Bieber på väg till Sverige

Jag är så HÄÄÄÄÄÄR Glad just nu. Helt otroligt att Justin Bieber efter ett helt års väntan äntligen kommer till Sverige! Så här skrev aftonbladet!



Megastjärnan kommer hit för första gången

Justin Biebers glädjebesked till alla svenska fans:

– Jag kommer till Sverige på min turné!

Men en annan beundrare får känna på hans ilska.

På nya plattan finns en hämndlåt mot Mariah Yeater som hävdade att hon skulle föda popidolens barn.

Den 15 juni släpps Justin Biebers, 18, nya album ”Believe”. Men när Nöjesbladet redan i går fick tjuvlyssna på några av spåren från skivan släppte flickfavoriten bomben:

– Skivan handlar om allt som händer just nu, saker jag går igenom. Jag sjunger om den där tjejen, Mariah Yeater, som sa att hon skulle föda mitt barn.

I höstas hävdade Justin Bieber-fanet Mariah Yeater, 20, att han gjort henne gravid efter en spelning. Kanske kan hon nu glädjas åt en sak efter att snöpligt ha dragit tillbaka sin stämning i november – Justin Bieber har åtminstone lagt hennes namn på minnet.

Röd i ansiktet

När Justin Bieber i går spelade upp delar av sin platta för musikjournalister i London pressades han på om det nu var dags att sjunga om sex eftersom han fyllt 18.

– Ni gör mig generad, men okej, vi kastar väl in det då, visst blir det sex, skämtade han och såg ut att bli lätt röd i ansiktet.

Är det viktigt för dig att din musik är självbio­grafisk?

– Musik är ett universellt språk för mig. Jag har massor av olika historier som jag vill berätta och saker som jag har gått igenom som jag kan sjunga om. En låt handlar till exempel om min mamma, svarar han på Nöjesbladets fråga.

Jobbar med Drake

Och dessutom kan alla Biebers svenska tjejfans börja skrika i falsett nu. Popidolen avslöjar att han kommer att spela i Sverige snart.

– Vi ska ut på världsturné efter att plattan släppts. Då kommer jag absolut till Sverige och spelar, berättar han.

På nya plattan jobbar han med bland andra Timbaland, Drake, Ludacris och Taylor Swift. Men när Nöjesbladet frågar om det finns några svenska låtskrivare eller artister som han vill jobba med, blir Justin Bieber plötsligt tyst. Men bara en sekund, sen skämtar han:

– Jag vill jobba med min ”swedish fish”! (salta ­sillar säljs under namnet Swedish fish i USA och Kanada).

Källa: Aftonbladet.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0