Blir för trött på mig själv..!

Blir för trött på mig själv när jag tvingar mig upp ut sängen för att ta mig till skolan när jag kommer på att jag börjar tio, faaaaan!


Photoshoot

Hur har eran dag varit? Jag Har haft en super dag idag! Gick i skolan från 8 till halv elva, efter skolan åkte jag tillsammans med Caroline och Emma på en photoshoot ^^
Det var riktigt kul och några av bilderna blev nog riktigt bra. Vi tog även några bilder som vi ska använda oss av när vi nästa år ska starta vårat företag, riktigt kul! Om ni ha tur kanske jag lägger upp några av bilderna sen ;)
Utom fotograferingen har jag också tränat, träningen gick riktigt bra faktiskt! Men nu måste jag plugga lite innan jag ska sova, puss!


Ni har väl inte missat mig på instagram?!


En helt vanlig dag, nästan..!

God kväll, idag var första dagen i skolan efter Barcelona. Dagen gick fort och det var så kul att träffs alla! Jag fick inte bara träffa alla underbara människor i skolan, jag fick också träffa den sjukt snygga Martin Granetoft. Han jobbar nämligen för studentgöretaget ABC gruppen som samarbetar med våran skola. Han var verkligen hur trevlig, snygg och charmig som helst och då ska vi inte ens prata om hans dialekt!

På kvällen skulle jag egentligen jobba, men eftersom tågen är så himla bra han jag aldrig till jobbet och gick därför hem till kära Malin istället. Vi hade det super mysigt, vi låg mest och bara pratade. Men nu måste jag verkligen sova, puss!


Justin Bieber - Turn To You


Hem ljuva hem!

Hej sverige, hej hela världen och hej mina 10000000 läsare! Skämtosido, nu är jag hemma i mitt kära land sverige.
Det känns super skönt att äntligen få komma hem fast jag redan saknar Barcelona. Jag saknar värmen, poolen utanför huset och alla goa människor. Men jag har saknat alla här hemma så sjukt mycket med och det ska bli så kul att träffa alla. Flygningen gick bra, blev lite sena bara men sån händer ju. Nu ska jag strax börja röra mig till jobbet, men jag bloggar kanske när jag kommer hem. Puss!

Bjuder på en super charmig bild! ;)

Loreen - Euphoria


Grand Final - 2012 Eurovision Song Contest, så sjukt mäktigt!

Loreen

Jag tror ingen av er där ute har missar att Loreen faktiskt tog hem guldet idag, helt sjukt! Stort grattis till Loreen och Sverige som nästa år faktiskt ska hålla i hela stora tävlingen, hur coolt är inte det?! AAAAAHHHHHHHH!!!


Barca, klapp klapp klapp!

Idag spelade Barca finalen av el cupa del rey och vann så klart! Dom vann med 3-0. Vi alla satt som klistrade framför tv med pizza och massa annat gott. Det smälldes även massa raketer för att fira segern!


.

Ni som känner mig vet att jag lätt blir rastlös och uttråkad om det inte händer något runt omkring mig. Precis så är det här. När mina kusiner går i skolan och vi är hemma på dagarna och kvällarna så blir jag så sjukt rastlös och utråkad. Och när jag har tråkigt så äter jag, så gissa om jag har blivit tjock...!
Men imorgon ska vi i allafall iväg på en marknad så jag slipper bli tjockare, puss


Barcelona i mitt hjärta

Idag är det hela trettio grader i skuggan vilket vi firar med en hel dag vid poolen med sol och bad!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_203892673.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_203892796.jpg" class="image">


Sommar och 29 grader

Ååh vilken under bar dag det varit idag, helt sjukt! Det har varit hela 29 grader och strålande sol ute, vad mer kan man önska sig?! Dock har jag bränt mig på axlarna... Men jag överlever, bra va! Utom att solar och badat har jag också varit på en super stor marknad här i stan, fick med mig tre par skor och en hatt hem och en ganska bra färg på kroppen, deni ;) men nu ska jag nog ta en paus från solen och kolla på en film, hoppas ni har det bra där hemma! Saknar er puss!


Barcelona

Sitter nu ute på altanen i det svala men ändå varma vädret. Har precis tagit mig ett dop i poolen efter en hel dag med shopping. Jag fick med mig en väska, ett par skor, två klänningar och en super söt byxdress. Hur har ni det i Sverige?


Barcelona

Hej Sverige och resten av världen som läser min blogg! Hörde att ni i Stockholm hade haft det riktigt bra väder idag, kul för er..?! Här i Barcelona har det varit helt okej värme, men väldigt mycket vind. Imorgon ska det däremot bli runt 26 grader så jag klagar inte.
Just nu ligger jag i sängen och pluggar lite mesans mina söta kusiner och bror ligger i sängen breve och flummar lite. Imorgon blir det shopping och sen hoppas vi på att kunna sola lite också, hare gott så länge, puusss!


Underbart

Jag vill börja med att tacka alla underbara människor som finns i mitt liv just nu! Jag mår så sjukt bra just nu och verkligen älskar livet!
Sen vill jag tacka alla som gjorde min helg underbar, det var från mys till fest till 18 års middag och massa annat skoj. Och just nu sitter jag på Skavsta flygplats och väntar på att mitt plan ska lyfta, Barcelona here I come! Det ska bli så sjukt skönt att få komma iväg lite och få riktig sol och värme(Y)
Hoppas ni också haft en super helg och får en fortsatt trevlig vecka!
Bjuder på några bilder från helgen också ;)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-1/411446/images/2012/pic_203344244.jpg" class="image">


Vi är söta, vi vet..!





Vi är söta, vi vet..!





Dansa pausa kusiner


Cool taggad tjej på jobbet..!


Hönsklassen

Nu är det såhär att några killar i min klass har startat en blogg som handlar om våra dagar i SP10B. Jag tänkte därför hjälpa dom lite på traven och faktiskt länka bloggen här, vad säger ni om det?
In och läs med er nu! Hönsklassens blogg hittar ni HÄR!







120515

Sitter nu på bussen Påväg hem från jobbet. Känner mig trött och sliten, det ska bli så sjukt skönt med lite ledighet.
Skolan idag var väldigt lugn och skön eftersom vi hade projektdag, vi fick gå runt och kolla på alla 3or och även börja spåna själva. Jag ska arbeta tillsammans ned Emma och Caroline, eftersom vi går ekonomi ska vi då göra ett UF - företag. Har ni några förslag på produkter vi skulle kunna sälja? Tacksam för svar ;)


-

Hej, hur mår ni? Själv mår jag bra men är så sjukt trött bara. Igår spenderade jag dagen till att träna, tränade ett pass på morgonen i Solna och sedan ett till senare fast i Sätra. Efter att jag tränar klart åkte jag till min kära vän Marcus för att träffa lite underbara människor i Älvsjö. Dom hade ordnat en utom hus fest vid långsjön som vart riktigt lyckat dock blev det kalt mot kvällen så jag, Carro och Emma drog vidare till Gröndal hem till Gustav där det var lite andra goa människor. Fick sedan sällskap hem. Kom hem runt två tiden och somnade runt halv fyra.
Imorse ringde klockan redan halv nio, vid nio tiden satt jag i bilen Påväg till Solna för träning. Träningen gick helt okej, dock ramlade jag och slog i mina knän men jag lever. Efter träningen var det snabba puckar till jobbet för ett fyra timmars pass...! sålde faktiskt ett avtal till idag, glad tjej!
Men nu ska jag se klart på Big Brother innan jag somnar igen, puss


Uppskatta det du har!

Då var jag hemma efter en fantastisk kväll med underbara människor. Som jag tidigare nämnde var vi på tjej middag hos våran allt för saknade vän Maria. Jag hade det så sjukt roligt, kommer inte ens ihåg senast när jag skrattade så mycket som jag gjorde ikväll. Vilken känsla! Jag saknar verkligen Maria i våran klass..!

Vi åt så sjukt mycket mat och blev så sjukt mätta. Vi hade fixat ihop ett litet knytis då alla tog med sig något och Gud vad mat det blev över. Jag tror familjen Runow har mat i flera dagar nu.
Men nu tänkte jag sova, ska träna imorgon bitti i Solna. God natt!


they say that the heart is the strongest muscle, but how can it break so easily?!


Trippel salcow

Någonting jag inte berättat för er är att i onsdags på träningen stod jag min första trippel salcow. För er som inte vet så mycket om konståkning så är det ett hopp som man snurrar tre varv i. Jag blev så sjukt förvånad och har fortfarande svårt att fatta att jag faktiskt äntligen landade den efter två års träning, det känns underbart!


Tjejmiddag

God dag på er! Hoppas ni alla mår bra, själv mår jag super! Dagen idag var riktigt skön och skrattig. Jag älskar att skratta, man märker verkligen att man lever då!
Ikväll bär det av till Viksberg tillsammans med alla underbara tjejer till saknade Maria för Tjejmiddag. Gud så mysigt det ska bli, har verkligen längtat! Nu ska jag gå och titta till kladdkakorna, puss


-

God kväll, ligger nu i sängen och kollar på tv. Kom hem från jobbet för ungefär en timme sen. Är så sjukt glad, sålde mitt första el avtal idag! Känns så sjukt bra, nu kan det bara gå bättre! Men nu ska jag sova, puss


God natt!


Sjukling

Min dag har bara bestått av film och glass. Jag har nämligen varit hemma eftersom jag är sjuk, tror det mesta är på grund av all pollen. Har ont i ögonen, halsen och näsan rinner för fulla muggar. Men ska försöka ta mig till skolan imorgon och efter skolan är det första dagen på nya jobbet som gäller! God natt


Grattis på födelsedagen lilla Bror!


Jag saknar Gotland..




Never say never

Har precis gjort klart mitt historia arbete om Titanic och slår på tv, gissa vad som går, Jo Titanic. så det ligger jag och kollar på nu.
Men tänkte berätta om min helg som varit jätte bra. Vi började med att fira in helgen på grönan tillsammans med LMFAO, och dom levererade verkligen!! Efter att vi varit på grönan så åkte jag, Emma och Carro hem till Markus där vi badade och bastade tillsammans med resten av killarna. Efter det sov vi över hos Krickan.
På lördagen så firade jag och min släkt min bror och på kvällen åkte jag till rönninge och träffade mina underbara tjejer.
Idag har jag bara tränat och pluggar men nu ska jag fortsätta kolla på Titanic :)


Justin Bieber - Boyfriend


Mina kusiner steker!


Be young, be stupid and be reckless

Det har varit så sjukt underbart väder ute idag och varför inte fira det med pizza till frukost?! De gjorde iallafall vi!


It's hard to forget someone who gave you so much to remember!

Hoppas alla ni där ute hade en bra Valborg igår, för de hade inte vi. Vi började kvällen hemma hos Malin med en super mysig middag och massa prat. Sen bestämde vi oss för att gå till rönninge folkets hus där en kompis hade fixat in oss. Vi träffar den ena tjejen som hade festen som säger till oss att det är okej att gå in. Vi betalar och går in då plötsligt den andra som har festen kommer och skickar ut oss. Men några underbara själar fixar in oss igen och vi fick vara där i ungefär 10 min innan hon kommer igen. Vi blev utskickade 2 gånger för att lokalen var full och för att vi inte var bjudna. Lokalen var helt jävla tom och alla där inne var INTE bjudna. Det var många på vår sida som blev lika irriterade som oss. Jag förstår mig verkligen inte på vissa människor. Visa är underbara och andra inte.
Men nu tänker jag inte lägga mer energi på det för alla vet ju att som man behandlar andra blir man behandlad själv!


-

Det är otroligt hur en människa kan förstöra så många människors kväll?! Undra hur många listor hon är på nu?!


RSS 2.0