SNÖLEK <33

I dag hadde vi största snöbollskriget ever.
Killarna mot Tjejerna.
asso man var typ chans lös för dom satte sig på en och började sjuta upp snö i ansiktet med hande så man typ fick as mycket snö i munen.
tycker synd om Emelie alla gick typ på henne hennes jeans var typ ljus svarta efter var dom as murka haha stakarn. men grejen var att så fort man försökte hjälpa henne gick alla på mig så ja det var vel en skön dag i snön litte överdriven men kul.
Men sen på rasten så hadde krickan sjutit eller tryckt upp snö i mitt ansikte så skulle ja göra till backa, Då ramlade krickan och någon fälde mig så jag ramlade på ahn och då blev han typ as sur och ja man blev typ ass rädd ju han typ trök ner mig i marken och började trycka upp snö i ansiktet så.. vadå blöt ner jag kom in..

ÄR MAN MED I LEKEN FÅR MAN LEKEN TÅLA


As garv

I dag var det Felicia, Heléna och kören som jällde.
i dag var jag och felicia med heléna på en show hon satt upp.
det var ass bra jag rös när det sjöng haah.
felicia och jag var målade som spöken i ansiktet knall vita med svart ögonskugga och lilla rose.
Sennär vi skulle gå till doncken och äta så kollade alla på oss som om vi var helt duma i huvet haha.
haha sen kom jag hem vid typ halv 8 då åkte jag direkt till martin (min morbror / gudfar) som fyllde år.
Sen åkte jag och david hem och då gick vi ue med tessan (våran hund) sen hämtade vi pulkorna och gick till pulka backen precis vid oss och då kom ett par till som typ hete Alva, Hanna och typ issabel tror jag.
jag satt och garvade åt dom hela tiden det var helt galna alla tre skulle sitta på en litten bräda typ och dom typ bara ramlade av haha kan ni tänka er..
ska gå nu älskar er..<33

Jag Älskar Dig <33

Tänk på en kille och fyll i.

[x] han är svensk. [tror jag]
[x] han är i din ålder.
[ ] han är lång
[/} han är mogen.
[x] han är söt.
[  ] han är okysst.
[x] han är snäll.
[ ] jag kan säga allt till honom.
[x] han är lätt att dela ett gott skratt med.
[  ] han är mobbad.
[  ] han är blyg.
[x] han är framåt.
[ ] han har gjort dig ledsen.
[x] han har gjort dig glad
[ ] jag kan prata med honom om jag är ledsen.
[x] vi kan dela glädje tillsammans.
[x] jag har varit arg på honom.
[x] jag har skrikit åt honom.
[ ] jag har kramat honom
[ ] han har tyckt att jag har varit jobbig.
[ ] han tycker att jag är snäll.[det vet vel inte jag]
[  ] jag har sovit hos honom eller hos en kompis med han.
[  ] han har sovit hos mig
[x] vi har kollat på film ihop. [I skolan hihi]
[x] jag brukar tänka på honom.
[x] jag brukar sakna honom.
[ ] jag brukar fälla tårar för honom
[ ? ] han kommer lista ut att det här handlar om honom


Hatar Ganja

I dag började denna dag dåligt.. den började redan kl kavart över 7 då jag gick till bussen för att hinna till skolan då kommer jag upp och s kommer en buss men det är 745 och den går till fridhemsplan eller hur det stavas  sen kom 708 men det kunnde jag inte heller ta efter som jag skulle åka med felicia och jag skulle ta 36 bussen men den komm alldrig så jag hadde ståt där i över 40 min och väntat då en buss kom men det var också 745 men då frös jag så mycket så jag gick påd en och hoppade av vid tvär vägen hos felicia och väntade på bussen med henne då kom det typ 5 min senare och då kom vi ändå försent typ 8 min men men det var ju inte vårat fel sen har det varit en ganska soft dag. vi hadde SO, Spanska och Matte på förmiddagen då ganja kom in och ville prata men en och en som tur var det inte jag hihi men jag tycker synd om sebbe som fick ass mycket själ för någonting han typ inte gjort så han fick prata med 4 lärare på bara förmiddagen.
sen var det dags för lunch då blev det risgrynsgröt mmm... gott.
sen efter lunchen var det musik och jag och felicia jobbade med våran låt som jag ska spela på piano sen var det slöjd och jag han inte klart med min kläning i dag heller men jag hadde ass litte kvar men Lena var litte seg i dag haha men nu måste jag gå jag har tränning i två timmar hej då..<33

BARA SÅ ALLA VET SÅ HATAR JAG GANJA OCH DET TROR JAG JAG INTE ÄR ENSAM OM ELLER

GRATISMODE.SE

Hejsan alla
 jag är medlem på en sida som heter gratismode.se där man kan få massor av poäng genom att göra just precis som jag gör bara skriva ett inlägg så alla ser.
på gratis mode kan kan man få bio billjet och trisslotter och pressentkort på villken afär du vill så bli medlem på
http://www.gratismode.se/?c=145 så gå in och TITTA


SÄLJKA, SÄLJA OCH SÄLJA

Asso just nu är jag så trött på Att sälja julblommor, bingolottos julkalender och jultidningar.
jag började sälja jultidningar för Ett tag Skickade sen och i de i dag Men jag har och det sålde jag för min egen män skallen sen var jag tvungen och sälja julblommor och bingollotosjulkalender aa men nu har jag sålt julblommor över 2000 så nu orkar jag Int mer vissa i klassen har ju typ Int sålt Någonting så jag tycker jag Varit duktig i allafall och julkalendrarna var jg tvungen Att sälja 20 efter som det är jag min bror och sa vi har typ 9 kvar så om det är Någon som vill ha så kostar dom 50: - så det är bara Hojta till för jag orkar inte mera nu ...

sen var det ju Inte den bästa skol dagen i dag först så Håller alla tjejer på Att larva sig så jobbigt men en är ju iallafall normoa hihi Amanda <33
men sen på elevens val så skulle vi skriva manus och Då fick typ Karin och Cajsa värsta utskällningen av mig för Dom vill bara Göra sin lilla scovt film eller hur det stavas men det Int vill jag Int ellli och jag tror Int Felicia vill det så Då sa jag bara Att Då kan ni Vara en egen grup så gör jag Felicia och Elli en egen film och så blev dat hihi Så nu är vi tre en grupp men jag tror Att Karin och Cajsa kommer villja vara med igen mannen elli nu har och jag Kommit på det vi ska göra i allafall så det är bra Ha det gott alla älsklingar <33


Skolan

Då var det snart dags för tränning och jag längtar facktigst.
Dagen började kl tion i 9 med Bio vi såg JUNO den var ass bra den bästa bion vi någonsin sätt med skolan sen var det gå till backa till skolan och h svenska i em halv timme sen lunch efter lunchen var det bara språk och svenska, på svenskan vart det svårt att bästema manus till våean film för alla vill göra olika och cajsa och karin vill inte göra det vi vill och jag vet att felicia vill göra det jag vill eller??
men aja det får bli som det blir men det kommer sluta med att vi typ kommer splitras eller a jag vet inte men jag bara längtar till felicia ska komma hem, jag tror att hon kommer i morgon men nu måste jag sluta skriva för jag har snart träning och måste äta och byta om puss på er alla<3<3<3

         SNÖ

Hejsan hu sitter jag i mitt rum  efter som det är reklam på tv och jag bara sitter och tittar ut det snöar rigtigt mycket och stora flingor haha
Jag har längtat ass mycket efter SNÖ
och nu har den äntligen komit
HURA FÖR SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ SNÖ

Spökvandrin i gammla stan

good dagens allt folk

I började det med skola som vanligt, men en torsdag jag älskar torsdagar först har vi So sen språk och i dag utan B som var på gymnasie mässa och sen matte och efter lunch sen musik och sjöjd jag är snart klar med min kläning dn blir någ jätte fin.
men jag har inte så mycket tid på mig ska på Spökvandring i gammla stan med klassen.
Vissa säger att Spökvandringen är ass tråkig andra säger att den är ass läskig ja alla säger olika men nu måste jag gå hej då alla
ha det bra skriver mera i kväll eller i morgon om spökvandringen puss


Skolan, Skolan, Skolan

Skolan började tidigt i dag, redan 8.15 med idrott.
på Idrottem så hadde vi styrka i dag, man skulle gå ihop två och två och jag får alltid den turen att vara med Cajsa =)
Men det var någonting som var fel för typ Cajsa van över mig typ 5 gånger fast jag är ganska vältränad intr för att skryta men jag fattar inte stanade hon tidigare eller vadå men aja.
Sen efter idrotten så var det dags för matte. Matte prov snarare.
asso jag fattar inte hur cigdem tänker ofta vi hinner två prov på en leksion jag han inte med två frogår efter som vi knapt hadde en timme på oss, men det som jag gjorde var jag nöjd med.
sen efter det var det kemi vi hadde lasse han är ass skön vi typ garvade halva leksionen med hans prat om dissibell eller hur det stavas haha.
sen var det lunch som jag åt med alla glade tjejer i min klass.
och sen var det bild som jag typ missade halvva för att jag skulle städa matsalen. Jag fatta inte hur man kan skita ner så mycket som alla gör,  rigtiga lort grissar buhu.
efter bilden och städningen var det dags för SO igentligen men jag och elli var och typ gjorde ett prov hos nina och sen när vi kom till backa till klass rumet sa karin att vi inte skulle ha någon elevens val för att de inte hadde hittat någon vikaria så vi fick typ sluta 40 min tidigare jippi.

sen när jga kom skulle jag vara med Lea men hon hadde så mycket läxor så hon kunnde inte så jag var med Polarn johansson haha men nu ska jag gå och så på DHW
                 


Juste sen fick jag veta att min kussin Gabi blev salems lucia på vägen hem från skolan då jag måtte henne
Grattis gumman<3

                                          


Bio!!

I går var jag Felicia och Karin på bio vi såg Patrik 1,5 den var ass bra jag skrattade mest av alla i hela bio salongen.
Vi hadde det ass mysigt.
Men det är typiskt mig att skratta högst i salongen, som när jag och nican var på bio och såg sex and the city så typ grät alla i salongen mendan jag typ ass garvade alla typ tittade på mig om ni sätt den var det när hon slår blommorna i huvet på big haha aja det är iallafall jag haha

god natt och ha det GÖTT

Gud villken dag??

Hej alla söta

min dag har inte alls varit bra.
Det började redan i morse, när jag kom upp till bussesn kom jag på att jag glömt mitt busskort hemma.
Men jag orkade inte springa hem så jag tänkte att buss skafören skulle vara litte snäll och låta mig åka iallafall, Men icke sa nicke en riktigt sur gubbe. Så jag ringde min mamma för hon hadde inte går till jobbet än då kom hon och sen kom bussen och jag kutade upp till skolan och kom 25 min för sent.
Men det gjorde ingen tin för vi hadde en vickarie som inte var där när jag kom så han märkte ingentin han ropade upp oss efter jag komit haha.
sen var det en ganska skön dag först kemi (vikarie) sen fysik (samma vikarie) sen svenska lunch och språk och sen svenska igen och sen slutade vi väldigt skön dag.
sen var det dags för träning det gick ganska bra på träningen på  första timmen vi hoppade dubbel axel Andra timmen var ass tråkig vi gjorde bara piroetter och flygskär ass tråkit jag är så himmla stel (tycker jag) men men sak samma nu ska jag gå hej då ha det Gött

RSS 2.0