ett café där jag sökt jobb och prov jobba imorgon och gissa vem som ska hjälpa mig! Jo mi kusin Gabi :P
Men u ska jag kolla på talang och sen BB ;)

 

Pusspuss

Resultatet! (Y)



Onsdag 20 April

God morgon!
Precis innan jag vaknade idag så hade jag en lite rolig dröm. Jag drömde att jag och Alexandra (Konståknings kompis) Stod på isen och sålde hem gjorda donuts till åkarna. Så när jag vaknade var jag jätte sugen på att göra donats, så David och jag har nu gjort degen och väntar bara på att dom ska jäsa! Hoppas verkligen dom blir goda! :D
Vilma är också på väg hit, jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på men något kul blir det nog! ;)
 
Men nu ska jag nog gå upp och städa mitt rum lite, jätte tråkigt :(
 
Pusspuss!  


Det ända jag vill ha i mitt påskägg är...



Dessa tre sorterna!

Frågestund!



Japp ni läste rätt.
Nu är det dags för frågestund så var inte blyga fråga på bara.
Inga fråger är för små, komplicerade, konstiga eller vad det nu kan vara!
Jag svarar på dom när jag fått mins 10 kommentarer!


Denna kille heter Love och sökte till Talang, och ja behöver jag säga mer se och avgör själva! :)


Varför alltid ha en rubrik?!

Hej mina fina läsare! Förlåt för att jag inte bloggade mer igår, men jag kom hem vid halv 1 tiden. Kvällen började riktigt bra då jag, Malin, Karin och Ellinor satt vid bergviks bryggan och grillade. Sen kom också Daniel, Martin, Erik, William och 3 random killar. Efter vi suttit där i 2 timmar och bara pratat så gick vi tjejer hem till Malin och bara tog det lungt och även Martin, William och Daniel kom dit senare!
 När jag kom hem sen vid halv 1 så var ju super trött och skulle lägga mig men fastnade i stället framför dator där jag satt och chattade med en barndomsvän som heter Marcus som jag inte träffat på hur många år som helst. Vi låg och pratade till klockan 3 om allt mellan himmel och gjord (Hatar när folk säger så) och det var jätte trevligt!

 
Nu på morran så har jag gjort ganska mycket. Jag har slipat ett bord, hamrat sönder en sten trappa och ska nu plugga innan jag ska på sån klockan 2.
Hoppas ni får en bra dag!
 
Pusspuss! <3


Marcus!


Underbart väder!

Nu har jag precis kommit hem från Bergvik där jag var tillsammans med Malin och Johanna. Vi hade det super mysigt och det var riktigt varmt och skönt! Ikväll kanske vi ska grilla också så hoppas vädret håller ;)






Pusspuss

21 Grader ute (Y)

god morgon bloggen!
Jag vet att jag inte bloggat ordentligt på några dar, men jag har haft det fullt upp. Det har varit så sjukt fint väder så jag har inte velat sitta inne.
Men det har inte hänt något speciellt. Kvällarna har jag spenderat på fotbolls planen men mina kära vänner och en fotboll ;)
 
Idag har jag inga planer och vet ni det är 21 grader ute så jävla skönt!
 
Ha det bra så länge ;)

Who am I supposed to be? Someone else or me?


Ligger ute i solen och har det gott! :)



God natt!


Kolla vad jag hittade på svt! ;)


Richard och Michelle!

What are worda!

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight

And I'm gonna be by your side
I would never leave when she needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close


Fredag 15/4

Det är en sån här underbar dag idag vet ni varför? Jo för det är Fredag, Det är lov, solen lyser och det är lov haha :D
Idag har det varit en jätte skön dag och det har hänt ganska mycket, jag ska ta det från början.
Först så fick vi våran leverans av kakor till skolan som vi var tvungna att ta hand om. Jag kan säga så här nu, jag har jättejätte ont i händerna efter att ha burit kakor upp och ner i hela skolan och även hem.
Men varför klaga nu när det är loooooooov!
Sen hände det också en olycka på idrotten och fråga inte vad för det vet jag inte. Men Silvia blev typ uppkastad i luften och skulle sen landa men ramlade och gjorde sig jätte illa så ambulans fick komma! Hoppas allt gick bra.
 
Sen var också våran saknade Sasja som har flyttat till Bali (Stavas det så?) :( Men nu är han äntligen i Sverige och ska stanna i tre veckor (Y)
 
Ikväll har jag inga planer utom att Sara mammas kompis ska komma med sina tvillingar :P
 
Men nu ska jag ta och sätta punkt ha det gott!


Dagens outfit!


Short: Zara   Tröja: HM   Skor: Converse   Glasögon: HM

Vad tycker ni?


Fan!

Kläningen jag skulle köpa idag fanns inte någonstans inte ens i stan! :(
Men nu ska jag sova ni får ha det så gott inatt :)


HM

Nu sitter jag på tåget och är på väg in till Södertälje eftersom jag tänkte spana in dom nya kläderna på hm ;) sen bär det tillbaka till skolan! Hoppas ni haft en bra början på dan och att ni får en fortsatt bra dag! :) glöm inte att kommentera det blir så mycket roligare att blogga då :D

Playtime

Hej! Sitter nu på tåget påväg hem från Södertälje där jag nyss var och gymmat! Riktigt skönt måste jag säga. Nu ska jag möta Lara och lilla kendra och senare ikväll blir det två timmar träning! ;) Hej så länge!

Mys dag!

God kväll!
Min dag har varigt riktigt lugn och skön. Hade bara tre lektioner idag så jag slutade halv 2 super skönt. Sen vid tre tiden så åkte jag till unkan eftersom jag är med i ungdomsrådet och vi hade möte om en kommunbal vi ska ha för alla 9:or i år. Efter mötet så gick jag till Salems grillen tillsammans med Emelie och Agnes. Jag hade det hur mysigt som helst. sen åkte jag til unkan igen eftersom jag hade sång och inte orkade åka hem innan fast tog dock fel på tiden idag. Fick för mig att jag började halv 8 men jag började 8 ;)
Men nu ska jag kolla på desperata hemmafruar ha en skön kväll för det ska jag eftersom jag börjar 10 imorgon!  


Trött

God morgon hur mår ni? Själv är jag jätte trött. Jag sitter nu i skolan och har geografi som är det tråkigaste lektionen i skolan ! Men nu ska jag lyssna på musik och vila medans pär babblar på ;)

Unkan!

Tänkte berätta lite kort om går kvällen jag hade. Det var nämligen så här att Alma, Pauline och Denina var och åt middag här hos oss. Sen efter middagen så gick vi till filmkejan för att hämta ut min bikini som äntligen kom. Eftersom vi då redan var halv vägs till Unkan så gick vi dit och spelade biljard och air hockey, så klart vann Denina och jag som då var i samma lag och för att vi är så jävla bäst! sen gick vi hem och bara tog det lungt.


Ta mig till kärlek, ta mig till dans, ge mig nåt som tar mig någonstans!


Skönt!

Tjenare blogg läsare! Nu på morran så har jag varit och kört ett spinning pass med Pauline. Det var riktigt jobbigt men det behövde jag efter att ha varit sjuk två gånger denna månad. Har tappat allt, min kondis och mina muskler (dom få jag hade ;)) men det känns jätte skönt nu efter! Nu sitter jag i bilen med pappa för vi ska fixa en sak ;) Pusspuss

Då har man klickat hem två nya snygga ringar! ;)

Ring Stor Silver i gruppen Smycken hos Style by Tyra AB (AN5r)
Ring Svart  i gruppen Smycken / Ringar hos Style by Tyra AB (JG104r)

Vad tycker ni?

Dagens!

Men tjenare! Idag är jag helt frisk och har tillochmed varit i skolan som för övrigt gick riktigt snabbt. Ikväll vet jag inte vad som händer får se om jag och brudarna hittar på något som tex går ut och äter eller något. Jag vet att inläggen har varit ganska tråkiga och så, men det är för att jag bloggar från iphonen och det tar jätte lång tid att ladda upp bilderna:( men ska bättra mig Pusspuss

...

Nej jag har fått ont i magen igen, inte bra alls!! Men huvudsaken är att jag inte spyr :P men imorgon ska jag till skolan iallafall!! :D

Morgon!

God morgon! Idag mår jag mycket bättre. Just nu ligger jag och kollar på gamla paradise hotel avsnitt, det är den säsongen då snygga Andreas och Simon var med och fula Franciska hihi :P men nu ska jag fortsätta kolla ha det gott! :)

Sängen!

Nu ligger jag i min säng som jag gjort hela dagen. Jag spyr inte längre men har huvudvärk och ont i rygg och mage. Imorgon har ja egentligen naturkunskaps prov men jag kommer missa det :( men jag får göra det en annan dag! Men nu väntar jag på att big brother ska börja. Jag ligger i sängen och kan inte bestämma mig om jag svettas eller om jag fryser men men nu ska jag kolla tv. Ha det så gott så hörs vi! :)

Fan!!!

Ni ligger jag hemma och är kräksjuk för andra gången på en månad :( det är så jävla äckligt att spy fy! Men nu ska jag kolla film!

Fick en fråga!

Postat av: ella

hej! undrade om du kunde berätta lite om din konståkning, typ va du kan för något hur länge du åkt och hur många poäng du fått som mest! kramis =)


Svar:
Jag har gjort ett inlägg lite längre ner där jag skrivit om min konståning, men jag skulle kunna göra ett litet till lite senare!

Men här är det jag skrev tidigare!
http://voodoovnik.blogg.se/2011/march/svar-pa-en-fraga.html#comment


NT & BB

Nu blir det att plugga naturkunskap och se storebror ;)

ååå

Jag blir så HÄÄÄÄÄR irriterad....
Vad har folk för liv när som går och gör inbrott i tre stycken butiker i Salem centrum och en i Rönninge centrum? 
Inget liv alls!?
Dom gjorde inbrott på fiket i Rönninge och i Salem centrum. Sen gjorde dom inbrott i den nya klädaffären Danato typ som dom nyss öppnat i Salem centrum och även den nya sushi restaurangen i Salem Centrum.
 
Vad är detta liksom jag trodde man bodde i Sveriges säkraste kommun eller var den inte så?!
 

Svenska!

God morgon solstrålar! Nu sitter jag i skolan och har svenska men vi kollar på en engelsk film, jag vet konstigt haha. Idag blir det en lugn dag för vi ska typ bara se film och sen slutar jag halv 2 super skönt! Men nu ska jag fortsätta kolls på filmen så jag hänger med puss på er!! :)

- En man vill alltid vara en kvinnas första kärlek - en kvinna vill alltid vara en mans sista äventyr


Jag tycker inte som alla andra!



Denna tjej heter Rebecca Black och slog igenom med låten Friday över en natt och fick 70 000 vissningar på en dag. Hon har fått mycket kritik och opassande kommentarer för att hon gjort en musik video. Själv tycker jag att låten är jätte bra och har verkligen ingenting emot henne. jag tycker hon är jätte bra och att folk ska slutta vara så jävla avensjuka och var glada för hennes skull istället!


Vad tycker ni?

Show! :)

God morgon!
 
Igår så tillbringade jag min kväll hemma hos min gud mor vilket var mycket trevligt.
Dagen ska tillbringas i salems ishall eftersom vi ska ha show idag kl 5, men jag ska vara där redan kl halv 3 för att fixa smink, hår och för att träna lite innan ;)
Hoppas ni kommer och kollar!
Nu ska jag gå ner och äta lite frulle!

Vill ni se showen på Söndag?

Stor familjeföreställning söndagen den 3 april kl 17.00 i Salems Ishall. Shownummer från Lejonkungen framförda av barn och ungdomar från Konståkningsklubben i Salem. Lotterier samt försäljning av varma mackor och våfflor.

Välkommna! :D


SHOW!

Nu har jag precis tagit ett varmt bad för att få bort allt smink jag haft idag, vi har nämligen haft show idag med konståkningen. Årets tema är Lejonkungen och det gick riktigt bra idag eller jag stod på benen!
Men jag tänkte att jag skulle ladda upp lite bilder från idag men det kommer mer på Söndag då vi har den stora showen. Idag hade vi bara för skolor ;)









RSS 2.0